Bryce HarperVětšina nejvýše vybraných hráčů v draftu je stále bez smlouvy
(6. 8. 2010, 17:28:26, přečteno 1667×)

Kuriozní situace nastala mezi týmy MLB. Většina z nich totiž jako by nechtěla své nejvýše tažené hráče, jelikož přesně dvacet mladíků, jež byli vybráni v prvním kole, ještě nemá se svým týmem podepsanou smlouvu.

Přitom datum, do kterého je nutno smlouvu s daným hráčem podepsat, tedy 16. srpna, se neúprosně blíží a následky mohou být fatální, protože hráč, který nepodepíše kontrakt, se stane volným hráčem a může se u něj ucházet jakýkoliv tým.

Zajímavé také je, že mezi nepodepsanými hráči jsou jednička, dvojka i trojka posledního draftu. Zvláště pak u vítěze draftu Bryce Harpera, jenž v Univerzitní lize lámal rekordy, je skutečnost, že mu Washington nenabídl adekvátní angažmá, více než zarážející.

"Doufáme, že se nám podaří zvládnout uzávěrku a těšíme se, až dostaneme několik vysoce talentovaných hráčů do naší organizace," komentuje nastalý stav generální manažer Nationals Mike Rizzo, jenž se podle svých slov bude snažit podepsat i Sammyho Solise a A.J. Cola, kteří byli vybráni ve druhém respektive čtvrtém kole.

"Jednáme s několika našimi zbylými hráči, kteří ještě nepodepsali smlouvu a jsme optimističtí ohledně jejich zařazení do týmu," dodává.

Bryce Harper si sice ve svých sedmnácti letech bude muset na debut v MLB ještě nějakou chvíli počkat, ale to nic nemění na tom, že z něj pravděpodobně jednou vyroste hráč světových kvalit a Nats by s jeho podepsáním určitě neměli otálet.

To samé platí i pro osmnáctiletého Jamesona Taillona, který je považován za jednoho z nejtalentovanějších nadhazovačů poslední doby. Ani on totiž nemá s Pirates kontrakt.


Průměrná známka: 2.33 (6 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (2) | Autor: porky | Kategorie: Aktuality | Pittsburgh Pirates Washington Nationals | Sdílet


Související články — Draft 2010:

nerozbaleno Rangers podepsali Barreta Louxe (20. 11.)
nerozbaleno Barret Loux – obeť kompenzačného pravidla MLB draftu (21. 9.)
nerozbaleno Tampa blíže podepsání svých nejvýše draftovaných hráčů (15. 8.)
nerozbaleno MLB Draft review 2010 (4/4) (15. 7.)
nerozbaleno MLB Draft review 2010 (3/4) (14. 7.)
nerozbaleno MLB 2010 Draft review (2/4) (25. 6.)
nerozbaleno MLB 2010 Draft review (1/4) (25. 6.)

©2010-2024 - Redakce