Ryan BraunCahill a Braun jsou hráči týdne
(10. 8. 2010, 21:57:29, přečteno 1285×)

Nadhazovač Oaklandu Athletics Trevor Cahill byl zvolen hráčem týdne v Americké lize a přidal se tak k Ryanu Braunovi, který byl vybrán jako hráč týdne v Národní lize.

Cahill pokračuje ve svých skvělých výkonech, které v průběhu sezóny předvádía a svůj rekord po uplynulém týdnu navýšil na 12 vítězství a 4 prohry. V týdnu odházel 17 směn a připsal si 2 vítězství s ERA 0.00. Proti Kansasu navíc Cahill odházel kompletní zápas, svůj první v kariéře. Oakland v tomto zápase vyhrál 6:0 a Cahill dovolil pouhé 3 odpaly. Druhé utkání také zvládl, když povolil pouhé dva nezaviněné doběhy a pomohl tak Athletics k vítězství nad Rangers 3:2.

Trevor Cahill v zápase s KansasemCahill ukázal v zápasech svoji zručnost, ale jeho spoluhráče udivuje jeho vystupování. „Co mě překvapuje, je Trevorova mentalita,“ prohlásil o Cahillovi chytač Kurt Suzuki. „Mimo hřiště je to pohodový chlap, se kterým je kopa zábavy, ale jakmile si stoupne na kopec, tak nezná nic jiného než hřiště a vždy se snaží pro vítězství udělat cokoliv,“ dodal Suzuki.

Tento nadhazovač ve svých 22letech ukazuje, že je velkým příslibem do budoucna. V letošní sezóně má na svém kontě 19 zápasů v řadě, ve kterých odházel minimálně 5 směn a dovolil 6 a méně odpalů.

Ryan Braun z Milwaukee Brewers v týdnu nahromadil 14 odpalů s průměrem na pálce .538, když si v každém zápase připsal minimálně jeden odpal. Proti Cubs, 2. srpna, vyrovnal svůj rekord v počtu odpalů za zápas – podařilo se mu 5 odpalů. Braun a Prince Fielder se stali teprve třetím párem v historii Brewers, z něhož oba odpálili po pěti míčcích a výrazně tak přispěli k drtivému vítězství Brewers 18:1. „Neznám žádný důvod, jak tohle vysvětlil. Prostě se bavíte hrou a jediné, co je vaším úkolem, je soustředit se na další míček,“ řekl po zápase Braun.

Nováček z roku 2007 tak vylepšil svůj průměr na pálce, který v červenci činil jen .200. „Nijak se za statistikami neohlížím. Není důvod, abych se díval do minulosti a lámal si s nimi hlavu. Ze dne na den se soustředím na nový zápas, snažím se zůstat optimistický a snažím se posunout dopředu,“ řekl Braun.

To bylo představení oceněných hráčů za uplynulý týden a těším se, co nám kolotoč zvaný MLB přichystá v týdnu dalším.

Ryan Braun v zápase proti Astros
Ryan Braun v zápase proti Astros


Průměrná známka: 1.50 (4 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: JuanJ | Kategorie: Aktuality | Milwaukee Brewers Oakland Athletics | Sdílet


Související články — Hráči týdne:

nerozbaleno Hráči týdne: Ichiro a Alvarez (30. 9.)
nerozbaleno Hráči týdne: Tulowitzki a Choo (23. 9.)
nerozbaleno Hráči týdne: Tulowitzki a Pena (15. 9.)
nerozbaleno Hráči týdne: Bautista a Gonzalez (2. 9.)
nerozbaleno Hráči týdne: Cano, Longoria a Infante (25. 8.)
nerozbaleno Garza, Bautista a Gonzalez oceněni (3. 8.)

©2010-2024 - Redakce