Evanu Longoriovi chyběl homerun k tomu, aby zkompletoval cycle v zápase proti RangersHráči týdne: Cano, Longoria a Infante
(25. 8. 2010, 14:47:25, přečteno 1253×)

Robinson Cano z New Yorku Yankees a Evan Longoria z Tampy Bay Rays byli vyhlášeni jako nejlepší hráči Americké ligy za uplynulý týden, Omar Infante z Atlanty Braves získal tuto cenu jako nejlepší hráč Národní ligy.

Srpen se pomalu chýlí ke konci a sezóna nám přechází do své poslední části, protože po září nenavazuje nic jiného než playoff. A tohle je čas pro hvězdy svých týmů, aby jim v bojích o playoff pomohly. Mezi takové hvězdy můžeme řadit hráče jako Robinson Cano nebo Evan Longoria. Třetí oceněný Omar Infante by si pravděpodobně moc nezahrál, kdyby se Atlantě nezranil Chipper Jones.

Robinson Cano oslavuje s Derekem Jeterem po té, co odpálil svůj třetí homerun v sérii s TigersRobinson Cano pokračuje ve skvělých výkonech, které v celé sezóně předvádí. V posledních zápasech plnohodnotně nahradil Alexe Rodrigueze v sestavě na pozici „cleanup hittera“. Cano si v týdnu připsal 13 RBI s průměrem na pálce .333. Tento 27letý Dominikánec dokonce zaznamenal 3 homeruny v sérii s Tigers. V neděli svůj koncert zakončil šesti RBI proti Mariners, byl to jeho osobní rekord v počtu RBI za zápas.

„Sice jsme bez Alexe, ale Robinson ho řádně zastupuje,“ řekl na adresu svého svěřence Joe Girardi. „Celý rok hraje skvělý baseball a to je dobré jak pro něj, tak i pro tým.“
„Měl jsem prostě skvělý týden, ale mojí náplní je soustředit se na další a další zápas, dokud nebude sezóna u konce,“ řekl Cano.

Yankees a Cano mají skvělou sezónu, ale to také Tampa Bay, která právě s Yankees soupeří o první místo v AL East. Momentálně jsou na tom oba celky co do počtu výher a proher stejně. Tahounem v týmu Rays je jednoznačně Evan Longoria. Longoria zakončil týden s průměrem na pálce .393 a ve třech zápasech si připsal více odpalů a více než jedno RBI. Longoria nejvíce řádil v sérii s Rangers, když značnou měrou pomohl „sweepnout“ tento týmu z Texasu.

„Má za sebou úžasnou sérii,“ prohlásil o Evanovi manažer Rangers Ron Washington. „V prvním zápase se nám nepodařilo jej zastavit a od toho se odvíjely jeho výkony v zápasech dalších,“ Washington dodal.
Longoria ví, že po formě přichází pokles: „Měl jsem období, kdy jsem věděl, že mám míček odpálit, ale neudělal jsem tak. Po sérii jako byla tato s Rangers, kdy jsem odpálil prakticky všechno, víte, že to byla prostě menší vzpruha, ale stále nic není jednodušší.“

Braves chybí zraněný Chipper Jones, který už si do konce sezóny nezahraje, a tak jeho místo v sestavě převzal Omar Infante. Na třetí metu se přesunul Martin Prado, aby Infantemu uvolnil pozici druhé mety. Omar nezklamal a týden zakončil s průměrem na pálce .433, odehrál 4 zápasy, při kterých nasbíral 1 a více hitů a má na svém kontě aktuálně 11 zápasů v řadě, když v každém z nich minimálně jednou odpálil. Tento všestranný vnitřní polař zaznamenal také 3 homeruny, z toho 2 v nedělním zápase proti Cubs.

„Jsem velice rád za šanci, kterou mi manažer dal. Nahradit Chippera není jednoduchá věc, ale já se snažím vycházet s tím, co se po mě chce – pracovat tvrdě každý den a pomáhat týmu vítězit,“ prohlásil Infante.

Tak to bylo shrnutí nejlepších hráčů uplynulého týdne, už se těším, kdo zazáří v týdnu následujícím.

Omar Infante sleduje, jak jeho odpal letí až k divákům a připisuje si tak homerun za tři body v zápase proti Cubs
Omar Infante sleduje, jak jeho odpal letí až k divákům a připisuje si tak homerun za tři body v zápase proti Cubs


Průměrná známka: 1.25 (4 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: JuanJ | Kategorie: Aktuality | Atlanta Braves New York Yankees Tampa Bay Rays | Sdílet


Související články — Hráči týdne:

nerozbaleno Hráči týdne: Ichiro a Alvarez (30. 9.)
nerozbaleno Hráči týdne: Tulowitzki a Choo (23. 9.)
nerozbaleno Hráči týdne: Tulowitzki a Pena (15. 9.)
nerozbaleno Hráči týdne: Bautista a Gonzalez (2. 9.)
nerozbaleno Cahill a Braun jsou hráči týdne (10. 8.)
nerozbaleno Garza, Bautista a Gonzalez oceněni (3. 8.)

©2010-2024 - Redakce