Nováčik na poste štartujúceho nadhadzovača a veľká hviezda Washingtonu Nationals, Stephen Strasburg je opäť zranený.Strasburg nedohral
(22. 8. 2010, 13:27:04, přečteno 1045×)

Nováčik na poste štartujúceho nadhadzovača a veľká hviezda Washingtonu Nationals, Stephen Strasburg je opäť zranený. V piatej zmene včerajšieho zápasu proti Phillies nútene opustil kopec po tom čo pociťoval bolesť v prvom zápästí.

Generálny manažér Mike Rizzo povedal, že Strasburg podstúpi MRI vyšetrenie v nedeľu vo Washingtone a výsledky by mali byť známe pravdepodobne už v pondelok. Zároveň však odmietol akékoľvek špekulácie o predčasnom konci sezóny pre tohto talentovaného praváka.

"To je vždy znepokojivé keď váš nadhadzovač nemôže pokračovať v zápase, ale nebudeme robiť predčasné závery. Počkáme si čo nám povie MRI a podľa toho sa rozhodneme," povedal Rizzo.

V piatej zmene po nadhode na Dominica Browna prišla bolesť po ktorej Srasburg signalizoval že niečo nie je v poriadku. Manažér Jim Riggleman okamžite opustil dugout aby skontroloval svoje eso. Po krátkej konverzácii Strasburg opustil zápas v ktorom pustil 2 hity, jeden bod a vystrajkoval 6 pálkarov. Bol to Stasburgov len 3. štart odvtedy ako sa vrátil po predchádzajúcom zranení z DL.

"Po počiatočenej bolesti nám povedal že bolesť ustúpila a že by chcel pokračovať v zápase," povedal Riggleman. "To sme si nemohli dovoliť."

Je všeobecne známe, že s týmto mladým super talentom sa vo Washingtone zaobchádza "ako vo vatičke". Či ho v tejto sezóne uvidíme ešte v zápase ukáže až MRI.


Průměrná známka: 1.80 (5 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: Tomáš Háněl (Angeell) | Kategorie: Aktuality | Washington Nationals | Sdílet


Související články — Zranění Stephena Strasburga:

nerozbaleno Strasburg optimistický v otázce brzkého návratu (14. 1.)
nerozbaleno Strasburg zahajuje rehabilitaci (29. 9.)
nerozbaleno Strasburg bude muset na operaci (29. 8.)

©2010-2024 - Redakce