Marlon Byrd, Michael Bourn a Chris Young při utkání All-Star Game 2010Překvapení v All-Star Game
(15. 7. 2010, 15:25:47, přečteno 617×)

Poprvé od roku 1996 vítězí v All-Star Game tým sestavený z hráčů Národní ligy. O vítězství se postaral dvacetišestiletý zadák Atlanty Braves, Brian McCann.

Ve středu po druhé hodině ranní, evropského času, byla oficiálně zahájena již osmdesátáprvní All-Star Game, konaná v největším městě státu Kalifornia, Los Angeles. Přesněji na Angels Stadium, kde hrají své domácí zápasy místní Los Angeles Angels.

Nyní si představíme zahajovací soupisky obou týmů

Logo Americké ligy

American League Team

RF - Ichiro Suzuki (SEA)
SS - Derek Jeter (NYY)
1B - Miguel Cabrera (DET)
CF - Josh Hamilton (TEX)
DH - Vladimir Guerrero (TEX)
3B - Evan Longoria (TB)
C - Joe Mauer (MIN)
2B - Robinson Cano (NYY)
LF - Carl Crawford (TB)

P - David Price (TB)

Logo Národní ligy

National League Team

SS - Hanley Ramirez (FLA)
2B - Martín Prado (ATL)
1B - Albert Pujols (STL)
DH - Ryan Howard (PHI)
3B - David Wright (NYM)
LF - Ryan Braun (MIL)
CF - Andre Ethier (LAD)
RF - Corey Hart (MIL)
C - Yadier Molina (STL)

P - Ubaldo Jimenez (COL)

1. směna

Jako první jde na kopec David Price z Tampy a první odpal Hanleyho Ramireze končí u 1B, kde ho sbírá Cabrera a outuje Hanleyho na první. Podobně skončil i odpal druhého v pořadí Prada, který odpálil mezi první a druhou metu, kde byl připravený Cano a i s malými obtížemi míček skrotil a přihodil včas na první metu, 2 outy. Třetí v pořadí Albert Pujols svým dlouhým odpalem pěkně provětral nohy Ichirovi, ten však míč zachytil a následně poslal suvenýr fanouškům na tribunu.

1. směna - dohrávka

Na kopec jde Ubaldo Jimenez a Ichiro je jednoduchým popoutem vyoutován. Druhý na pálce Derek Jeter dostává metu zdarma a následuje single Miguela Cabrery, který posouvá Jetera na třetí metu a sám dobíhá k první, 1 out. Josh Hamilton odpaluje míč do země a ten zachytává Jimenez a okamžitě přihazuje na druhou metu, kde Hanley zašlápne a přihazuje na první Pujolsovi a tým Národní ligy tak zahrává double play.

2. směna

David Price nadhazuje Ryanu Howardovi a Howard promách i třetí strike a je out. Jako další odpaluje David Wright. Jeho pozemní míček letí k druhému metaři Canovi, který ovšem nedokáže divoký míč zkrotit a tak se Wright dostává na metu. Po něm zahrává double play i americký tým, když se Braun po zemi perfektně trefil do rukavice Longoriovi a ten okamžitě přihazuje na druhou metu Canovi a ten přihazuje na první Cabrerovi.

2. směna - dohrávka
Jimenez nadhazuje Guerrerovi, kterého snadno strikeoutuje. Po Guerrerovi jde na pálku Longoria, který dlouhým odpalem do levého pole dává zabrat Braunovi a sám se posunuje na druhou metu. Po Longoriovi nastupuje Joe Maurer, ale jednoduchým Flyoutem do CF je outován. 2 outy. Po Mauerovi pálí Cano, ale jen jednoduchý přízemní míč k Pradovi, který snadno outej Cana na první metě.

3. směna

Ve třetí směně nastupuje na kopec za Americký tým nadhazovač Yankees, Andy Pettitte. A hned se mu podařilo strikeoutovat Andre Ethiera. Poté vystrikeoutoval i Coreyho Harta z Brewers, avšak po něm jdoucí Molina už propálil Pettitta, a linedrivem do CF udělal single. Ramirez poté pálil však pouze ke spojce Jeterovi, který bez problému zahrál fielder's choice na druhou metu a vyoutoval Molinu.

3. směna - dohrávka

Za Národní ligu se postavil na kopec skvělý nadhazovač Floridy Marlins Josh Johnson a odpal Carla Crawforda končí přesně v rukavici Davida Wrighta. Další je na pálce Ichiro a Josh ho nemilosrdně strikeoutuje. 2 outy. Další je Derek Jeter, počkal si na count 3-2 a už se těšil z jeho druhé mety zdarma v zápase, avšak rozhodčí tentokrát zahlásil strike a tak s úsměvem odcházel Jeter na lavičku.

4. směna

Ve čtvrté směně nastoupil za Americký tým na kopec nadhazovač Texaských Rangers, Cliff Lee. Dále střídá Torii Hunter Ichira Suzukiho a tak se Hamilton přesouvá do RF a Hunter do CF. Martín Prado je outován Jeterem na SS a další v pořadí Albert Pujols je strikeoutován Cliffem. 2 outy. Ryan Howard je outován na druhé metě a je to třetí out.

4. směna - dohrávka
Adrian Gonzalez střidá Pujolse na první metě, a Johnsonův nadhoz odpaluje Cabrera na třetí metu, kde je out. Další v pořadí Josh Hamilton, odpaluje dlouhý míč do levého pole, ale Ryan Braun neuvěřitelným skokem míč zachytává a outuje Hamiltona. 2 outy. Jako další nastupuje Vladi Guerrero, který je outován na první metě.

5. směna

Justin Verlander z Detroitu střídá na kopci Cliffa Leeho. Jako první na pálku David Wright a podařil se mu single do středu pole. Po něm Ryan Braun, a Wright krade druhou metu, ale Maurerův příhoz se zle nepodařil a končí až u Huntera v zadním poli. Wright zůstává na druhé metě. Verlanderovi se však daří strikeoutovat Ryana Brauna. 1 out, Wright na druhé metě. Další v pořadí Andre Ethier, a je to single do pravého pole, Wright se raději zastavuje na třetí metě, Hamilton přihazuje na domací. 1 out, Wright na třetí, Ethier na první. Justin Verlander strikeoutuje Coreyho Harta a sou dva outy. Brian McCann z Atlanty nahrazuje na pálce Yadiera Molinu. Signál pro Ethiera hit and run, McCann odpaluje daleko do pravého zadního pole, ale tam je Hamilton.

5. směna - dohrávka

Scott Rolen ze Cincinnati střída na třetí metě Wrighta, Matt Holliday nahrazuje v levém poli Brauna, Andre Ethier se přesunuje do pravého pole, Coreyho Harta nahrazuje Marlon Byrd, který se staví do CF, Brian McCann je již na postu catchera a Hong-Chih Kuo z LA Dodgers, střídá na kopci Joshe Johnsona. Evan Longoria dostává Walk. Joe Mauer pálí do infieldu, kde míč sbírá Kuo, bohužel pro něj příhoz na první se mu vůbec nepovedl a přehazuje prvního metaře Gonzaleze minimálně o metr, a míč sbírá až Ethier v pravém poli. Longoria na třetí metě, Mauer na druhé, 0 outů. Robinson Cano pálí dlouhý míč do levého pole kde ho chytá Matt Holliday, ale David Wright skóruje a Robinson Cano si připisuje po Sacryfise fly první RBI v zápase. Joe Mauer zůstává na druhé metě. Carl Crawford odpaluje přesně na Hanleyho Ramireze a ten volí příhoz na třetí metu kde outuje Joe Mauera. 2 outy, Crawford na první metě. Trenér Narodní ligy posílá na kopec místo Kua Heatha Bella ze San Diega. Bell však hází wild pitch a Crawford se posouvá na druhou metu. Poté však Hunter odpaluje daleko do pravého pole, kde míč ze vzduchu lapí Andre Ethier. Po páté směně jde Americký výběr do vedení 1:0 po RBI od Robinsona Canoa.

6. směna

John Buck střída na pozici cathcera Joe Mauera, Ian Kinsler střídá na druhé metě Robinsona Canoa, Vernon Wells střídá Crawforda v levém poli a Jon Lester střídá na kopci Justina Verlandera. Pozemní odpal Hanleyho Ramireze končí u Lestera. Prado popoutem je outovám ve středním poli a Adrian Gonzalez odpaluje na druhého metaře Iana Kinslera, kterýho ho outuje na první metě.

6. směna - dohrávka

Rafael Furcal střídá na spojce Hanleyho Ramireze, Brandon Phillips střídá Prada na druhé metě a Roy Halladay nastupuje na kopec místo Bella. Derek Jeter odpaluje míč do středního pole, kde se ho snaží skokem zachytit Marlon Byrd, je však neúspěšný a Jeter má single. Elvis Andrus střídá jako pinchj runner na první metě Jetera a Paul Konerko na pálce nahrazuje Miguel Cabreru. Konerko dostává strike out a Andrus při krádeži druhé mety, metu přeletěl a nedokázal se na všas vrátit a Phillips ho outuje. 2 outy, nikdo na metách. Josh Hamilton linedrivem singluje do pravého pole a na kopec přicházi místo Halladaye Matt Capps z Washingtonu. Jose Bautista střídá na první metě Hamiltona jako pinch runner a David Ortiz jde na pálku místo Vladiho Guerrera. Ortiz však jen nečinně přihlíží jak ho Capps strikeoutuje.

7. směna

Brian McCann odpalující dlouhý odpal do pravého pole, který znamenal tři RBI v jeho prospěch, při utkání All-Star Game

Ty Wigginton z Baltimoru střídá na třetí metě Evana Longoriu a na kopec přichází nadhazovač Yankees, Phil Hughes. Na pálce střídá Ryana Howarda, Joey Votto a trefuje přesně Kinslera, který bez problémů přihazuje na první metu.Scott Rolen pálí single do středního pole. Matt Holliday pálí také single do středního pole, Rolenovi se podařilo doběhnout až na třetí metu, Holliday zůstává na první. Matt Thornton z Chicagoa White Sox střídá na kopci Phila Hughse a Chris Young střídá na pálce Andre Ethiera. Young odpaluje pouze foul ball přesně nad hlavu Paula Konerka který jednoduchý míč zachytává. 2 outy, Rolen na třetí, Holliday na první. Marlon Byrd dostává walk a posunuje Hollidaye na druhou metu a sám je na metě první. Brian McCann odpaluje dlouhý odpal do pravého pole za Jose Bautistu, dostává se na druhou metu a Rolen, Holliday i Marlon Byrd dobíhají až na domácí metu kde skórují. McCann si tak připisuje 3RBI double. Andrew Bailey střídá na kopci Thorntona. Furcal dostává walk a Phillips je strikeoutován. V polovině sedmé směny, díky Brianu McCannovi, vede výběr Národní ligy 3:1.

7. směna - dohrávka

Chris Young se staví do středu pole a Marlon Byrd se posouvá do pravého pole. Na kopec jde Adam Wainwright a jako pinch hitter střídá Wiggintona NIck Swisher z Yankees. Swisher je však strikeoutován a po něm nastupuje John Buck, který odpaluje dlouhý odpal do levého pole, kde Holliday nedokázal míč zkrotit do rukavice a tak Buck dobíhá na druhou metu. Ian Kinsler dostává metu zdarma. 1 out, Buck na druhé metě, Kinsler na první. Vernon Wells odpaluje přesně na spojku Furcala který přihazuje na druhou metu Phillipsovi ale ten padá a nemůže zahrát double play. 2 outy, Buck na třetí metě, Wells na první. Wainwright však strikeoutuje Toriiho Huntera a směna končí.

8. směna

Adrian Beltre z Bostonu střídá na třetí metě Nicka Swishera a na kopec jde Rafael Soriano.Dlouhý odpal Gonzaleze končí v rukavici Vernona Wellse v levém poli. Joey Votto pálí dlouhý míč do centrálního pole, kde ho chytá Torii Hunter. Scott Rolen odpaluje do levého pole a outován ze vzduchu.

8. směna - dohrávka

Michael Bourn střídá v levém poli Matta Hollidaye a na kopec jde místo Wainwrighta Brian Wilson. Elvis Andrus posílá pozemní míč na Phillipse kterýho outuje. Paul Konerko pálí pozemní out na Rolena, kterýho také outuje. Odpal Jose Bautisty končí ve foul zóně za první metou, kde ho chytá Adrian Gonzalez.

9. směna

Na kopec nastupuje místo Soriana Jose Valverde z Detroitu a postupně strikeoutuje Bourna, Younga i Marlona Byrda.

9. směna - dohrávka

Rafael Furcal chytá těsný příhoz od Marlona Byrda a outuje Ortize na druhé metě

Brian Wilsona na kopci střídá Jonathan Broxton. David Ortiz singluje do pravého pole. Po Ortizovi nastupuje další hráč Red Sox, Adrian Beltre, a Jonathan Broxton ho strikeoutuje. po něm jde na pálku John Buck, kterému se sice podaří single do pravého pole, ale Ortiz neodhadnul situaci a nestihnul doběhnout na druhou metu, a Marlon Byrd ho spolu s Furcalem vyoutoval na druhé metě. Jako poslední na pálku jde hráč Texasu Rangers Ian Kinsler. Kinsler odpaluje dlouhý míč do zadu ke zdi mezi střední a pravé pole, jenže Chris Young skvělým doběhem chytá míček ze vzduchu a zápas končí.

Výběr hráčů z Národní ligy poráží výběr Americké ligy 3:1 a po čtrnácti letech tak konečně slaví úspěch v All-Star Game. vítězství v zápase si připsal hráč Washingtonu Nationals, Matt Capps. Naopak prohru si připsal hráč NY Yankees, Phil Hughes. Save, neboli uzavření zápasu si připsal hráč LA Dodgers, Jonathan Broxton. Cenu MVP pro nejlepší hráče All-Star Game si odnesl šestadvacetiletý catcher z Atlanty Braves, Brian McCann.

Jonathan Broxton a Brian McCann se radují z vyhraného zápasu

All-Star Game 2010
All-Star Game 2010


Průměrná známka: 3.00 (2 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (2) | Autor: Tomáš Háněl (Angeell) | Kategorie: Aktuality | Los Angeles Angels | Sdílet

©2010-2024 - Redakce