Tipovačka - tipy a grafy vývojů kurzůNovinka pro baseballové sázkaře: Tipovačka s reálnými kurzy
(25. 4. 2013, 20:18:11, přečteno 4220×)

Na našich česko-slovenských stránkách o MLB dnes byla spuštěna novinka, která by mohla zaujmout baseballové sázkaře. Jedná se o jednoduchou Tipovačku, v níž můžete jedním kliknutím natipovat různé příležitosti na jednotlivé zápasy a to s pravidelně aktualizovanými reálnými kurzy. Tipování je samozřejmě zdarma a zatím se nehraje o žádné ceny. Už nyní ovšem můžete předvést svoje tipérské umění.

Kde Tipovačku najdete?

Tipovačka - box na hlavní stránceOdkaz na stránku Tipovačky naleznete v hlavním menu v sekci MLB CZ.com. Kromě toho je na hlavní stránce v pravém sloupci nahoře umístěn box, v němž se bude zobrazovat nejtipovanější zápas aktuálního dne a výpis tipérů dne, měsíce i roku.

Základní principy a pravidla

Základním kritériem při tvorbě Tipovačky byla jednoduchost. Proto se tipuje jediným kliknutím a každý tip je vložen s vkladem jedné jednotky bez možnosti změny. Jakmile je znám výsledek zápasu, jsou tipy na něj automaticky vyhodnoceny a účastník si připíše ztrátu nebo zisk přesně podle toho, v jakém kurzu příležitost natipoval.

Na každý zápas jsou vypsány tři příležitosti: vítěz zápasu (moneyline), handicap (runline) a počet runů (total). Kurzy jsou přebírány od renomované sázkové kanceláře a jsou aktualizovány každou hodinu. Na každý zápas lze tedy podat maximálně tři tipy.

Na základě výsledků jsou poté sestavovány žebříčky v soutěžích o tipéra dne, měsíce a roku. O pořadí v nich rozhodují pouze vyhrané jednotky (aktivní tipér má možnost vyhrát více jednotek).

Všechna pravidla Tipovačky naleznete zde.

Jak se tipuje?

Tipovačka - podání tipu na stránce zápasuJakmile jsou vypsány kurzy (obvykle cca 24 hodin před začátkem zápasu), objeví se na stránce zápasu nahoře malý box s tlačítky. U dosud nenatipovaných příležitostí mají tlačítka výrazný oranžový rámeček a pouhým kliknutím na ně se podává tip.

Tipovačka - podání tipu z denního přehleduNaprosto stejně se podává tip i ze stránky Denní přehled. Na ní jsou zobrazeny všechny zápasy zvoleného dne, úvodní výpis kurzů, aktuální kurzy, přehled tipů všech účastníků Tipovačky a přehled tipů uživatele.

Bezprostředně po podání tipu uvidíte kromě potvrzení o tom, že byl tip úspěšně vložen, také odkaz „Diskutovat o tomto tipu na fóru“. Kliknutím na něj se přenesete na fórum, kde se vám předvyplní předmět a hlavička tipu, takže stačí jen doplnit text svého komentáře či analýzy k danému tipu. Příspěvek se poté vloží na fórum, kde se o něm může rozvinout diskuse.

Další funkce Tipovačky

Na stránkách zápasů přibyla sekce Tipy, v níž naleznete přehled svých tipů, statistiky tipů všech uživatelů a grafy s vývoji kurzů a hranic na jednotlivé příležitosti daného utkání. Kromě toho se vám po natipování konkrétní příležitosti (např. vítěz zápasu) zobrazí i podrobný výpis toho, kdo a v jakém kurzu si na tuto příležitost vsadil.

Tipovačka - uživatelské časové grafyNa stránce Tipovačky je první sekcí menu profil uživatele. V něm najdete svoje výsledky podle jednotlivých období včetně časových grafů. Po rozkliknutí konkrétního dne se vám zobrazí i jednotlivé vyhodnocené tipy. Totéž si můžete zobrazit i pro všechny ostatní uživatele - stačí kliknout na jejich jméno v tabulkách tipérů dne, měsíce či roku.

Možnost startovného

Najde-li se dost zájemců, může být pro konkrétní období (měsíc/sezóna) předem vybráno malé startovné (např. 200 Kč), které se vloží do banku. Ten vyhraje nejlepší tipér z těch, kdo vložili startovné (případně se po dohodě může podle určitého klíče rozdělit mezi několik nejlepších tipérů).

Pokud byste se rádi zúčastnili Tipovačky se startovným, zapište se prosím zde. Tamtéž můžete psát i všechny svoje postřehy a připomínky k Tipovačce.


Průměrná známka: 1.17 (12 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: Ranger | Kategorie: Aktuality | Sdílet

©2010-2024 - Redakce