Logo Americké Ligy.Americká Liga 2.7.2010
(2. 7. 2010, 06:08:32, přečteno 1209×)

Informace o dění z Americké ligy.



CENTRÁLNÍ DIVIZE

Chicago táhne Freddy Garcia. Garcia je příjemným překvapením týmu White Sox, má z posledních deseti startů 8 vítězství a jednu porážku a dnes bude čelit v Arlingtonu týmu Texas Rangers, kde White Sox odehrají 3-zápasovou sérii.

Asdrubal Cabrera se zotavuje ze zranění. Cabrera již pomalu začíná trénovat po zranění levého předloktí, které utrpěl 17. května na stadionu Tropicana Field, při kolizi se spoluhráčem Jhonnym Peraltou. Clevelandští Indiáni doufají, že Cabrera začne hrát někdy na konci Července, nebo na začátku Srpna.

16. start Carla Pavana a první no decision. Nadhazovač Minnesoty Carl Pavano si v prvních patnácti startech vždy připsal buď vítězství nebo porážku až do dneška. V zápase s Tampou Bay byl stažen ze zápasu v sedmé směně za vyrovnaného stavu a tak si poprvé v sezóně nepřipíše ani vítězství ani porážku. V zápase mimochodem postupně nastoupilo 8 nadhazovačů za Minnesotu a 6 nadhazovačů za Tampu.

Gardenhire vyloučen. Manažer Minnesoty Ron Gardenhire byl v zápase s Tampu Bay vyloučen po tom, co se mu nezdál výrok rozhodčího na třetí metě. Alfonzo Marquez vyhodnotil situaci v desáté směně velmi špatně, Cuddyer přímo před jeho očima tečoval Kellyho Shoppacha, který se před ním zastavil, protože mu bylo jasné, že bude vyoutován, potom doklusal na třetí metu a rozhodčí Marquez situaci posoudil jako safe.

Výsledky z Centrální divize.

Tampa Bay Rays-Minnesota Twins 5-4

Toronto Blue Jays-Cleveland Indians 1-6



ZÁPADNÍ DIVIZE


Angels porazili Rangers, Jered Weaver odházel proti Texasu 7 směn, dostal pouze dva hity a připsal proti diviznímu rivalovi vítězství a přispěl tak k vítězství v sérii. Proti němu se postavil C.J. Wilson a i přes poměrně solidní výkon nedokázal zabránit prohře 1:2 a celkové prohře v sérii 1:2 z pohledu Rangers. Jediný run od Rangers dostal v osmé směně Fernando Rodney, z pálky Iana Kinslera. V deváté směně za domácí nastoupil Brian Fuentes a připsal si svojí 15 save v sezóně.


Seattle sweep nedotáhl, po výhrách 7:4 a 7:0 nakonec Mariňáci sweep proti silným Yankees na jejich hřišti nedotáhli a prohráli v posledním zápase 2:4. V druhém zápase si Felix Hernandez připsal shutout, ale ve třetím zápase se radovali domácí bronx bombers, když Sabathia odházel 7 perfektních směn a Yanks vedli až do osmé 2:0. Jenže v osmé směně se Mariners zvedli a dvěma RBI od Russella Branyana srovnali krok. V dohrávce osmé směny nastoupil closer Mariners, David Aardsma, ale místo uklidnění přišel dvoubodový homerun od A-Roda a Yanks odpor Mariňáků definitivně zlomili. Mariano Rivera si tak v deváté směně v klidu připsal svojí 18 save.


I Oakland bodoval, a nakonec i Oaklandští si připsali v sérii s Orioles dvě výhry a jednu prohru. Ve třetím zápase skórovali celkem osm bodů a v pohodě si dokráčeli k vítězství. Tim Cahill si připsal již svojí 8W v sezóně. Oakland tak lehce porazil trápící se Orioles.


Výsledky ze Západní divize

Texas Rangers - Los Angeles Angels - 1:2 (1:2 v sérii)

Seattle Mariners - New York Yankees - 2:4 (2:1 v sérii)

Oakland Athletics - Baltimore Orioles - 8:1 (2:1 v sérii)






Průměrná známka: 4.33 (3 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: Jaster | Kategorie: Aktuality | Baltimore Orioles Cleveland Guardians Chicago White Sox Los Angeles Angels Minnesota Twins New York Yankees Oakland Athletics Seattle Mariners Texas Rangers | Sdílet

©2010-2024 - Redakce