Chris DavisZačátek týmů v sezoně 2016
(15. 4. 2016, 22:03:36, přečteno 2301×)

Tento článek bude pojednávat o některých týmech. Sezona začala již před dvěma týdny a některé týmy si vybudovaly menší náskok, jiné zas menší ztráty. Sezona je dlouhá, a proto je dělat jakékoliv závěry zbytečné. Nicméně pojďme hodnotit, co se v těch dvou týdnech stalo v MLB.

Překvapivý start: 1. Baltimore Orioles – tým, který moc silně nevypadá, má překvapivě dobrý start. Kdo je může udržet po celou sezonu nahoře? Podle mě Chris Davis v útoku a Adam Jones v obraně, na nadhozu je hlavním tahákem spolehlivý Daren O’Day.

Anthony Rizzo2. Chicago Cubs – Od nich se to dalo a dá očekávat. Je to dobře poskládaný tým se silným startovacím nadhozem a slušnou offensivou. Spojením Arrieta-Lester-Hammel-Rondon-Bryant-Heyward-Zobrist-Rizzo vzniká záruka úspěchu. Kris Bryant-hráč na kterého budou Cubs hodně spoléhat. Cubs se letos můžou probojovat velmi vysoko.

3. Chicago White Sox – městský rival Cubs zatím prožívá také vydařené období. Mimojiné, dobré bilanci 7-2 (doposud) napovídá i fakt,že se Sox nestřetli s žádným top týmem, takže toto skóre by se dalo i čekat. Ve dvou zápasech dokázal podat neuvěřitelně dobré výkony Mat Latos s ERA 0,75 a dařilo se i Davidu Robertsnovi, který má na svém kontě už pět savů. Podle mě však White Sox moc daleko nedojdou, protože Abreu se Salem celý tým nespasí.

Nejhorší týmy zatím jsou: 29. Atlanta Braves – tým, který pravděpodobně skončí na posledních místech MLB, nemá dostačně silné mužstvo pro play off. V týmu akorát najdeme trápícího se Julia Teherana, který už dávno nemá formu a Ericka Aybara, kterému to také moc nejde. Viceméně bychom mohly říct, že toto družstvo je složeno z kousků, které zbyly. Jediné co příznivcům Braves zbývá, je veřit na zázraky. Jako třeba tenhle: http://m.mlb.com/video/topic/6479266/v582383583

30. Minnesota Twins – beznaděje tvořená smutkem, protože Twins ještě nevyhráli. Na konci přechozí sezony bojovali o postup, který jim nakonec těsně unikl, tento rok se potácejí s nelehkou situací, která se nezlepší dříve jak za týden až dva.

Za zhruba dva týdny budu pojednávat o tom, co se změnilo. Do té doby možná uvidíte nějaké to překvapení.


Průměrná známka: 1.92 (13 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (4) | Autor: ScoobyDoo3 | Kategorie: Aktuality | Atlanta Braves Baltimore Orioles Chicago Cubs Chicago White Sox Minnesota Twins | Sdílet

©2010-2024 - Redakce