Greg HollandVymění Royals svého closera?
(9. 12. 2014, 20:09:36, přečteno 1975×)

V San Diegu nyní probíhají tzv. Winter Meetings generálních manažerů všech týmů, kde se občas zrodí zajímavé výměny a možná tomu nebude jinak ani letos. Jedním z jmen, které cirkulují v oběhu všemožných baseballových rumours je jméno closera Kansas City Royals, Grega Hollanda. Greg Holland na pozici closera nechal u fanoušků Royals zapomenout na Joakima Soriu, který v této roli v Kansasu také exceloval.

Holland byl společně s Wadem Davisem a Kelvinem Herrerou jedním ze základních stavebních kamenů letošního úspěchu Royals, kdy prostě tito tři relieveři v podstatě soupeřům nic nepovolili. Bohužel pro Royals, s těmito úspěchy roste i cena hráčova platu a to pro tým typu Royals je signálem, že by se měli poohlédnout po nějakém zájemci. Jelikož v arbitráži hrozí, že Holland dostane vysoký plat, který si Royals nebudou schopni dovolit. A v zásobě mají pár hráčů, kteří by mohli Holland nahradit. Mezi kandidáty by patřili právě jmenovaní Herrera nebo Davis. V potaz můžeme vít i Luke Hochevara, který by se měl v příští sezóně vrátit po zranění a klub s ním nedávno uzavřel dvouletou smlouvu na celkem 10 miliónů dolarů.

Jedním ze zájemců o Hollandovy služby je Toronto, jejichž bullpen patřil k tomu nejhoršímu, co v minulé sezóně v MLB házelo a Toronto na postu closera vystřídalo dost hráčů a Holland by byl asi jasným kandidátem. Royals hledají startovací nadhazovače, protože potřebují zacelit díru po Jamesi Shieldsovi, který se stal volným agentem a stále čeká na smlouvu, ale k Royals se těžko vrátí, bude dost drahý. Royals si ale vzhledem k výkonům a statistikám Hollanda můžou také v případném trejdu říct o dost a je otázkou jestli by na požadavky Royals někdo přistoupil. Zase je potřeba zmínit, že generální manažer Royals Dayton Moore dělá občas zvláštní trejdy, takže se něčeho můžeme dočkat.

Greg Holland a jeho statistiky za poslední tři sezóny. Nebude moc relieverů, kteří by za tuto dobu měli lepší statistiky.

THREE YEAR (2012-2014) PITCHING SPLITS

Overall	ERA	W	L	SV	SVO	GP	GS	CG	IP	H
Total	1.88	10	8	109	118	200	0	0	196.1	135	

R	ER	HR	BB	SO	AVG
46	41	8	72	284	.193


Průměrná známka: 1.60 (10 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: rmk | Kategorie: Aktuality | Kansas City Royals Toronto Blue Jays | Sdílet

©2010-2024 - Redakce