Hanley Ramirez podepsal s Red SoxBoston Red Sox posilují
(28. 11. 2014, 23:40:12, přečteno 3033×)

Po nepřílíš vydařené loňské sezóně, kdy se Boston pokusil sázet na mladé hráče a moc to nevyšlo, tak to vypadá, že v Bostonu se rozhodli otevřít šekové knížky a v pondělí podepsali dva velmi žádané hráče na poli volných agentů. Prvním z nich je Pablo Sandoval. Jeden z tahounů ofenzívy posledních vítězů Světové série ze San Francisca.

Hraje na pozici třetího metaře, kde Red Sox tlačila bota, hlavně díky tomu, že mladík Will Middlebrooks spíš neodpaloval než odpaloval a celkově hráči na této pozici odpalovali v průměru pouze 0.211. Sandoval dostal smlouvu na pět let a cca 100 miliónů dolarů, takže na nějakou dobu mají o tento post RedSox postaráno. Je to celkem překvapení, jak se Sandoval rozhodl, protože od svých domovských Giants dostal podobnou nabídku té, kterou mu předložili Red Sox. Asi chtěl zkusit něco jiného a Fenway Park není špatné místo na to hrát baseball.

Druhým hráčem, kterého se podařilo generálnímu manažerovi Bostonu ulovit, tak tím je Hanley Ramirez. Ten se upsal na čtyři roky s opcí za 88 miliónů dolarů. Hanleyho RedSox původně draftovali, ale před devíti lety ho vytrejdovali do tehdejší Floridy Marlins za Joshe Becketta, takže v dresu Bostonu se postavil na pálku pouze dvakrát. Z hlediska toho co sázím nejradši, to znamená odpalů v zápase, tak je to velmi dobrá zpráva. Ten lineup vypadá mnohem lépe než v minulé sezóně a zase se bude dát na Boston sázet, protože oba tihle hráči pálit umí a určitě jsou upgradem nad svými mladšími předchůdci z minulé sezóny.

Druhou otázkou je, že Red Sox nemají moc nadhoz a ten potřebují hlavně a také tito dva hráči nejsou žádnými defenzivními specialisty, takže v obraně infieldu se Red Sox určitě zhorší, takže více hitů budou také dostávat. I když Red Sox prý plánují zkusit Ramireze v krátkém levém poli, které ve Fenway Parku je. Je to také možnost, protože na spojce udělá Hanley možná více škody než užitku v obraně :) Další otázkou je zdraví obou hráčů. Sandoval není zrovna Twiggy, i když přes offseason umí zabrat a schodit nějaké to kilo, ale to ho asi musí točit kamera a hlavně po návratu do Států, když jede kolem McDonalda, tak asi prožívá muka… A Ramirez ten taky dost často vynechává zápasy kvůli nejrůznějším důvodům a je to dost náladový hráč. Každopádně, Boston určitě ještě neřekl poslední slovo a přetlak v outfieldu, který nastal bude určitě řešit nějakým trejdem, kdy půjdou po zmiňovaném nadhozu.

Takže tyto podpisy, které Boston udělal , z hlediska sázení odpalů v příští sezóně vítám a na Boston budeme sázet častěji než v minulé sezóně. Teďkoukám na statistiky a vsadil jsem na ně jen dvakrát v odpalech v roce 2014. V roce 2013, kdy jsem to sázel jen v posledním měsící, tak jsem na ně vsadil třikrát :)

Tak uvidíme jak jim to půjde v sezóně 2015 na pálce.

Pablo Sandoval alias Kung Fu Panda jako nová posila Red Sox
Pablo Sandoval alias Kung Fu Panda jako nová posila Red Sox


Průměrná známka: 3.25 (12 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: rmk | Kategorie: Aktuality | Boston Red Sox | Sdílet

©2010-2024 - Redakce