Robinson Cano je největší posilou Mariners před sezónou 2014Preview týmů před sezónou 2014 – Seattle Mariners
(2. 3. 2014, 00:01:42, přečteno 2516×)

Nevím jestli stihnu všechny týmy, ale pokusím se přinést ve zkratce, co se zatím přihodilo u týmů v MLB přes zimní přestávku. Jako první se podíváme na tým, který si přes zimu na sebe naložil asi největší břímě očekávání. Mariners v posledních letech patřili v divizi AL West pravidelně k nejhorším týmům. Bud Selig jim tam přidal Houston, aby se necítili tak blbě, ale i přes to skončili ve své divizi jako čtvrtí s bilancí 71-91.

To už vedení přestalo bavit a rozhodli se před touto sezónou mocně posílit. O největší rozruch se postarali přes zimu právě Mariners, když se jim podařilo přeplatit Yankees a z New Yorku se do Seattlu jako volný hráč stěhoval Robinson Cano. Asi má rád film Zpívání v dešti, ale spíš ty dolary :) Uvidíme jak se mu bude v Seattlu dařit, čísla s Yankees tam neměl zrovna nejlepší.

Jedničkou je rotace je samozřejmě Felix Hernandez, za ním půjde o to, jestli Iwakuma dokáže zopakovat minulou výbornou sezónu, což je otázka, protože hned na úvod Spring Trainingu se potýká se zraněním. A za nimi by se měli předvést mladé naděje Mariners, Taijuan Walker a James Paxton. Je právě otázka jak se tito mladí hráči srovnají s tlakem, že musí tým dovést k vítězství. Dost možná si do sytosti zahází bullpen, který je také složen z mladých zajímavých jmen. Jako posila do bullpenu přišel Fernando Rodney, kterému se v minulé sezóně u Rays už tolik nedařilo jako v sezóně předešlé.

Celkově si myslím, že na playoff si bude muset ještě Seattle počkat. Hrají v poměrně silné divizi, kde do playoff budou chtít také Texas, Los Angels a Oakland.

Podepsaní hráči pro sezónu 2014

Pravděpodobná rotace

SP Felix Hernandez
SP Hisashi Iwakuma
SP Taijuan Walker
SP Erasmo Ramirez
SP James Paxton

Bullpen

RP Farquhar
RP Wilhelmson
RP Pryor
RP Medina
RP Furbush
RP Rodney

Lineup

RF Saunders
SS Miller
2B Cano
3B Seager
DH Hart
LF Morrison
C Zunino
1B Smoak
CF Ackley

Článek vychází v rámci naší spolupráce se stránkami Baseball Pigs - baseballové tipy zdarma.


Průměrná známka: 1.79 (14 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: rmk | Kategorie: Aktuality | Seattle Mariners | Sdílet


Související články — Preview týmů před sezónou 2014:

©2010-2024 - Redakce