Yasiel Puig (Los Angeles Dodgers)Yasiel Puig z LA Dodgers zatčen
(30. 12. 2013, 23:26:31, přečteno 1056×)

Outfielder Yasiel Puig zřejmě ve Státech sleduje Autosalon na Primě. V sobotu ráno místního času byl zatčen v Miami, když v úseku, kde byla povolená rychlost 110 km/h, jel 180 km/h. Podobnému problému už čelil během jara, když byl taktéž zatčen kvůli překročení povolené rychlosti v Chattanooze, kam byl po velmi dobrém spring trainingu přeřazen do týmu nižší soutěže Chattanooga Lookouts.

Zde pálil ve čtyřiceti zápasech s průměrem .313, přidal 8 homerunů a 37 RBI. Poté si ho povolali do hlavního týmu trápící se Dodgers a Puig tým neuvěřitelně nakopl. V prvním startu na pálce se mu povedl singl a v druhém zápase už to bylo zajímavější. Poslal za plot dva homeruny a prřipsal si pět RBI a v podobném duchu pokračoval po zbytek sezóny a velkou měrou se podílel na postupu Dodgers do playoff.

V Americe jak už to bývá jsou takovým chováním pohoršeni a Puig a tým učinili prohlášení, kde se za toto chování omluvili všem. Puig si tak bude muset dávat pozor, protože na tohle jsou v Americe opravdu hákliví. Puigovi byl hned po jeho příchodu do Ameriky poskytnut mentor, který mu měl pomoct usnadnit přechod z Kuby do diametrálně odlišného prostředí ve Státech. Nevím, jak ten člověk vypadá a nestojí mi za to, abych ho googloval, ale řekl bych, že mu trošku začínají šedivět vlasy. Jestli nějaké má :) Každopádně aspoň Puig dopadl lépe než Paul Walker.

Puig je 22letý uprchlík z Kuby, který podepsal s Dodgers sedmiletý kontrakt na 42 miliónů v roce 2012.

Yasiel Puig trefuje dva homeruny ve svém druhém zápase v MLB pohledem fanouška Dodgers na stadiónu:

Článek vychází v rámci naší spolupráce se stránkami Baseball Pigs - baseballové tipy zdarma.


Průměrná známka: 1.00 (4 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: rmk | Kategorie: Aktuality | Los Angeles Dodgers | Sdílet

©2010-2024 - Redakce