Josh HamiltonKdo budou největší magnety na trhu volných hráčů tuto zimu?
(1. 11. 2012, 01:58:13, přečteno 3363×)

World Series nám skončila, a po uplynutí 5 dní od jejího posledního zápasu se z hráčů, kterým doběhne smlouva s jejich kluby, stávají volní hráči. Pojďme si představit několik největších lákadel na trhu volých hráčů pro letošní zimu.

Volných hráčů, tzv Free Agentů, je po každé sezóně mnoho, ovšem vždycky se najdou tací, kteří svými herními výkony budou zákonitě přitahovat mnohem více pozornosti než ostatní. Proto si v tomto článku představíme nejzajímavější free agenty pro tuto zimu.

Č.1 - Josh Hamilton - tento střední polař Texasu má za sebou několik velice vydařených sezón a je velice dobře známý pro své pálkařské schopnosti. Je také poměrně dobrý polař. V jeho neprospěch hovoří zaprvé jeho ne uplně pevné zdraví(problémy se zády a rameny), a také předpokládaná cena jeho nového kontraktu. Mezi očekávanými potencionálními zájemci jsou Yankees, Dodgers, Brewers, nebo třeba Red Sox.
B.J. Upton - střední polař Tampy je nadprůměrným polařem s dobrou pálkou a tím celkově velice zajímavou volbou kvalitního středního polaře za přijatelnější peníze. Zájemce bych hledal například ve Washingtonu, Philadelphii nebo Milwaukee.
Michael Bourn - střední polař Atlanty je velice dobrým leadoff(první v lineupu) pálkařem se skvělou rychlostí v poli i na metách. Je šlušná šance, že se ho Braves pokusí znovu podepsat, další možnosti jsou potom například Giants nebo Philies.

Dostáváme se do sekce startujících nadhazovačů. Zde je číslo 1 na trhu jednoznačně Zack Greinke. Pravoruký nadhazovač Los Angeles Angels disponuje třemi výtečnými typy nadhozů a dokázal, že umí zastat místo jedničky v rotaci starterů. Menší nevýhodou pro velké kluby by mohla být Grenikeho introvertnost a neochota komunikovat s médii, ale jeho předpokládaná cenovka ho stále řadí do hledáčku klubů jako jsou Red Sox, Rangers, nebo Angels, které všechny potřebují kvalitní nadhazovače.
Kyle Lohse - pravák Cardinals právě končí velice vydařenou sezónu, a dokázal tak, že stále nepatří do aterého železa. Protože však St. Louis má momentálně plno nadhazovačských talentů, nabízí se možnost pro Lohse u některého z momentálně níže postavených klubů jako například Kansas City, Minnesota nebo Pittsburgh, kde by mohl hrát důležitou roli u přestavby týmu.
Anibal Sanchez - dříve lehce přehlížený v dresu Marlins se v letošní sezóně jako člen Detroitu Tigers ukázal v plné parádě, a to i ve společnosti tvořené již tak velmi dobrou rotací Tygrů. Díky své schopnosti udržet si konzistentní výsledky po celý rok a dobrému vystoupení v play-off by se mohl stát cílem pro podobné týmy jako Kyle Lohse, ale nikoho by moc nepřekvapilo ani kdyby ho Detroit znovu podepsal.

Na trhu je nicméně další spousta velice zajímavých hráčů, mimo jiné Nick Swisher, Melky Cabrera, Mike Napoli, Brandon McCarthy, Delmon Young nebo Marco Scutaro. Každopádně buda další vývoj na trhu s hráči velice zajímavý a my ho s Vámi budeme rozhodně sledovat!


Průměrná známka: 1.13 (8 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: Karaya32 | Kategorie: Aktuality | Atlanta Braves Boston Red Sox Detroit Tigers Kansas City Royals Los Angeles Angels Los Angeles Dodgers Miami Marlins Milwaukee Brewers Minnesota Twins New York Yankees Philadelphia Phillies Pittsburgh Pirates San Francisco Giants Texas Rangers Washington Nationals | Sdílet

©2010-2024 - Redakce