25 dnů zbývá do konce základní části MLB Závody o playoff začínají přituhovat
(11. 9. 2012, 01:25:41, přečteno 2921×)

Do konce základní části MLB zbývá 25 dní a žádný z týmů zatím nemá takový náskok, aby se nemusel o své místo v play-off obávat.

Zatím nejjednoznačněji vypadá situace v NL Central, kde má Cincinnati náskok před druhým St. Louis 8.5 zápasu. St. Louis jsou zároveň držitelé druhé NL Wild Card, na kterou ovšem tvrdě dotírají Los Angeles Dodgers (1.5 zápasu zpět), respektive Pittsburgh Pirates (2.5 zápasu zpět). Pirates navíc dnes začínají náročnou sérii zápasů právě s vedoucími Reds.
Trochu menší náskok než Reds mají shodně Washington Nationals a San Francisko Giants v čele NL East respektive West. Nationals se drží 5.5 zápasu od držitelů první NL divoké karty Atlanty Braves a Giants hájí stejné číslo před Dodgers. Dále od bran play off jsou potom Milwaukee Brewers (6 zápasů za WC), Philadelphia Phillies (6 zápasů za WC) a Arizona Diamondbacks (6.5 zápasů za WC), ovšem loňský rok nás přesvědčil o tom, že nic není nemožné.

American League bude letos ještě napínavější. AL East vedou New York Yankees, ovšem jen 1 zápas za nimi jsou držitelé druhé AL WC, baltimorští Orioles, kterým ovšem dýchá na paty Tampa Bay Rays, o další zápas zpět. Yanks zítra rozehrávají sérii se svým korunním rivalem Bostonem, zatímco Orioles a Rays se střetnou spolu.
V AL Central se střetnou dva vedoucí celky, první Chicago White Sox má před druhým Detroitem Tigers náskok 2 zápasy, takže nás čekají určitě velice zajímavé 4 zápasy. V NL West se náskok původně suverénního Texasu smrskl na pouhé 3.5 zápasu před dotírajícím Oaklandem, který je zároveň držitelem první AL WC, ovšem další 2.5 zápasu za A's jsou momentálně rozjetí Angels, a tyto dva týmy se právě dnes střetávají na úvod třízápasové série.

Jak už jsem tedy naznačil, nikdo si stále nemůže být svým postavením úplně jistý a rozhodně nás ještě do konce září čeká mnoho skvělého baseballu.


Průměrná známka: 1.55 (11 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: Karaya32 | Kategorie: Aktuality | Arizona Diamondbacks Atlanta Braves Baltimore Orioles Boston Red Sox Cincinnati Reds Los Angeles Angels Los Angeles Dodgers Milwaukee Brewers New York Yankees Oakland Athletics Philadelphia Phillies Pittsburgh Pirates San Francisco Giants St. Louis Cardinals Tampa Bay Rays Texas Rangers Washington Nationals | Sdílet

©2010-2024 - Redakce