Orioles-YankeesOrioles nebo Yankees?
(7. 9. 2012, 13:44:50, přečteno 2003×)

V průběhu sezony se zdálo, že New York Yankees budou v rámci své Východní divize suverénní a celkem v poklidu si dokráčí do Playoff. Jenže v srpnu se dobře rozjetý stroj zadrhl a začal sbírat více porážek než jeho fanoušci čekali.

Celý srpen se jim tak zápas po zápase začali přibližovat Orioles. A tak nám právě hraná čtyřzápasová série může hodně napovědět, kdo může obsadit první místo ve Východní divizi.
První zápas předvedl nádherný napínavý souboj až do posledního inningu, po kterém se radovali hráči domácího Baltimoru. Díky této výhře se na první místo divize posunuli hráči Orioles. Dovolím si říct, že jestli by Orioles zůstali na prvním místě i po víkendu, tak již bude pro Yankees velmi těžké je na tomto místě vystřídat. I navzdory tomu, že hráči Orioles mají horší týmové statistiky než Yankees, zdá se mi, že Baltimore předvádí více týmový výkon než NYY a navíc jsou v domácích zápasech hnáni nadšeným publikem, které věří, že jejich mužstvo má na to, aby se dostalo až do finále Světové série. Jaký to rozdíl oproti atmosféře na Yankee Stadium.
navíc oba celky se musí lehce ohlížet i do jiných divizí, protože souboj o dvě místenky pro divokou kartu může být ještě velmi vyrovnaný. Vždyť o toto místo budou až do konce základní části bojovat 4 týmy. Navíc nesmíme zapomínat ani na vcelku dobrou formu Rays hrajících ve stejné divizi.
Je tedy těžké odhadnout kdo obsadí konečné první místo ve Východní divizi. Komu věříte vy? Napište svůj názor do komentáře.


Průměrná známka: 1.33 (6 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (6) | Autor: slina | Kategorie: Aktuality | Baltimore Orioles New York Yankees | Sdílet

©2010-2024 - Redakce