Alexei RamirezRamirez prodloužil s White Sox
(4. 2. 2011, 20:08:32, přečteno 1316×)

Jedna z největších hvězd Chicaga White Sox Alexei Ramirez zůstává věrná svým barvám. Devětadvacetiletý Kubánec totiž podepsal novou čtyřletou smlouvu v hodnotě více jak 30 miliónů dolarů. White Sox tak slaví poměrně úspěšnou zimu. Kromě Ramireze zůstává také Quentin, velkou posilou se již dříve stal Adam Dunn. Ramirez tak zůstává v klubu, ve kterém působí od roku 2008 a tedy celou svou kariéru.

Držitel Silver Slugger Award pro nejlepší spojku Americké ligy za loňskou sezonu by si měl přijít za zmíněné čtyři roky na 32,5 milionu dolarů. Ovšem za první rok si vydělá jen necelé 3 miliony, což z něj udělá téměř nejhůře placeného hráče stabilní sestavy White Sox. Na druhou stranu je Ramirezova láska ke svému současnému zaměstnavateli již dost známá a nikoho by asi nepřekvapilo, kdyby za něj nastupoval i zadarmo.

Chicago si tak dokázalo udržet prakticky celou kostru svého, kterou navíc dokázalo posílit o Adama Dunna, jenž by měl vyřešit otázku hráče na postu suplujícího pálkaře (hráč nastupující na pálce místo nadhazovače). Není proto divu, že členové White Sox stále více pokukují po play-off v nadcházející sezoně.

"Jsem moc šťastný, že mohu být i nadále členem White Sox. Rád bych zde strávil celou svou kariéru," říká radostně sám Ramirez. "Mým cílem je se lepšit s každým dalším zápasem a pomoci svému tým k úspěchům," dodává

"Když jsem sem poprvé přijel, hned jsem věděl, že je zde to pravé místo pro mě. Cítil jsem se tu jako doma," pokračuje hráč s přezdívkou "The Cuban Missile", což v překladu znamená něco jako kubánská protiraketová střela. Dále Alexei vyjádřil poděkování svému manažerovi Ozziemu Guillenovi. "Když jsem přišel, Ozzie mě vůbec neznal, přesto mně připadá, že jsem se pod ním neuvěřitelně zlepšil. Musím mu poděkovat za všechno, co pro mě udělal."

Alexei je u týmu od roku 2008, kdy přišel z rodné Kuby. Již v první sezoně se nesmazatelně zapsal do paměti fanoušků, když vytvořil nováčkovský rekord v počtu grandslamů, konkrétně je odpálil čtyři. Od té doby podává v dresu Chicaga skvělé výkony a funkcionáři tohoto klubu tak mohou být rádi, že zůstává věrný právě jim.


Průměrná známka: 1.33 (3 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: porky | Kategorie: Aktuality | Chicago White Sox | Sdílet

©2010-2024 - Redakce