Jason BartlettBartlett a Hudson jsou novými členy kádru Padres
(19. 12. 2010, 21:31:03, přečteno 2141×)

Přestože se San Diego Padres museli rozloučit se svou největší hvězdou Adrianem Gonzalezem, neházejí flintu do žita a naopak se snaží tým i přes finanční potíže, co nejlépe posílit. Jako největší úlovky se ukazují Jason Bartlett z Tampy Bay a Orlando Hudson z Minnesoty.

První jmenovaný jednatřicetiletý shortstop přišel z Rays výměnou za dva prvoligové closery Adama Russella a Cesara Ramose jako náhrada za Miguela Tejadu, který rovněž po sezóně odešel. Do Tampy se také stěhovali dva talentovaní mladíci Brandon Gomes a Cole Figueroa.

Nutno podotknout, že příchod Bartletta se jeví jako velmi riskantní záležitost především proto, že tento sympaťák původem z Californie nemá za sebou zrovna dvakrát vydařenou sezonu. Ale na druhou stranu, jak už tomu v podobných případech často bývá, může být právě změna prostředí pro Jasona odrazovým můstkem.

To samé se dá říci i Hudsonovi, pro kterého to jsou Padres už pátým klubem v jeho dosavadní kariéře, přičemž u svého posledního zaměstnavatele, tedy u Twins, strávil jen jedinou sezonu. Ovšem Orlandovou předností je především defenzíva, a proto bude zajímavé sledovat jak si tento čtyřnásobný vítěz Gold Glove Award porozumí s novými spoluhráči.

"Jsem z toho opravdu nadšený, nikdy v kariéře jsem nehrál Národní ligu, ale čekám, že to bude dost odlišné," komentuje přestup sám Bartlett. "Jsem rád už jenom proto, že máme s manželkou rádi pláže a v San Diegu jich je dostatek," dodává žertovně.

Samotné San Diego nemá za sebou vůbec špatný ročník. O možnost účasti v play-off se připravilo až prohrou v úplně posledním památném zápase s budoucími šampióny ze San Francisca v poměru 0:3. Těžko jde ale předvídat, jestli Padres dokážou své výkony napodobit či ještě vystupňovat i se silně obměněným kádrem.


Průměrná známka: 1.00 (1 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: porky | Kategorie: Aktuality | Minnesota Twins San Diego Padres Tampa Bay Rays | Sdílet

©2010-2024 - Redakce