Jake Peavy Peavyho stav je stále nejistý
(18. 11. 2010, 20:53:48, přečteno 853×)

Nejistota tvořící se kolem zdravotního stavu trojnásobného účastníka All-Star Game Jakea Peavyho se stále nerozptyluje, což potvrdil i generální manažer White Sox Ken Williams.

Ten prohlásil, že přestože Peavyho zotavování postupuje nadmíru dobře, tak tento devětadvacetiletý nadhazovač pravděpodobně nestihne začátek sezony. Navíc nikdo nemůže s jistotou říci, zda se ještě Jake dokáže vrátit do své bývalé formy.

Peavy je na listině zraněných už od začátku července, kdy si v utkání proti Los Angeles Angels poranil záda tak nepříjemně, že musel z duelu odstoupit a okamžitě podstoupit vyšetření, ze kterého se nakonec ukázalo, že jde o natržení širokého svalu zádového, což je pro nadhazovače velmi nepříjemná záležitost.

"Jsme připraveni na to, že to bude velmi dlouhý proces, který vyžaduje opatrný přístup. Nechceme nic uspěchat a riskovat případné obnovení zranění," komentuje Peavyho současnou situaci Ken Williams. "Nepředpokládám, že se vrátí už v dubnu, ale třeba nás překvapí," dodává.

"Máme dobrý nadhoz a to je základ dobrého týmu" pokračuje Williams, který bude muset řešit také problémy s udržením Konerka a Pierzynskiho, kterým vypršela smlouva. "Náš problém je spíše ve hře v poli, pouštíme příliš mnoho snadných doběhů."

Jake odstartoval svou skvělou kariéru v dresu San Diega Padres, jenž ho draftovali až v patnáctém kole. Ovšem sympaťák z Alabamy začal brzy udivovat perfektními výkony, jenž mu v roce přinesli i Cy Young Award, pro nejlepšího nadhazovače Národní ligy.

Od roku 2009 hájí barvy White Sox. Nyní je jeho nejbližší budoucnost ve hvězdách, ale tento známý bojovník se bude určitě chtít vrátit na scénu a opět dokázat, že patří mezi elitu.


Průměrná známka: 1.25 (4 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: porky | Kategorie: Aktuality | Chicago White Sox | Sdílet

©2010-2024 - Redakce