Bobby ValentineMarlins hledají nového manažera
(14. 10. 2010, 19:52:12, přečteno 586×)

Florida Marlins má za sebou další nepříliš povedenou sezonu. Vedení týmu si ovšem myslí, že hlavní břímě odpovědnosti není na hráčích nýbrž na slabém obsazení na postě manažera a nechalo se slyšet, že hodlá pro příští ročník najít vhodného člověka pro tuto pozici, který tým dovede do play-off.

Prozatímním manažerem stále zůstává sympatický Portorikánec Edwin Rodríguez, jenž ale u týmu pravděpodobně skončí, kvůli nepřesvědčivým výsledkům. Florida se totiž umístila až na třetím místě své divize, navíc se zápornou bilancí. A to je v divizi, kde hrají silné týmy jako Philadelphia nebo Atlanta opravdu málo.

Nejvážnějším kandidátem byl pravděpodobně Bobby Valentine, známý televizní moderátor, jenž má ale za sebou bohatou hráčskou i trenérskou kariéru. Pravděpodobně nejslavnější roky zažil tento šedesátiletý Američan v barvách New Yorku Mets, které dovedl až do finále Světové série. Valentine ale nejeví přílišný zájem o tento post i z toho důvodu, že už má podobnou nabídku od Seattlu.

V úvahu prý připadají i Bo Porter, asistent manažera v Arizoně a bývalý manažer Kansasu City Tony Pena. Je taky ale možné, že u týmu bude pokračovat Rodriguez, který sice nesplnil očekávání, ale taky rozhodně nevyhořel a za jeho vedení jsme mohli pozorovat u Marlins jisté zlepšení.

"Vypadá to, že to letos bude dobrý rok pro free-agent manažery," říká prezident baseballových operací v klubu Marlins Larry Beinfest. "Jestli to bude těžké? Rozhodně, je zde mnoho týmů, které hledají nové manažery a všichni loví ve stejném rybníku" dodává.


Průměrná známka: 1.00 (1 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: porky | Kategorie: Aktuality | Florida Marlins | Sdílet

©2010-2024 - Redakce