Josh Hamilton se po tréninku tvářil spokojeněHamilton se vrací do sestavy
(30. 9. 2010, 13:52:11, přečteno 665×)

Celý Texas netrpělivě vyhlíží návrat nejlepšího muže týmu do sestavy. Josh Hamilton byl mimo hru se zlomeninou dvou žeber. Během včerejšího dne zkusil Josh pár švihů a vypadá to, že by se k radosti všech texaských fanoušků mohl vrátit do sestavy již tento pátek.

Drobné prasklinky ze 4. září, kdy na Target Fieldu narazil do zdi, donutily Hamiltona vynechat pár zápasů, ale po včerejším tréninku švihů to již vypadá, že by mohl v pátek hrát. Nejdřív si zkusil 10 odpalů naprázdno a následně 40 lehce hozených míčů. Vše proběhlo bez potíží a tak si zkusil i oběhnout pár met. Dle svým slov začal pálit na 80% a postupně se dostal až na 95%, protože vše šlo jak mělo.

Dalším krokem bude pro Joshe trénink proti reálnému nadhozu. Pokud i toto půjde dle plánu, nic nebrání tomu, aby v pátek nastoupil na pozici nehrajícího pálkaře. Měl by tedy tři zápasy, aby se dostal do tempa, než začnou posezónní boje, které začnou následující středu soubojem s Yankees či Rays. Hamilton celý trénink okomentoval slovy: „ Šlo to hodně dobře. Pokud pustím horní ruku a švih dokončím jednou rukou, tak necítím vůbec žádný problém.“

Trenér mužstva Ron Washington očekává, že Hamilton bude brzy moci nastoupit i v defenzívě, ale i přesto chce nejdřív Joshe Hamiltona trošku pošetřit na pozici nehrajícího pálkaře se slovy: „Pokud nám řekne, že je v pořádku, jsem připraven ho nasadit do zápasu.“ Dále ještě Washington přidal: „Jakmile bude hrát, je součástí mé obrany. Hodlám nasadit tu nejlepší obranu.“ Na závěr Washington ještě Hamiltona pochválil, že má velký talent a je možné, že bude hrát, jak kdyby žádný zápas nezmeškal. Nám nezbývá než se těšit, protože jen přítomnost Hamiltona a jeho 31 homerunů, 97 stažených bodů a pálkařský průměr .361, udělá velký rozdíl.

Josh Hamilton dokončuje odpal
Josh Hamilton dokončuje odpal


Průměrná známka: -.-- (0 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: Carlyle | Kategorie: Aktuality | Texas Rangers | Sdílet

©2010-2024 - Redakce