Bitka v CincinattiVztahy mezi Reds a Cards se přiostřují
(24. 9. 2010, 19:40:00, přečteno 1017×)

Chytač St. Louis Cardinals Jason LaRue ukončil svoji kariéru, poté co ho protihráč Johnny Cueto nakopal do hlavy. Potyčka neskončila bez odezvy, avšak šestatřicetiletý chytač se do Major League již zřejmě nevrátí.

Jason LaRue zpočátku doufal, že jeho pauza bude trvat pouze několik, ale když symptomy z otřesu přetrvávali, rozhodl se pro předčasný odchod do baseballového důchodu. Prozatím LaRue zůstává ve svém domě v Texasu, než se rozhodne, co bude dělat dál.

Celou roztržku vyprovokoval catcher Yadier Molina a Brandon Phillips, nejprve si vyměnili názory, a poté se do hromadné bitky zapojili všichni hráči z obou laviček. Na konci potyčky skončil LaRue na zemi a po několika kopancích do hlavy byl převezen do nemocnice s otřesem mozku.

Disciplinární komise zakázala Cuetovi startovat v sedmi po sobě jdoucích utkáních, ale rozhodně to není plně adekvátní trest. LaRue se již plně zotavil ze svých zranění, avšak do MLB se podle jeho slov už nikdy nevrátí. „Pokud liga bude vypadat tak jako doposud, tak v ní opravdu hrát nechci.“ komentoval svými slovy LaRue.

Manažer Cardinals Tony La Russa incident komentoval: „To je opravdu neuvěřitelné co si dnešní hráči dovolí. Cueto si nezahraje sedm zápasů, Jason si nezahraje ale už vůbec. Celé tohle potrestání je pro mě výsměchem.“

Na následujícím videu je možné shlédnout celou šarvátku mezi týmy

St. Louis Cardinals - Cincinatti Reds
St. Louis Cardinals - Cincinatti Reds


Průměrná známka: 3.50 (4 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: Tomáš Háněl (Angeell) | Kategorie: Aktuality | Cincinnati Reds St. Louis Cardinals | Sdílet

©2010-2024 - Redakce