Albert PujolsPujols odmítá listinu zraněných
(14. 9. 2010, 18:14:02, přečteno 767×)

Manažer týmu St. Louis Cardinals Tony La Russa potvrdil, že jeho hvězda Albert Pujols už si přes dva týdny pohrává se zraněním v levém lokti. Pujols toto tvrzení potvrdil, ale nehodlá kvůli tomuto zranění prosedět konec sezóny na lavičce.

Pujols měl v posledních zápasech svůj levý loket zatejpován, což mu umožňuje nadále hrát. Albert odmítá, že ho zranění nějakým způsobem limituje a snaží se celou věc zlehčit. „Neříkám, že mi nic není, ale v této fázi sezóny se člověk nemůže na nic vymlouvat. Do konce základní částí zbývají přece jenom nějaké zápasy, náš tým má stále šanci na postup do playoff a proto pro mě žádná listina zraněných teďka vůbec neexistuje,“ řekl sebevědomý Pujols.

„Zranění přišlo z ničeho nic,“ řekl La Russa. „Myslím si, že to bylo v zápase s Pittsburghem, když Albert skočil po míčku, aby zahrál out. A s Washingtonem to zopakoval zase. Od té doby cítí, že loket není úplně v pořádku, ale zároveň mě upozorňuje, že je schopen pokračovat v hraní a pomoct tak týmu.“

Podle některých kritiků by pro Cards bylo lepší, kdyby se Pujols ve zbytku sezóny léčil, aby mohl být fit na playoff. Albert ale všem vytřel zrak, když v nedělním zápase proti Braves odpálil 2 homeruny.

Pujols už měl v minulosti několikrát problémy s pravým loktem, ale s levým ještě nikdy. I přes tyto problémy dokázal Pujols v týdnu nashromáždit stý doběh v letošní sezóně, tedy podeváté, co je hráčem MLB.


Průměrná známka: 2.00 (2 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: JuanJ | Kategorie: Aktuality | St. Louis Cardinals | Sdílet

©2010-2024 - Redakce