Jonathan BroxtonTorre stáhl Broxtona z pozice closera
(6. 9. 2010, 22:36:14, přečteno 1185×)

Ještě nedávno Joe Torre prohlašoval, že Jonathan Broxton bude jedničkou na pozici closera, pokud nebude Dodgers dostupný Hong-Chih Kuo. Po matných výkonech Broxtona už tomu ale tak není.

Torre si myslí, že není dobré pro psychiku Broxtona vystavovat ho situacím v deváté směně, hlavně když se týkají uzavření zápasu: „Myslím si, že je to nad jeho síly. Pokud chceme uspět, musíme mu v týmu najít novou roli. Ať směřujeme kamkoliv, do playoff nebo ne, pro Jonathana bude jedině dobře, pokud si vylepší své statistiky.“

Broxton měl sezení s Torrem, s trenérem nadhazovačů Ricky Honeycuttem a s trenérem bullpenu Kenem Howellem po té, co v neděli povolil Juanu Uribemu ze San Francisca odpálit dvoubodový homerun v devátém inningu a připsal si tak svůj 6. neúspěšně uzavřený zápas v 28 pokusech. Dodgers tento zápas s Giants prohráli 4:5.

Torre se také zmínil o tom, že rychlost nadhozů Broxtona je o něco pomalejší než v minulé sezóně a to i přes to, že Broxton není zraněný: „Jonathanova průměrná rychlost fastballu je 95,3 mph v letošní sezóně, zatímco loni to bylo 97,5 mph. Nevíme, co je špatně, ale společně s ostatními trenéry na tom zapracujeme.“

Broxton byl tedy z pozice closera stáhnut a jeho místo by měl zaujmout již zmíněný Kuo. Ten je ale kvůli zranění nedostupný, a tak je dočasným closerem v týmu Dodgers nováček Kenley Jansen.


Průměrná známka: 1.25 (4 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: JuanJ | Kategorie: Aktuality | Los Angeles Dodgers | Sdílet

©2010-2024 - Redakce