Nyjer MorganHromadná rvačka na Floridě
(2. 9. 2010, 20:09:27, přečteno 1134×)

Nepříliš často vídanou situaci, která ale tak nějak patři k baseballu, viděli fanoušci na Sun Life Stadium na Floridě. V zápase proti diviznímu rivalovi z Washingtonu se totiž obě lavičky ocitly v hromadné bitce.

Všechno odstartoval známý průšvihář Nyjer Morgan, jehož čekal sedmizápasový trest za hození míčku po jednom z diváků v zápase na hřišti Philadelphie. Ten totiž neudržel v polovině šesté směny nervy na uzdě poté, co nadhazovač domácích Chris Volstad hodil míč, jenž jen těsně minul dolní končetiny třicetiletého středního polaře Nats.

Následně Morgan odhodil pálku a zuřivě se vrhl na o hlavu vyššího Volstada, který se také rozhodně neměl v úmyslu jen tak vzdát. Vzápětí se do šarvátky připojil Gaby Sanchez, jenž přisprintoval z první mety a doslova Morgana odhodil. Poté, jak už tomu v podobných situacích bývá, se zapojili prakticky všichni hráči obou týmů a strhla se hromadná mela.

Ta naštěstí neměla dlouhého trvání a obě strany rychle vychladly. Morgan pak ještě provokoval domácí příznivce gesty připomínající boxera po vyhraném duelu. Problémového Američana pravděpodobně vyprovokovalo to, že ho Volstad při předchozím pobytu na pálce trefil do zad a když se něco podobného opakovalo znovu, Nyjerovi se začala vařit krev v žilách. Nakonec zápas ovládli Marlins v poměru 16:10.

"Nemám co říci k někomu, kdo nedokáže hrát tuto hru správným způsobem a nerespektuje její čestnost," komentoval dění po zápase třetí metař Floridy Wes Helms. "Museli jsme ukázat, že se nehodláme smířit s tím, jak se choval," dodává.

Morgan byl draftován už v roce 2002 týmem Pittsburgh Pirates. První šanci dostal ale až v sezoně 2007/08. U Pirates strávil ještě jeden rok a následně se stěhoval do hlavního města USA. Zde se ale prozatím spíše než kvalitními výkony prezentuje řadou výstřelků na hřišti i mimo něj.


Průměrná známka: 1.33 (3 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: porky | Kategorie: Aktuality | Florida Marlins Washington Nationals | Sdílet

©2010-2024 - Redakce