Mike NapoliBoston získal nárok na Napoliho
(30. 8. 2010, 22:46:02, přečteno 1142×)

Boston Red Sox využili svoje právo a cez waivers získali nárok na catchera Los Angeles Angels Mika Napoliho. Čo tento krok znamená pre Boston a či je pravdepodobné, že sa bude Napoli sťahovať na východ sa dozviete v nasledujúcom článku.

28 ročný Napoli hrá v súčasnosti svoju piatu sezónu v drese Los Angeles Angels. V družstve trénera Mika Sciosciu sa za posledné sezóny stal jednou z opôr, keď 3 roky po sebe mal na konte vždy aspoň 20 HR. V tejto sezóne po zranení prvej méty Angels Kendryho Moralesa sa z postu catchera presunul na jeho miesto, zatiaľ čo za domácou dostáva príležitosť Jeff Mathis.

Napoli sa pred niekoľkými dňami ocitol na waivers a zdroje z MLB potvrdili, že práve Red Sox naňho získali nárok. Zdá sa nepravdepodobné, žeby Mike menil v najbližších dňoch dres a to hneď z niekoľkých dôvodov. Na poste catchera v Bostone hráva Victor Martinez a čoskoro sa majú z listiny zranených vrátiť aj Jason Varitek a Jarrod Saltalamacchia. Napoli je taktiež na pálke pravák ako Mike Lowell nastupujúci na prvej méte za zraneného Kevina Youkillisa. Navyše Angels majú Napoliho ešte pod zmluvou, takže sa nezdá, žeby boli ochotní ho do Bostonu pustiť zadarmo.

Jedným z dôvodov prečo sa Boston rozhodol nárokovať si Napoliho, môže byť aj fakt neposkytnúť svojmu rivalovi Tampe možnosť posilniť sa na poste s ktorým majú Rays problémy celú sezónu. Treba dodať, že Boston mal pred Tampou prednosť, pretože má horšiu bilanciu.

Napoli na otázku novinárov o záujme Bostonu odpovedal: "Neviem o tom zatiaľ nič, nemôžem s tým nič urobiť. Rád hrám v LA a snažím sa svojmu tímu pomôcť vyhrávať. Je dobré vedieť, že iný tím má o mňa záujem, ale stále som súčasťou Angels".

Všetko teda nasvedčuje tomu, že sa kluby na výmene nedohodnú a Napoli ostane naďalej v Los Angeles. Isté to bude ale až v utorok po polnoci, keď sa končia všetky výmeny platiace v tejto sezóne.


Průměrná známka: 1.60 (5 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (1) | Autor: Bluejay12 | Kategorie: Aktuality | Boston Red Sox Los Angeles Angels | Sdílet

©2010-2024 - Redakce