Dustin PedroiaPedroia si pravdepodobne túto sezónu už nezahrá
(28. 8. 2010, 23:16:52, přečteno 768×)

Hviezda Bostonu Red Sox druhométar Dustin Pedroia sa pravdepodne na ihrisko vráti až v novej sezóne. Môžu za to komplikácie po zranení ľavej nohy, ktoré utrpel 25.júna, keď ho nešťastne trafil foul ball.

Pedroiove problémy so zranením sa začali 25. júna, keď si po kontakte s foul ballom zlomil loďkovitú kosť v ľavej nohe. Hoci opäť hral v dvoch zápasoch 17.-18. 8. proti Los Angeles Angels, avšak počas zápasov pocitoval bolesti a tak bol znova zaradený na listinu zranených.

O ďalšom postupe pri liečbe sa rozhodne behom týždňa. Pedroia bude ešte týždeň nosiť ochrannú bandáž a pokiaľ sa jeho stav nezlepší, bude potom nasledovať chirurgický zákrok. Tréner Sox Terry Francona na otázku, či je možnosť, žeby sa Pedroia v tejto sezóne vrátil, keby nebola nutná operácia odpovedal: "Nevylučujeme to, ale určite nebudeme veci urýchľovať, aby si nestalo niečo podobné ako minule.

V prípade operácie podporné kolíky na spevnenie zlomenej kosti. Pedroia sa k svojmu zraneniu vyjadril nasledovne: "Hlavný problém je, že táto kosť nemá dobrú zásobu krvi a kyslíka. Dobré je, že to nie je v strede nohy, to by bolo naozaj zlé. Keď som hral, bolo realistické myslieť na návrat, skúsil som to a nevyšlo to." Pedroia je na prípadnú operáciu pripravený: "Keď sa za týždeň nebudem cítiť lepšie pôjdem tam, aby sa vyriešili moje problémy. Na operácii je zlé, že budem musieť chodiť na barlách. Ale keď sa tým všetko vyrieši, je to najlepšia cesta, ktorou sa môžem vydať. Keby sa zlepšovalo, tak operáciu nepotrebujem, ale zatiaľ to tak nevyzerá."


Průměrná známka: 2.00 (2 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: Bluejay12 | Kategorie: Aktuality | Boston Red Sox | Sdílet

©2010-2024 - Redakce