Bitka v Cincinnati: Cueto stop na 7 zápasov, Baker a La Russa na 2
(13. 8. 2010, 20:40:22, přečteno 947×)

Po utornajšej mele, ktorá sa odohrala, hneď na začiatku zápasu medzi rivalmi Cincinnati Reds a St. Louis Cardinals sa udeľovali tresty. Nadhadzovač Reds dostal 7 zápasový dištanc a obaja hlavní tréneri vyfasovali 2 zápasy.

V utorok na zápase medzi domácimi Cincinnati Reds a St.Louis Cardinals, ktorí túto sezónu bojujú bok po boku o čelo centrálnej divízie Národnej ligy videli diváci bitku oboch lavičiek.

Nie príliš častý, ale ani nie neobvyklý jav v MLB sa strhol hneď v prvom inningu. Tesne po tom ako sa domáci Brandon Phillips postavil do pálkarského boxu, začala roztržka medzi ním a catcherom St. Louis Yadierom Molinom. Odozva na seba nenechala dlho čakať a o pár sekúnd už boli na domácej méte kompletne všetci zúčastnení. Do slovnej potyčky sa dostali aj tréneri Dusty Baker a Tony La Russa.

Dôvodom tohoto incidentu boli bezpochyby Phillipsove vyjadrenia v novinach, kde povedal, že nenávidí Cardinals a ďalšie urážky na adresu súperov. Výsledkom toho je trest pre štartéra Reds Cueta na 7 zápasov a obidvoch trénerov na 2 zápasy. Trest pre Cueta je vyšší kvôli tomu, aby bol nútený vynechať aspoň jeden štart.

Trénera Bakera pobúril fakt, že dištanc nebol udelený aj Molinovi s Carpenterom, teda hráčom Cardinals, ktorí sa do bitky zapojili najviac. Baker však uznal, že nič z toho, čo sa stalo sa nemalo stať a nepomohlo to žiadnemu klubu ako aj baseballu celému.

Uvidíme ako napokon dopadne tohotosezóny súboj o primát v centrálnej divízii. Dúfajme, že už budú rozhodovať čisto baseballové schopnosti.

Phillips vs. Molina

http://mlb.mlb.com/video/play.jsp?content_id=10842801


Průměrná známka: 2.00 (4 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (0) | Autor: Bluejay12 | Kategorie: Aktuality | Cincinnati Reds St. Louis Cardinals | Sdílet

©2010-2024 - Redakce