Brandon WebbWebb očekává návrat do MLB
(8. 8. 2010, 14:54:07, přečteno 773×)

Hvězdný nadhazovač Arizony Diamondbacks Brandon Webb se vzdal naděje, že by se mohl v letošní sezóně objevit na kopci v pozici startovního nadhazovače. Samotný Webb říká, že by byl rád, když by dostal šanci alespoň v bullpenu.

Webb se zranil v zahajovacím zápase loňské sezóny a od té doby ještě nehrál. Je to tedy už rok a čtyři měsíce, ale věci se pomalu otáčejí k lepšímu. Webbova ztuhlost v rameni pomalu odeznívá a Brandon začíná s tréninkovými dávkami. Zatím má za sebou dlouhé hody a pracoval také na svých nadhozech.

Brandon Webb v akci„Moje ruka je lepší, ale pokud chci čelit pálkařům, musím zapracovat na rychlosti svých nadhozů. To je to jediné, na co se teď musím soustředit. Ještě pár takových tréninkových dávek a podle fyzioterapeutů bych mohl být schopen nastoupit kolem 1. září,“ řeklo eso Dbacks. „Největší pravděpodobnost jak okusit po tak dlouhé době atmosféru soutěžního zápasu by bylo nastoupit v bullpenu Arizony, protože Minor League soutěže budou v září už u konce,“ dodal Webb.

Webb se stane po konci sezóny volným hráčem a ví, že pokud neodhází několik směn v letošní sezóně, bude muset na případné zájemce zapůsobit během pauzy mezi sezónami. Podobně na tom byl Ben Sheets, který nakonec podepsal s Oaklandem Athletics.

Případnou mezeru v rotaci Arizony by mohl vyplnit D.J. Carrasco, který přišel z Pittsburghu. „Pozice startéra mi není cizí, ale já jsem rád za každý start, který si připíšu. Ať už je to jako startovní nebo jako rezervní nadhazovač,“ prohlásil skromný Carrasco. Dočasný generální manažer Arizony Jerry Dipoto na Carrascovu adresu řekl, že nevylučuje, že by se tento arizonský rodák mohl příští rok objevit v rotaci Dbacks. „Velice si ceníme, že máme takového nadhazovače v našem týmu. Jeho univerzálnost je neuvěřitelná a s jakoukoliv rolí si vždycky poradí,“ dodal Dipoto.


Průměrná známka: 1.40 (5 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (1) | Autor: JuanJ | Kategorie: Aktuality | Arizona Diamondbacks | Sdílet

©2010-2024 - Redakce