Scott DownsPřestupový termín 2010 – Americká liga
(29. 7. 2010, 17:31:34, přečteno 1556×)

Jsme o jeden den blíže k přestupovému termínu. Jenom za posledních 24 hodin se událo několik obchodů. Phillies v této chvíli vyčkávají na rozhodnutí Oswalta, zda kývne na výměnu nebo zůstane v Houstonu. Podrobnosti potenciálního přestupu vám samozřejmě poskytneme, ale nyní se pojďme společně podívat na dění u kulatého stolu v Americké lize.

Seattle Mariners

Letos mizerný tým, ve kterém po odchodu Cliffa Leeho moc atraktivních hráčů nezbylo. V úvahu připadá jméno David Aardsma. V Seattlu zápasy uzavírá, ale několik týmu hledá hráče na sedmou a osmou směnu. Aardsma by mohl být tím mužem. Další hráči, kteří by možná stáli za výměnu jsou Russell Branyan a Jose Lopez. Branyan je levný slugger, Lopez levný univerzál.

Pravděpodobnost výměny: Pravděpodobný. Mariners jsou v lize do počtu. Velký předsezónní experiment nevyšel a měli by zpeněžit, co se dá.

Oakland Athletics

Chtěli prodat Bena Sheetse draze. Nyní trčí na listině zraněných a z obchodů sešlo. Ještě by mohl být k dispozici levák Craig Breslo (RP), o kterého se zajímají Tigers a jako vždy silní Yankees a Red Sox.

Pravděpodobnost výměny: Malá. Přesun Sheetse je vyloučen.

Los Angeles Angels

Nákup Dana Harena byl významným krokem, nicméně ve svém prvním startu se okamžitě zranil. Haren se však párkrát protáhne a brzo se vrátí, takže nadhoz je pořešený. Co pálka? Hledá se náhrada za Moralese. Adam Dunn, Garrett Jones a Derek Lee. Derek Lee už z dálky dal najevo, že se mu zas tak dobře v CA nestudovalo a raději si počká na něco lukrativnějšího. Dunn, to by byl sen.

Pravděpodobnost výměny: Možná. Dunn to asi nebude, ale těžko se dá uvěřit, že by Andělé nic nesehnali.

Texas Rangers

Texas potřebuje kvalitního hráče na první metu. Chris Davis je stále zklamáním a navyšuje akorát počet strikeoutů.

Pravděpodobnost výměny: Pravděpodobný. Jorge Cantu, Ty Wiggington nebo Wes Helms. Rangers budou chtít vylepšit sestavu na pálce, která už takhle je více než potentní.

Cleveland Indians

Jhonny Peralta už tým opustil. Kdo další? Indians veřejně nabízejí Fausta Carmonu, Jakea Westbrooka a Kerryho Woods. Poslední jmenovaný je ale příliš drahý s ohledem na jeho neslanou nemastnou sezónu. Westbrook v posledním startu zářil. Možná rozhodne jeho aktuální forma.

Pravděpodobnost výměny: Vysoká. Po Peraltovi zbývají další tři hráči, kteří se hodí komukoliv.

Kansas City Royals

Po zranění DeJesuse jsou k mání další velká jména zahrnující Joseho Guillena a Gila Meche. Guillenovi po sezóně končí smlouva. To by mohlo přitáhnout pozornost týmů, které by ještě rádi otřásli sestavou.

Pravděpodobnost výměny: Pravděpodobná. Týmy z Národní ligy stojí ve frontě a předhazujou Guillenovi nabídky.

Detroit Tigers

Tigers postrádají Magglia Ordoneze a ještě bude chybět dalších 6-8 týdnů. Chtějí ofenzivního hráče. Již skautovali Guillena, Wertha, Francoeura a Harta.

Pravděpodobnost výměny: Vysoká. V dalších šesti týdnech se rozhodne ve vyrovnané centrální divizi. Detroit si nemůže dovolit větší ztrátu na White Sox a Twins.

Chicago White Sox

Zájem White Sox se točí kolem Fieldera a Dunna. Opačným směrem by putoval prospekt Dan Hudson. Pokud to nevyjde, jsou ochotni snížit nároky. Snížené nároky: volně přeloženo Brad Hawpe, Russel Branyan, Adam LaRoche a možná i Lance Berkman.

Pravděpodobnost výměny: Velká. GM Williams nebude šoupat nohama, ale dojde si pro hráče, který by pálil někde okolo pátého místa.

Minnesota Twins

Twins hledají někoho do bullpenu k Rauchovi. Matt Capps byl doposud v závěrečných fázích zápasů všechno, jen ne jistota, ale stále je to posílení. Scott Downs z Toronta by se taky líbil.

Pravděpodobnost výměny: Možná. Bez jistoty v bullpenu se Minnesotě nebude dobře dýchat v napjaté centrální divizi.

Baltimore Orioles

Orioles znovu prodávají. Ty Wigginton je už jednou nohou venku. Řada týmů má v úmyslu doplnit vnější pole. Jeremy Guthrie, který má smlouvu do konce roku 2012 je terčem San Diega.

Pravděpodobnost výměny: Velká. Guthrie zůstane, Wiggington odejde.

Toronto Blue Jays

Toronto. Domov nevyhledávanějšího střídajícího nadhazovače. Vlastně to vypadá, že celý bullpen je žádaný. Kromě Scotta Downse je zájem i o Jasona Frasora a Kevina Gregga. Jose Bautista, který vede ligu v homerunech, si co nevidět možná taky rozloučí s umělým astroturfem.

Pravděpodobnost výměny: Velká. Blue Jays jen tak nenechají odejít Downse k diviznímu rivalovi Yankees nebo Red Sox. Chtějí za něho prvotřídní prospekty.

Boston Red Sox

Red Sox budou kupovat střídajícího nadhazovače. Tečka. Downs je první volba, ale na prospekta nejvyššího kalibru management neslyší. Další možnosti: Craig Breslow, Michael Wuertz (oba Oakland) a Leo Nunez (Florida).

Pravděpodobnost výměny: Veliká. Bavíme se o Red Sox. Půjdou po tom, co chtěji. RP přijde. Důvod hledejme v nelichotivých situacích v zápasech před Bardem a Papelbonem.

Tampa Bay Rays

Organizace Rays jsou v situaci, kde by rádi nakupovali. Chybí ale potřebný rozpočet. To dělá z Jaysona Wertha celkem atraktivní volbu. Do konce sezóny mu zbývá zaplatit okolo tří mil. dolarů. Poté se stane volným hráčem. Hlavním cílem Rays je udržet si prospekty Hellicksona a Jenningse.

Pravděpodobnost výměny: Pravděpodobná. Boston bude šlapat rejnokům na paty. Přichodem hráče se schopnou pálkou zvyšuje šanci udržet si náskok před ponožkami.

New York Yankees

Nejpestřejší nákupní seznam. Joakim Soria a Johnny Peralta jsou pasé, zůstává ale řada dalších jmen. Scott Downs, Michael Wuertz, Craig Breslow, Cody Ross, Miguel Tejeda a další. Yankees musejí udělat místo na soupisce a tak budou i prodávat. Joba Chamberlain nebo Jesus Montero by mohli být součástí výměny za Downse. Ale to už jsme si zvykli na zdejší rozsáhlou fluktuaci.

Pravděpodobnost výměny: Velká. Yankees a přestupní termín jdou dohromady jako chleba s Májkou. Když budou chtít a cena bude adekvátní, není co řešit.


Průměrná známka: 4.00 (1 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (3) | Autor: syra | Kategorie: Aktuality | Baltimore Orioles Boston Red Sox Cleveland Guardians Detroit Tigers Chicago White Sox Kansas City Royals Los Angeles Angels Minnesota Twins New York Yankees Oakland Athletics Seattle Mariners Tampa Bay Rays Texas Rangers Toronto Blue Jays | Sdílet

©2010-2024 - Redakce