Roy OswaltOswalt by se případné výměně nebránil
(27. 7. 2010, 18:02:05, přečteno 997×)

Populární nadhazovač hající barvy Hostonu Astros Roy Oswalt se vyjádřil k jeho možné výměně do jiného celku. Podle jeho slov by se vedení klubu ani on sám připadnému trejdu nebránili. O Oswalta, který strávil celou karéru pouze v Houstonu, se zajímá hned několik týmů včetně Yankees nebo Tigers.

Oswalt patří bezesporu mezi nejlepší startující nadhazovače na trhu, a to i přesto, že letos nemá příliš lichotivou bilanci výher. Připsal si pouhých šest vítězství oproti dvojnásobnému počtu porážek, avšak jeho ostatní statistiky ukazují na kvalitní sezonu.

Ale to v letos slabém Hostonu, jenž okupuje předposlední příčku své divize, není nijak překvapivá věc. Koneckonců i to může být rozhodujícím faktorem v jeho rozhodování o možném přestupu. Bylo by totiž logické, kdyby nadhazovač jeho kalibru šel do silnějšího týmu, se kterým by měl možnost vyhrát Světovou sérii.

„Samozřejmě, že nad tím uvažuji, ale zatím musím počkat na to, jak se k tomu vedení postaví a jak se rozhodne,“ říká dvaatřicetiletý nadhazovač.

„Určitě by bylo zajímavé obléknout jiný dres. Nikdy nepoznáte jaké to je dokud se to opravdu nestane,“ dodává.

Oswalt známý svými přesnými fastbally má již za sebou bohatou kariéru okořeněnou třemi nominacemi do All-Star Game. Byl draftován v roce 1996 až ve třiadvacátém kole. Debutoval pak v roce 2001. Od té doby podával ve svém týmukvalitní výkony. Jakým směrem se jeho kariéra bude rozvíjet se dozvíme pravděpodobně už zanedlouho.


Průměrná známka: 1.00 (1 hodnocení)
Známkovat článek: 1 - výborný / 2 - chvalitebný / 3 - dobrý / 4 - dostatečný / 5 - nedostatečný

Komentáře (3) | Autor: porky | Kategorie: Aktuality | Houston Astros | Sdílet

©2010-2024 - Redakce