Finále bylo zasloužený pro oba, prostě jsme celou sezonu dominovali a o Regular season rozhodli jen naše vzájemný zápasy (sem ten week 11 neměl riskovat a spokojit se hold s 8-4 a bylo to easy, ale Lynn to tam zmrvil... ale je to nakonec fuck)
Takže nevim za co by si ten Wizardos to Finále měl zasloužit

, celou sezonu sem tam plácá v hovnech a pak by chtěl mlsat? Kulový zmikunde, kulový

... Né, byl to pěkný comeback, vůbec sem si tě jako nepřál na Semifinále, když sem viděl jak ti ten tým začal šlapat... Naštěstí mě můj tým nezklamal...
Finále byla sranda, boj do poslední AB... Oba jsme byli poznamenaní ztrátama, ale já mnohonásobně víc... Přijít o Rosse, deGromma a McHugha, 3 letošní top SP, bylo fakt blbý na Finále... Proto jsem musel taktizovat tak, jak jsem předvedl, nakonec sem díky nějaký idiotský náhodě a bolení hlavy Hollanda skoro nesplnil počet IP, ale naštěstí si na mě ten kluk v Neděli vzpomněl a umožnil mi prohrát s hrdostí... Ztráta Giancarla taky sakra bolela, Billy Hamilton mohl taky sehrát svou roli, ale stejěn hrál tužku... jeffovi zas chyběl Goldy a Arenado... tam jsme si byli rovni... Nakonec prostě rozhodlo štestí, tak snad příští sezonu... budu se moc těšit....
------------------------
Jinak k ostatním,
Rangeri

, už mi nehroz a pamatuj si, na má slova dojde - McCann, Tim , Dominguez...
Jirko, jak si to vůbec představuješ, takový propadák... ale dobrý, skoro všichni aspoň porazili dvojnásobného vítěze A-league
Chazy, snad pokračuješ a spácháme nějaký trades...
stejně tak Miky doufám bude trejdovat, dělá tam zajímavý rošády a díky za Sana
pupekson mě hodně překvapil a sahal po Play off, ale nakonec ani nevím proč odpadl...
Angeell nechce dát Japonce, tak piká, Play off hrát s obouma Japoncema prostě nebudeš

.. jednoho musíš dát mě, a pak to přijde...
Hrubas je sice dobrej, ale ten tým dostal fakt šitovej... musí hodně pracovat
Soukymu to nehezky zabustovala, i když před sezonou jsem očekával, že bude na špici před sezonou, ale takový je baseball...
Orli je asi největší zklamaní letošní sezony, nejen v Keeperu a nevím proč, být bez medaile není jeho zvykem....
----------------
a poučení pro příští sezonou, nikdy nepodceňujte