Právě je pátek 09. květen 25, 13:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 103 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLBCZ.com Keepers Power League 2014 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: středa 10. září 14, 17:51 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Já sem druhej rok po sobě přišel o PO v posledních dvou kolech, tak co si mám myslet. Po těch dvou SF a druhýmu místu v základní části první rok je to dobrý vystřízlivění.

Nevděk k Mesoracovi se mi vymstil.

Nera je bůh no, já se hrdě hlásím mezi ty, co mu predikovali x let bez PO :mrgreen: je to mimořádně nečekaný, ale zasloužený.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 11. září 14, 08:41 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Baltimore Orioles
Za můj tým to byla tedy ostudná sezona.
2 TJS surgery ještě ve spring trainingu z 12 keeperů nepotěšili již v začátku. Idiotsky trejdy draft picků mě připravili o výběry closerů, tam jsem byl od začátku jen se 2 setupy. Do cca 10 kola jsem to ještě nějak držel, ale pak bzdochnul Tulowitzki a Votto, začalo být evidentní že Davis je nový M.Reynolds a pak odešla pálka úplně. A když v roce nadhazovačů je průměrnej i pitching na poslední místo bylo zaděláno.
Těšit mě může jen trade A.Wooda a G.Richardse ( i když to brutální zranění na konci to zase všechno pokazilo) a to, že na jaře začínají všichni od nuly.

Také gratulace Nerovi, za skvělou sezonu a hlavně Jeffovi za výborný rok a 1 místo po základní části.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 11. září 14, 11:00 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: Milwaukee Brewers
jirka11 píše:
Za můj tým to byla tedy ostudná sezona.
2 TJS surgery ještě ve spring trainingu z 12 keeperů nepotěšili již v začátku. Idiotsky trejdy draft picků mě připravili o výběry closerů, tam jsem byl od začátku jen se 2 setupy. Do cca 10 kola jsem to ještě nějak držel, ale pak bzdochnul Tulowitzki a Votto, začalo být evidentní že Davis je nový M.Reynolds a pak odešla pálka úplně. A když v roce nadhazovačů je průměrnej i pitching na poslední místo bylo zaděláno.
Těšit mě může jen trade A.Wooda a G.Richardse ( i když to brutální zranění na konci to zase všechno pokazilo) a to, že na jaře začínají všichni od nuly.

Také gratulace Nerovi, za skvělou sezonu a hlavně Jeffovi za výborný rok a 1 místo po základní části.

Ten Richardsův trejd nakonec dopadl hezky. Tys dostal SP na keep (škoda že se zranil) a já sem v playoff jenom díky V-Martovi, bez něj bych byl tak na 9.-10. fleku

PříspěvekNapsal: čtvrtek 11. září 14, 21:53 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Oakland Athletics
Já sem poměrně spokojenej, rebuild mýho týmu se blíží ke konci a je to pro mě i díky tomu fakt velká zábava, příští rok už určitě budu chtít do PO. :)

Jinak samozřejmě gratulace všem postupujícím a přeju co nejmíň sestavama ovlivněný playoff :)

PříspěvekNapsal: neděle 14. září 14, 13:25 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
na toho Rusney Castillo se vztahuje tohle pravidlo? jen mu teda neni 19 :D

10. pravidlo - to iste co 9. len pre talenty z juznej ameriky, nahodou pojde nejaky 19 rocny zazrak z juznej ameriky, dostane rekordny bonus 10 milionov, a spekuluje sa ze si spravi 3 IP v Septembri, yahoo ho nahodne vytvori, zase sa obide MiLB draft ako ultimatny rozdelovac talentu

spekuluje se že ho povolaji na příští week

PříspěvekNapsal: neděle 14. září 14, 17:04 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Pokud to chápu správně, je to international free agent, tím pádem spadá pod pravidlo 10. a musí jít do příštího draftu prospectů stejně, jako v něm letos byl Abreu. Asi by se k tomu měl vyjádřit ještě aspoň orli, jestli je to tak.

PříspěvekNapsal: pondělí 29. září 14, 16:44 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Gratuluju jeffjamovi k titulu. Pro neriho je to asi zklamání, ale i tak velkej úspěch, protože se nečekal ani jeho postup do playoff :E Ještě že ve finále aspoň splnil minimum IP, to by byla docela smutná kuriozita :)

PříspěvekNapsal: pondělí 29. září 14, 21:37 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Tak ještě pokračování tady... Gratulace jeffovi, kdy i bez Goldyho dokázal urvat titul. Uznání patří určitě i nerovi, asi nebude takovej šmatlafous, jak jsme si původně mysleli. Prohru v SF budu rozdejchávat ještě dlouho.

A něco málo k týmu, nadhoz fungoval posledních 5 týdnů naprosto neuvěřitelně, cca 343.0 IP a ERA 2.10 a to v tom není JayZ a jeho nouhajtr, takovejhle našup sem teda fakt za 10let co hraju fantasy baseball nezažil. Na pálce to už taková pohoda nebyla, vynikající týdny se střádali s podprůměrnou šedí. Holt generace pálkařů co mi vystřílela ty dva tituly už má asi to nejlepší za sebou a je čas omladit.

Díky všem za pěknou sezónu a snad budeme na jaře zase pokračovat...

PříspěvekNapsal: úterý 30. září 14, 15:12 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
Finále bylo zasloužený pro oba, prostě jsme celou sezonu dominovali a o Regular season rozhodli jen naše vzájemný zápasy (sem ten week 11 neměl riskovat a spokojit se hold s 8-4 a bylo to easy, ale Lynn to tam zmrvil... ale je to nakonec fuck)

Takže nevim za co by si ten Wizardos to Finále měl zasloužit :mrgreen: , celou sezonu sem tam plácá v hovnech a pak by chtěl mlsat? Kulový zmikunde, kulový :tudle: ... Né, byl to pěkný comeback, vůbec sem si tě jako nepřál na Semifinále, když sem viděl jak ti ten tým začal šlapat... Naštěstí mě můj tým nezklamal...

Finále byla sranda, boj do poslední AB... Oba jsme byli poznamenaní ztrátama, ale já mnohonásobně víc... Přijít o Rosse, deGromma a McHugha, 3 letošní top SP, bylo fakt blbý na Finále... Proto jsem musel taktizovat tak, jak jsem předvedl, nakonec sem díky nějaký idiotský náhodě a bolení hlavy Hollanda skoro nesplnil počet IP, ale naštěstí si na mě ten kluk v Neděli vzpomněl a umožnil mi prohrát s hrdostí... Ztráta Giancarla taky sakra bolela, Billy Hamilton mohl taky sehrát svou roli, ale stejěn hrál tužku... jeffovi zas chyběl Goldy a Arenado... tam jsme si byli rovni... Nakonec prostě rozhodlo štestí, tak snad příští sezonu... budu se moc těšit....

------------------------
Jinak k ostatním,
Rangeri :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , už mi nehroz a pamatuj si, na má slova dojde - McCann, Tim , Dominguez... :lol:

Jirko, jak si to vůbec představuješ, takový propadák... ale dobrý, skoro všichni aspoň porazili dvojnásobného vítěze A-league

Chazy, snad pokračuješ a spácháme nějaký trades...

stejně tak Miky doufám bude trejdovat, dělá tam zajímavý rošády a díky za Sana

pupekson mě hodně překvapil a sahal po Play off, ale nakonec ani nevím proč odpadl...

Angeell nechce dát Japonce, tak piká, Play off hrát s obouma Japoncema prostě nebudeš :E .. jednoho musíš dát mě, a pak to přijde...

Hrubas je sice dobrej, ale ten tým dostal fakt šitovej... musí hodně pracovat

Soukymu to nehezky zabustovala, i když před sezonou jsem očekával, že bude na špici před sezonou, ale takový je baseball...

Orli je asi největší zklamaní letošní sezony, nejen v Keeperu a nevím proč, být bez medaile není jeho zvykem....

----------------

a poučení pro příští sezonou, nikdy nepodceňujte :neri:

PříspěvekNapsal: úterý 30. září 14, 22:35 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Oblíbený tým: Pittsburgh Pirates
Finále nakonec bylo dramatické až do poslední AB, takže o zábavu nebyla nouze. Ve finále se netypicky ukázali dva první týmy po základní části a přestože celkové odstupy v tabulce na to nevypadají, tak rozdíly mezi týmy nijak dramatické nejsou. Nikdo za ty 4 roky nedokázal odskočit tak, aby dokázal za sezónu nasbírat vyšší součty jednotlivých stats než nejlepší tým z redraftu v A lize.
Největší překvapení je samozřejmě nera, který pochopil, že v období, kdy čím dál víc dominují nadhazovači je nutné mít o to lepší pálkaře, protože ten nadhoz jde uhrát v podstatě s kýmkoliv. Dar Bautisty za Lynna mu v podstatě udělal finále.
Největší zklamání je samozřejmě jirka, který ty příčiny shrnul dostatečně. Další zklamání je tak trochu, orli, kterého si myslím, že fantasy přestala bavit.
Nejlepší tým má Wizardos, ale záleží jak se popere s tím, že Braun už nikdy nebude 30/30 hráč, a že Fielder 40hr už taky nikdy nedá.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 103 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]