Právě je pondělí 07. červenec 25, 22:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Keepers Power League - 2013 final prospect list
PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. únor 14, 20:19 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Baltimore Orioles
Kariérní součet se dotýká těchto hráčů:

Trevor Bauer - 2012 (16.1inn) + 2013 (17inn) - celkem 33.1inn
Mike Olt - 2012 (33ab) - celkem 33ab
Tyler Skaggs - 2012 (29.1inn) + 2013 (38.2inn) - celkem 68inn - překročeno

PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. únor 14, 20:25 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Můj názor je - včetně roku 2012, 2013 a dál vše sčítat , Tyler Skaggs by měl přijít o status prospecta.
Samozřejmě s tím, že Hrubas má přednostní právo uvést zda Skaggse zahrne do keeperů, nebo zda ho pustí do FA poolu.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. únor 14, 21:34 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Já se obávám, že to bysme neměli. Hrubas ho draftoval ( :lol: ) s tím, jak platily pravidla v tu dobu, tedy jako hráče, kterej prakticky nemá šanci ten rok překročit počet směn. Proto by bylo sprostý, kdyby za tuhle záležitost zaplatil změnou pravidel a najednou u prospecta měl dělat takový rozhodnutí.

Myslím, že když toto odhlasujeme, tak bude pravidlo platit až od příští sezony, tedy půjdeme do letošního draftu a budeme si nechávat prospecty s tím, že během sezony mohou překročit ten kariérní počet směn a pokud jako v případě Skaggse už překročili, tak za rok už se jim to bude počítat.

Neměli bysme změnou pravidla ovlivnit práci s hráčema, kteří byli draftování před rokem se starýma pravidlama. Můžeme si za to sami, že neumíme číst.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. únor 14, 22:26 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
souhlas s jirkou... a to pravidlo bude doufám od letoška... to jak to máme teď je blbost, tak proč mít blbost ještě další sezonu...

Hrubas ho buď Keepne nebo zahodí... protože Skaggs už oficiálně prostě neni prospect

PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. únor 14, 22:42 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: Milwaukee Brewers
Já bych to rozdělil na dvě rozdílný věci
1) případ Skaggs (Olt, Bauer) - kdy se sčítá rok 2012 + 2013, tedy doba, kdy jsme teprve prospekty zaváděli a s určitými pravidly (i když debilními). Tam jsem pro to, aby se prostě Skaggs nechal jako prospekt do startu sezóny.
2) případ našich prospektů co začali hrát 2013. Přijde mi naprosto nesmyslný, abychom tu změnu dělali od 2015, když všichni víme, že sme to podělali. Pokud můj prospekt hodí třeba 20IP v roce 2013, tak mi přijde nejlogičtější, aby když v 2014 hodí 30,1IP a bude mít v součtu 50,1 už nebyl prospekt a ne že "vymažeme" sezónu 2013 a počkáme na nových 50IP.

- V případě Skaggse by to tím pádem znamenalo to, že jakoby nezapočítáme rok 2012, kdy jsme žádné prospekty ani neměli, ale 2013 bych normálně počítal. Skaggs tedy bude prospekt do toho okamžiku, kdy v sezóně 2014 hodí aspoň 11,2IP a překročí tak součet 50 od sezóny 2013, pak už bych ho normálně nebral jako prospekta.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. únor 14, 22:48 
Stálý hráč
Stálý hráč

nerazzurro píše:
souhlas s jirkou... a to pravidlo bude doufám od letoška... to jak to máme teď je blbost, tak proč mít blbost ještě další sezonu...

Hrubas ho buď Keepne nebo zahodí... protože Skaggs už oficiálně prostě neni prospect

Sorry, ale to bys vpodstatě udělal z loňskýho hlasování hlasování neplatný, a to podle mě rozhodně nejde.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. únor 14, 22:49 
Stálý hráč
Stálý hráč

Soukup píše:
Já bych to rozdělil na dvě rozdílný věci
1) případ Skaggs (Olt, Bauer) - kdy se sčítá rok 2012 + 2013, tedy doba, kdy jsme teprve prospekty zaváděli a s určitými pravidly (i když debilními). Tam jsem pro to, aby se prostě Skaggs nechal jako prospekt do startu sezóny.
2) případ našich prospektů co začali hrát 2013. Přijde mi naprosto nesmyslný, abychom tu změnu dělali od 2015, když všichni víme, že sme to podělali. Pokud můj prospekt hodí třeba 20IP v roce 2013, tak mi přijde nejlogičtější, aby když v 2014 hodí 30,1IP a bude mít v součtu 50,1 už nebyl prospekt a ne že "vymažeme" sezónu 2013 a počkáme na nových 50IP.

- V případě Skaggse by to tím pádem znamenalo to, že jakoby nezapočítáme rok 2012, kdy jsme žádné prospekty ani neměli, ale 2013 bych normálně počítal. Skaggs tedy bude prospekt do toho okamžiku, kdy v sezóně 2014 hodí aspoň 11,2IP a překročí tak součet 50 od sezóny 2013, pak už bych ho normálně nebral jako prospekta.

Tak tak :hello1:

Ten hráč byl prostě draftovanej s tím, že bude dost možná prospect i další rok, protože jsme pravidla nastavili tak, aby se takhle u draftu dalo uvažovat.

Jestli to změníme tak, že započítáme sezonu 2012, tak je to nebetyčnej hnus vůči tomu, kdo počítal s tím, že to tak v budoucnu nebude.

PříspěvekNapsal: pátek 07. únor 14, 00:05 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Na první pohled se mi Soukupova myšlenka líbí. Na startu sezóny si ho dotyční můžou nechat jako prospecta. V průběhu sezóny se těmhle třem bude sčítat letošek jenom s loňskem, ne s předloňskem.

Případně by se to možná úplně zjednodušilo, pokud by se k tomu majitelé těch tří přímo vyjádřili, co s nimi chtějí dělat. Možná si je prostě budou buď chtít keepnout jako "normální" keepery, aby si mohli místo nich draftovat v prospect draftu... To bych považoval za nejčistší řešení, ale těžko do toho někoho nutit.

Každopádně u všech, kterých se to teď v souvislosti s prospect draftem akutně netýká, jsem pro zavedení sčítání za celou kariéru hned od letoška. Nevidím důvod to odsouvat na rok 2015. Že došlo v pravidlech k chybě, jsme loni zjistili poměrně brzo. Myslím si, že jsme všichni počítali s tím, že se to musí změnit na kariérní součet, už dávno v průběhu roku 2013 (dokonce už při draftu podle mě určitá část lidí včetně mě měla za to, že se bude počítat kariérní součet :) a vlastně ani nevěřím, že někdo přímo na tuhle záležitost spekuloval).

PříspěvekNapsal: pátek 07. únor 14, 01:01 
Stálý hráč
Stálý hráč

J, však odsunutí na rok 2015 tu snad ani nepadlo, soukup to sepsal ideálně.

PříspěvekNapsal: pátek 07. únor 14, 06:53 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Myslím si, že však Skaggse draftoval Thunderman, a že k němu Hrubas tak velkou citovou vazbu mít nebude.
Pokud se tedy nejedná o stejného manažera, akurát s jinou přezdívkou :wink:
Samozřejmostí je vyjádření všech zůčastněných k problému. Bauer ani Olt jako budoucí naděje dost zklamali a možná je ani chtít držet nebudou.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]