Soukup píše:
Já bych to rozdělil na dvě rozdílný věci
1) případ Skaggs (Olt, Bauer) - kdy se sčítá rok 2012 + 2013, tedy doba, kdy jsme teprve prospekty zaváděli a s určitými pravidly (i když debilními). Tam jsem pro to, aby se prostě Skaggs nechal jako prospekt do startu sezóny.
2) případ našich prospektů co začali hrát 2013. Přijde mi naprosto nesmyslný, abychom tu změnu dělali od 2015, když všichni víme, že sme to podělali. Pokud můj prospekt hodí třeba 20IP v roce 2013, tak mi přijde nejlogičtější, aby když v 2014 hodí 30,1IP a bude mít v součtu 50,1 už nebyl prospekt a ne že "vymažeme" sezónu 2013 a počkáme na nových 50IP.
- V případě Skaggse by to tím pádem znamenalo to, že jakoby nezapočítáme rok 2012, kdy jsme žádné prospekty ani neměli, ale 2013 bych normálně počítal. Skaggs tedy bude prospekt do toho okamžiku, kdy v sezóně 2014 hodí aspoň 11,2IP a překročí tak součet 50 od sezóny 2013, pak už bych ho normálně nebral jako prospekta.
Tak tak

Ten hráč byl prostě draftovanej s tím, že bude dost možná prospect i další rok, protože jsme pravidla nastavili tak, aby se takhle u draftu dalo uvažovat.
Jestli to změníme tak, že započítáme sezonu 2012, tak je to nebetyčnej hnus vůči tomu, kdo počítal s tím, že to tak v budoucnu nebude.