Právě je úterý 08. červenec 25, 20:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Československá Fantasy MLB 2013 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: pondělí 25. únor 13, 20:52 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Takže bohužel, k promíchání schedule nedojde :ne:

Yahoo píše:
You can also randomly swap teams across existing matchups for upcoming regular season games by selecting the Shuffle Entire Schedule button. It should be noted that this will not result in a balanced schedule, but what it will do is generate a totally random schedule. Once you click Shuffle Entire Schedule, this cannot be undone.

PříspěvekNapsal: úterý 26. únor 13, 01:38 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: New York Yankees
Ad nový statistiky: Hele bacha, já jsem neřikal, že pro to jsem...jen že dávám podnět k diskuzi. Na jednu stranu chápu, že ten boj o closery je zajímavej. Na druhou stranu by se dostali do hry i relieveři (setupové). No, sedmá statistika pálkařská statistika by nemusela bejt, pokud by se vyměnila ta nové za "pouhé" saves. Mě se prostě líbí ta možnost, že by se odečítalo díky blown saves. To by taky změnilo. Pokud má closer BS, tak ta jedna směna zas až tolik třeba celkovym týmovym ERA neudělá. WHIP podobně. Jako zhorší se, ale nemusí to bejt žádnej zářez. A akorát by vám nepřibyl save. Při započítávání BS, kdy by se počet S de-fact odečítal (při BS), by bylo také nutné zamyslet se nad nasazováním určitých closerů...Marmol a podobně. A jen si vzpomeňte, jak loni původní closeři hořeli napříč oběma ligama...Nejvíc by se mi asi líbila statistika Net Saves...čili bez holdů...čímž neříkám, že jsem totálně proti invazi setupů do fantasy statistik. Prostě proto jsem tu debatu chtěl rozjet.

Ad Shuffle: Nebo by se prostě musel Commish nějak "zaručit", že shufflovat bude víckrát do PRVNÍHO rozpisu, kdy by každej hrál s každym dvakrát a v takovýto moment by již neshuffloval, byť by to pro něj bylo sebevíc (ne)výhodný...

PříspěvekNapsal: úterý 26. únor 13, 01:58 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Net saves vypadá jako rozumná věc, to ano.

Ale sám jak nad tím uvažuju, tak na net SB bych se vykašlal (vím, žes o tom nepsal, ale na tohle téma byla diskuze v chatu).

PříspěvekNapsal: úterý 26. únor 13, 02:21 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
BigOne píše:
Ad nový statistiky: Hele bacha, já jsem neřikal, že pro to jsem...jen že dávám podnět k diskuzi. Na jednu stranu chápu, že ten boj o closery je zajímavej. Na druhou stranu by se dostali do hry i relieveři (setupové). No, sedmá statistika pálkařská statistika by nemusela bejt, pokud by se vyměnila ta nové za "pouhé" saves. Mě se prostě líbí ta možnost, že by se odečítalo díky blown saves. To by taky změnilo. Pokud má closer BS, tak ta jedna směna zas až tolik třeba celkovym týmovym ERA neudělá. WHIP podobně. Jako zhorší se, ale nemusí to bejt žádnej zářez. A akorát by vám nepřibyl save. Při započítávání BS, kdy by se počet S de-fact odečítal (při BS), by bylo také nutné zamyslet se nad nasazováním určitých closerů...Marmol a podobně. A jen si vzpomeňte, jak loni původní closeři hořeli napříč oběma ligama...Nejvíc by se mi asi líbila statistika Net Saves...čili bez holdů...čímž neříkám, že jsem totálně proti invazi setupů do fantasy statistik. Prostě proto jsem tu debatu chtěl rozjet.

Ad Shuffle: Nebo by se prostě musel Commish nějak "zaručit", že shufflovat bude víckrát do PRVNÍHO rozpisu, kdy by každej hrál s každym dvakrát a v takovýto moment by již neshuffloval, byť by to pro něj bylo sebevíc (ne)výhodný...

Debata je na místě, já jsem osobně mírně pro net SV i net SB. Nemyslím si, že by to jakkoliv omezilo zábavnost, možná spíš naopak, a rozhodně to jsou spravedlivější statistiky, o tom pochyby nemám. Nicméně z chatu vyplynulo, že pro letošek bude nejlepší to nechat, jak to je. Dlouhodobě to chce jakoukoliv změnu statistik pečlivě promyslet.

Tvůj návrh s tlačítkem shuffle je bohužel nerealizovatelnej. Pokud je to naprosto náhodná záležitost, tak pravděpodobnost, že po kliknutí na shuffle bude schedule vyrovnaná, bude mým hrubým odhadem řádově nižší než třeba vyhrát jackpot ve sportce :debil: Jedinou možností by pak bylo to nalosovat někde vedle ručně: nalosovat nasazení 1-12 a potom udělat dvojice v jednotlivých weecích podle předem dané Bergerovy tabulky. Admin by ale potom musel ručně naklikat všechny zápasy všech weeků. Já bych se upřímně řečeno radši smířil s tím, že se někdo úmyslně do ligy hlásí až na závěr. Doufám, že se Yahoo polepší a třeba už příští rok dá tlačítko shuffle se smysluplnou funkčností.

PříspěvekNapsal: úterý 26. únor 13, 09:23 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: New York Yankees
Jako tohle mohli na jahů dochytat...random shuffle takovej, jakej udělali, je víceméně k hovnu a pro smích. Mohlo jim dojít na co se je hráči pokoušej upozornit. Určitě chtěli shuffle takovej, aby s někym hráli 3x a někym ni jednou... :salute:

Diskuze byla směřovaná ke změnám v příští sezoně, nikoliv v této...dokonce je to v tom prvotním příspěvku psáno v caps...

Nicméně ve "what's new" na yahoo fantasy je psáno "more new features comming soon"...tak uvidíme..

PříspěvekNapsal: úterý 26. únor 13, 23:21 
Hvězda AAA
Hvězda AAA

Oblíbený tým: Oakland Athletics
tak mne se zdá nápad Holds přidat jako dobrý,do hry by se dostali právě nejen Closeři ale i Setup plejeři což by jen bylo rozšíření obzoru v hledání pitcherů..taky se mi líbí Strikeouts,to má určitě svůj podstatný význam u nadhazovačů,nebo v druhém případě tedy K/9..a na pálce co se mi líbí tak že přidali Sacrifice Hits :)

PříspěvekNapsal: úterý 26. únor 13, 23:45 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
:scratch:

Naposledy upravil nerazzurro dne úterý 26. únor 13, 23:53, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: úterý 26. únor 13, 23:49 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Neignoruj moje argumenty, jak jsem psal, pak by se dramaticky snížila hodnota closerů, nebojovalo by se o ně a stačilo by je nahradit setupama, nebo i jinejma RP a občas by ti to prostě vyhráli. Ušetřil bys prachy, kola. Kouzlo savů je v tom, že je provádí v jeden čas většinově jen 30 RP v MLB, zatímco 12 členná liga by potřebovala 36.

Já furt vidím jako ideální sedmou statistiku SO, každopádně radši nechat 6+6 se SV, než jakkoliv kalkulovat s nějakým SV + hold, to je pro mě ta největší kravina a nejmíň přijatelná varianta, která by hře jen sebrala.

PříspěvekNapsal: úterý 26. únor 13, 23:52 
Stálý hráč
Stálý hráč

heh, to jsem se naprosto blbě vyjádřil, však jak jsem psal včera nebo kdy. Saves + holds je kokotinka

já myslim že těhle 6+6 je naprosto ideální no, tomu nic nechybí, prostě geniální!

Ale pokud tam někdo chce tlačit Holds tak rozhodně bych hlasoval proti!

PříspěvekNapsal: úterý 26. únor 13, 23:57 
Stálý hráč
Stálý hráč

tohle jsou možnosti na 7 stats na pálku..

Games Played
Games Started
At Bats
Hits
Singles
Doubles
Triples
Sacrifice Hits
Sacrifice Flys
Caught Stealing
Walks
Intentional Walks
Hit By Pitch
Strikeouts
Ground Into Double Play
Total Bases
Putouts
Assists
Errors
Fielding Percentage
Extra Base Hits
Net Stolen Bases
Stolen Base Percentage
Hitting for the Cycle
Plate Appearances
Grand Slam Home Runs
Outfield Assists
Double Plays Turned
Catcher Interference

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]