BigOne píše:
Ad nový statistiky: Hele bacha, já jsem neřikal, že pro to jsem...jen že dávám podnět k diskuzi. Na jednu stranu chápu, že ten boj o closery je zajímavej. Na druhou stranu by se dostali do hry i relieveři (setupové). No, sedmá statistika pálkařská statistika by nemusela bejt, pokud by se vyměnila ta nové za "pouhé" saves. Mě se prostě líbí ta možnost, že by se odečítalo díky blown saves. To by taky změnilo. Pokud má closer BS, tak ta jedna směna zas až tolik třeba celkovym týmovym ERA neudělá. WHIP podobně. Jako zhorší se, ale nemusí to bejt žádnej zářez. A akorát by vám nepřibyl save. Při započítávání BS, kdy by se počet S de-fact odečítal (při BS), by bylo také nutné zamyslet se nad nasazováním určitých closerů...Marmol a podobně. A jen si vzpomeňte, jak loni původní closeři hořeli napříč oběma ligama...Nejvíc by se mi asi líbila statistika Net Saves...čili bez holdů...čímž neříkám, že jsem totálně proti invazi setupů do fantasy statistik. Prostě proto jsem tu debatu chtěl rozjet.
Ad Shuffle: Nebo by se prostě musel Commish nějak "zaručit", že shufflovat bude víckrát do PRVNÍHO rozpisu, kdy by každej hrál s každym dvakrát a v takovýto moment by již neshuffloval, byť by to pro něj bylo sebevíc (ne)výhodný...
Debata je na místě, já jsem osobně mírně pro net SV i net SB. Nemyslím si, že by to jakkoliv omezilo zábavnost, možná spíš naopak, a rozhodně to jsou spravedlivější statistiky, o tom pochyby nemám. Nicméně z chatu vyplynulo, že pro letošek bude nejlepší to nechat, jak to je. Dlouhodobě to chce jakoukoliv změnu statistik pečlivě promyslet.
Tvůj návrh s tlačítkem shuffle je bohužel nerealizovatelnej. Pokud je to naprosto náhodná záležitost, tak pravděpodobnost, že po kliknutí na shuffle bude schedule vyrovnaná, bude mým hrubým odhadem řádově nižší než třeba vyhrát jackpot ve sportce

Jedinou možností by pak bylo to nalosovat někde vedle ručně: nalosovat nasazení 1-12 a potom udělat dvojice v jednotlivých weecích podle předem dané Bergerovy tabulky. Admin by ale potom musel ručně naklikat všechny zápasy všech weeků. Já bych se upřímně řečeno radši smířil s tím, že se někdo úmyslně do ligy hlásí až na závěr. Doufám, že se Yahoo polepší a třeba už příští rok dá tlačítko shuffle se smysluplnou funkčností.