Právě je úterý 08. červenec 25, 14:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Československá Fantasy MLB 2013 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 18:25 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
Wizardos píše:
nerazzurro píše:
možná by nebylo na škodu letos vzít všechny hráče bez ohledu jakou hrajou ligu, a nalosovat je do 6 lig. Samozřejmě dle nějakých kooficentů, aby třeba 6 lidí z A nebylo v jendý lize...

tímhle si svůj návrh docela zabil :D

ještě bys měl navrhnout hlasování, aby všichni z A ligy spadli do nejnižší divize, to by taky mělo šanci projít, lidi z B, C atd. by měli nadpoloviční většinu a určitě by tvůj návrh prošel :cheers:

to je jen takový návrh navíc, jak jsem psal, nevěřil bych že by to prošlo... je to totiž dost brutální vůči těm nahoře :mrgreen:

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 18:30 
Stálý hráč
Stálý hráč

Prostě vše bude jako do teď, jen se začne liga dělat na dvě už od 3 nejvyšší tedy na C1 a C2....

Předtím se to dělali teprve od D... D1 a D2

takže pokud to vznike, vezmou se ti co mají letos hrát D a C-league a řekněme poměr 6 z C a 6 z D bude htá C1 a další 6 z C a 6 z D bude hrát C2

Pak vznikne D-league, třeba bude jedna zatim nebo dvě. Ale to vůbec nevadí...
Postoupí z nich vždycky 2 lidi a o to míň lidí spadne z C1 a C2

logicky, neviděl bych v tom žádný problém... Ano béčkaři sice budou padat 4... Ale loni se tu udělalo ohledně C-league že budou padat 4 a nikdo se s nima o tom nebavil, prostě to tak bylo a 4 padli

Naposledy upravil nerazzurro dne čtvrtek 07. únor 13, 18:34, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 18:33 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Nejde jen o to, že je to brutální vůči někomu, ale že je to vážně nejhloupější nápad, cos tu kdy přednes a to je co říct... vždyť by to pak nebyl žádnej systém lig a nebylo by o co hrát.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 18:37 
Stálý hráč
Stálý hráč

Chazy píše:
Nejde jen o to, že je to brutální vůči někomu, ale že je to vážně nejhloupější nápad, cos tu kdy přednes a to je co říct... vždyť by to pak nebyl žádnej systém lig a nebylo by o co hrát.

tohle by udělalo jen rozdělení lig pro další sezonu, si to nečetl nebo co? :lol:
Hrát by o co bylo přeci, buď bys další sezonu hrál A-league s těmi nejlepšími a nebo bys byl klidně v tý nejnižší lize a hrál s nulama, vše v závislosti na umístnění...

Ale je jasný že vy hře jakou je Fantasy, by klidně mohl ten nejlepší mít pech na zranění a skončit v prdelce, zatímco lamě by všichni zahráli životní sezonu... prostě Fantasy

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 18:52 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Uvidíme co na to Ranger. Každopádně mě osobně vyhovuje, že hraju plus mínus s těma samejma už xtou sezónu. Za ty roky už mám o těch lidech přehled, tuším jakou má kdo strategii na draftu atd. a získat skalp soupeře, kterej mě dva roky po sobě vyřadil v play off, je pro mě daleko větší prestiž než hrát s nějakým anonymem. :E

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 19:02 
Stálý hráč
Stálý hráč

Wizardos píše:
Uvidíme co na to Ranger. Každopádně mě osobně vyhovuje, že hraju plus mínus s těma samejma už xtou sezónu. Za ty roky už mám o těch lidech přehled, tuším jakou má kdo strategii na draftu atd. a získat skalp soupeře, kterej mě dva roky po sobě vyřadil v play off, je pro mě daleko větší prestiž než hrát s nějakým anonymem. :E

jasný chápu. Je to šílený návrh, ale zase možná férový pro ty co přišli dýl. Ale pak třeba zase za pět let to dělat znova, protože tu budou nováčci? :D je to asi pejčovina no. Kdo dřív příde, ten dřív mele - je o ligu vejš :D

Spíš koukejte na to rozdělení lig, co na to řikáte? To je klíčový :wink:

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 20:43 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Já k tomu můžu říct jen LOL a určitě se A-League nebude přejmenovávat po 11 letech na Superleague :) Ty další návrhy radši ani nebudu komentovat.

O rozdělení C-League na dvě se čistě teoreticky dá diskutovat, ale už jsem tu minimálně dvakrát jasně uvedl, proč bych to považoval za nepřijatelnou věc. Já tu teď ty věci nebudu opakovat potřetí, ale napíšu ještě jeden další argument čistě technického rázu: ono se teď do konce února prostě nepřihlásí 30-40 lidí, aby se místo dosavadních 4 lig obsadilo lig 8 :) Těch lidí bude prostě tak akorát na 5 lig (a možná ani to ne, když někdo odstoupí, tak si naprosto reálně můžeme vystačit i se 4 ligami a celá diskuse se pak týká jenom budoucnosti).

Vidím to tak, že sepíšu můj návrh, a pak se to odhlasuje. Buď to neprojde a vznikne E-League, nebo budou ligy D1 a D2 i s nějakým případným výhledem, jak by to mohlo vypadat do budoucna.

Ještě jednu poznámku na okraj: nechápu, proč by lidi nehráli fantasy v 50 letech :) Těm, co před nějakými 25-30 lety fantasy vynalezli, je dneska určitě přes 50 a určitě taky hrajou. Na sportovní zápasy snad taky lidi nepřestávají chodit ve 30, pokud mají ten sport rádi. Pochopitelně to hodně lidí s věkem (anebo i bez souvislosti s věkem prostě časem) omrzí a ukončí svoji účast, ale taková paušalizující úvaha mi přijde jako od někoho, kdo zakládá na FB skupiny, že lidi nad 50 nemají právo žít :E

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 21:01 
Stálý hráč
Stálý hráč

Ranger píše:
Já k tomu můžu říct jen LOL a určitě se A-League nebude přejmenovávat po 11 letech na Superleague :) Ty další návrhy radši ani nebudu komentovat.

O rozdělení C-League na dvě se čistě teoreticky dá diskutovat, ale už jsem tu minimálně dvakrát jasně uvedl, proč bych to považoval za nepřijatelnou věc. Já tu teď ty věci nebudu opakovat potřetí, ale napíšu ještě jeden další argument čistě technického rázu: ono se teď do konce února prostě nepřihlásí 30-40 lidí, aby se místo dosavadních 4 lig obsadilo lig 8 :) Těch lidí bude prostě tak akorát na 5 lig (a možná ani to ne, když někdo odstoupí, tak si naprosto reálně můžeme vystačit i se 4 ligami a celá diskuse se pak týká jenom budoucnosti).

Vidím to tak, že sepíšu můj návrh, a pak se to odhlasuje. Buď to neprojde a vznikne E-League, nebo budou ligy D1 a D2 i s nějakým případným výhledem, jak by to mohlo vypadat do budoucna.

Ještě jednu poznámku na okraj: nechápu, proč by lidi nehráli fantasy v 50 letech :) Těm, co před nějakými 25-30 lety fantasy vynalezli, je dneska určitě přes 50 a určitě taky hrajou. Na sportovní zápasy snad taky lidi nepřestávají chodit ve 30, pokud mají ten sport rádi. Pochopitelně to hodně lidí s věkem (anebo i bez souvislosti s věkem prostě časem) omrzí a ukončí svoji účast, ale taková paušalizující úvaha mi přijde jako od někoho, kdo zakládá na FB skupiny, že lidi nad 50 nemají právo žít :E

to je přece jedno jak se to bude jmenovat, jen sem to odlišil tak nějak, že by to byla ligy z který budou padat jen 2 týmy. Ze všech nižších by pak padali vždy 4 a začlo by se to rozvětvovat...

Jinak ten důvod proč nerozdělit C na dvě, to mě fakt zajímá proč? Nějaká tradice? zase nejsme v roce 58.... Musí se jít s dobou a počítat s tím, že tu budu lidí čim dál víc, každý rok tu přece víc lidi přibyde než ubyde. A proto by měli mít všichni tu šanci dostat se do první ligy mnohem snáž než od E, a pak případně F,G league...

Problém že padnou 4 neni přece tak velkym problémem, prostě neuhraješ to, spadneš níž.. další rok máš ale zase šanci dostat se zpět!

Pro začátek třeba bude dobrý začít právě s tou D-league, protože na celkový počet 8 lig lidi nebudou... bude n na lig 5...

Ale až nás bude na lig 7, tak bych začal rozvětvovat C
s tim že D by byli zatim 3 a o to míň lidí by padlo zase z C (padlo by 6 a rozhodolo by umístění v play či record v regular)

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 21:05 
Veterán
Veterán

On ten důvod nakonec není ani tak v "ochraně" C-League, jako spíš B-League. Ta tradice je tam už hodně velká a o účast v B-League se dost tvrdě bojuje už dlouho. Nicméně jsem řekl, že čistě teoreticky se o rozdělení C-League uvažovat dá a asi bych to nevetoval, jenom bych to považoval za neštěstí.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 21:07 
Veterán
Veterán

Nemyslím si, že je správná myšlenka, že se najednou třeba 12 lidí posune o úroveň výš, než bylo, a těm druhým 12, kteří tam už byli, vlastně vyjde jejich snaha naprázdno.

Rozdělením D-League teď se prostě nikdo nepoškodí.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]