Ranger píše:
Já k tomu můžu říct jen LOL a určitě se A-League nebude přejmenovávat po 11 letech na Superleague

Ty další návrhy radši ani nebudu komentovat.
O rozdělení C-League na dvě se čistě teoreticky dá diskutovat, ale už jsem tu minimálně dvakrát jasně uvedl, proč bych to považoval za nepřijatelnou věc. Já tu teď ty věci nebudu opakovat potřetí, ale napíšu ještě jeden další argument čistě technického rázu:
ono se teď do konce února prostě nepřihlásí 30-40 lidí, aby se místo dosavadních 4 lig obsadilo lig 8 
Těch lidí bude prostě tak akorát na 5 lig (a možná ani to ne, když někdo odstoupí, tak si naprosto reálně můžeme vystačit i se 4 ligami a celá diskuse se pak týká jenom budoucnosti).
Vidím to tak, že sepíšu můj návrh, a pak se to odhlasuje. Buď to neprojde a vznikne E-League, nebo budou ligy D1 a D2 i s nějakým případným výhledem, jak by to mohlo vypadat do budoucna.
Ještě jednu poznámku na okraj: nechápu, proč by lidi nehráli fantasy v 50 letech

Těm, co před nějakými 25-30 lety fantasy vynalezli, je dneska určitě přes 50 a určitě taky hrajou. Na sportovní zápasy snad taky lidi nepřestávají chodit ve 30, pokud mají ten sport rádi. Pochopitelně to hodně lidí s věkem (anebo i bez souvislosti s věkem prostě časem) omrzí a ukončí svoji účast, ale taková paušalizující úvaha mi přijde jako od někoho, kdo zakládá na FB skupiny, že lidi nad 50 nemají právo žít

to je přece jedno jak se to bude jmenovat, jen sem to odlišil tak nějak, že by to byla ligy z který budou padat jen 2 týmy. Ze všech nižších by pak padali vždy 4 a začlo by se to rozvětvovat...
Jinak ten důvod proč nerozdělit C na dvě, to mě fakt zajímá proč? Nějaká tradice? zase nejsme v roce 58.... Musí se jít s dobou a počítat s tím, že tu budu lidí čim dál víc, každý rok tu přece víc lidi přibyde než ubyde. A proto by měli mít všichni tu šanci dostat se do první ligy mnohem snáž než od E, a pak případně F,G league...
Problém že padnou 4 neni přece tak velkym problémem, prostě neuhraješ to, spadneš níž.. další rok máš ale zase šanci dostat se zpět!
Pro začátek třeba bude dobrý začít právě s tou D-league, protože na celkový počet 8 lig lidi nebudou... bude n na lig 5...
Ale až nás bude na lig 7, tak bych začal rozvětvovat C
s tim že D by byli zatim 3 a o to míň lidí by padlo zase z C (padlo by 6 a rozhodolo by umístění v play či record v regular)