moj nazor je ze tohle su nepodlozene bludy a hned aj poviem preco:
Citace:
Ale to sušení hráčů nevim no, je to dost otázka... Loni bylo na FA prospectů dost málo a přesto si je dost týmů sušilo na rosteru. Zejména ti co byli mimo Play off si mohli nabrat co chtěli, pokud to bylo na Yahoo...
kto si takto realne nabral hracov? mozno tak jeffjam vzal Venturu a ja mu ho rozhodne nezavidim... to je inak uplne asi vsetko? ja som mal chvilu na rosteri Gibsona ale na tom nic spatneho nevidim ked som mal informaciu ze kazdu chvilu bude povolany do MLB
opravte ma, ale suma sumarum bol takto vzaty jediny Ventura, a ja osobne by som mal problem, velky problem, takehoto prospecta keepnut, uz som mal dilemu so samotnym Bundym, a neviem teda kolik z Vas by sa oplatilo keepnut VIAC ako 1 prospecta...tak slaby tym tu ma na to 1 clovek snad a ak by to ten skusil tak by mi to nevadilo, nech hlada sutazivu vyhodu ako nakopnut tim....
obavy z toho ze niekto naberie celu top 10 do svojho timu? to fakt riesime takyto nezmysel???
tento rok je najvyssim skokanom, ktory u nas nebol draftovany prave Maikel Franco, na 17.! miste v ranku Baseball America. 10. najlepsi hrac ktory nebol minuly rok draftovany v nasom prospect drafte a mohol byt vzaty pocas sezony teoreticky je az na 44.! mieste
podla toho ako sa kvalitne draftuje, bude podla mna na konci sezony problem najst jedineho hraca z top 10(tento rok by ste najvyssie nasli hraca na 17. mieste)... vzdy v podstate Top 60 bude vydraftovana a zvysok ma mizive sance breaknut tak vysoko....
ak by sa teoreticky stal nezmysel, ze timy si keepnu aj 5 prospectov, tak by to znamenalo ze bude keepntych len TOP 80 hracov MLB, tak osobne budem len rad....pretoze osobne to nikdy nespravim a len budem mat kvalitnejsich keeperov ako vsetci ostatny, naviac vacsina tych vasich prospectov stejne zbustuje - keby si minuly rok nabrali timy 10 najlepsich prospectov ktory boli k dispozicii, tak by 10. proscpect bol z 44. pozicii v ranku... ak by kazdy mal keepnut 5 prospectov kazdy, tak sa dostaneme k tomu ze by museli byt keepnuty hraci mimo TOP 100!!! co mi prijde ako NESKUTOCNY NONSENS, ked verim ze rovnako ako ja som mal dilemu keepovat bundyho na 15. pozicii mal aj Jeffjam s Venturou
takze co mam viac dodat k bludom ktore boli vymyslene? ak chce niekto keepovat 5 prospectov ktorych si naberie na konci roka, nech to kludne urobi, ja budem len rad, podla mna sa kompletne odpise, pretoze keby to spravil minuly rok, tak by najlepsieho prospecta mal zo 17. pozicie najhorsieho z 28. pozicie, bola by tam 3x ETA 2014, 1x ETA 2015, 1x ETA 2016... a toto ked pozeram na vase timy by sa neoplatilo ani len najhorsiemu timu... mozno tak 2 prospecty by sa teoreticky oplatili NAJHORSIEMU timu a to je vse...pravdepodobne z tych 2 prospectov aspon jeden zbustne...kazdopadne mal by sancu ziskat mlady talent...
seriozne katastroficky scenar neriho je malovanie certa na zed, same nepodlozene uvahy, ktore ked sa stanu realitou, tak budu znamenat len katastrofalny scenar pre timy ktore to udelaju....
ak by sme si minuly rok kazdy jeden z nas nabrali !1! prospecta minuly rok, tak by to znamenalo ze niektore timy by brali prospectov az z 50. pozicie

... podla mojho uvazenia sa minuly rok oplatilo takto nabrat 2, max 3 hracov, zvysok nema potrebnu kvalitu ani len na to aby bol keepovany u najhorsieho timu... ktovie mozno budu niektory majtelia zufaly a naberie sa celkom buduci rok i 5 prospectov( to uz budu hraci okolo 30. pozicie), ale to je imho slusna pravdepodobnost ze sa dotycny odrbu...
takze pre mna ostava otazka, bude mi vadit ak sa buduci rok naberie vseho vsudy 5 prospectov ktory budu keepnuty? nie ... ja sam viem ako som si kedysi nabral Bundyho a kde som teraz, na 3 roky zablokvany slot a to som bral svojho casu top 3 prospecta... pokial niekto chce spekulovat ako svojho casu ja nemam s tym fakt problem, je to hra s ohnom len
vychadza mi teda, i ze napriek yahoo praci tento rok je ten draft nastaveny dobre, ocakavam ze nejakych 5 timov bude uvazovat nad keepnutim prospectov ktorych si naberu pocas sezony... a to mi skor pripada len ako fakt zaujimava moznost pre vsetky timy, ci si obetujete keeper spot pre hraca ktory je na 20-30 pozicii v top 100 baseball america...