Právě je úterý 08. červenec 25, 12:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 103 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLBCZ.com Keepers Power League 2014 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. březen 14, 11:25 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
na Yahoo je momentálně 137 Prospectů co nemají v MLB nic odehráno, z toho 83 pálkařů a 54 nadhazovačů

(teda dle odhadů, toleranci bych si dal tak -3) zjišťuje se to celkem na houno... pokud jsem hráče neviděl na žádném prospect seznamu, musím ho rozkliknout a zjistit zda nehrál třeba předloni v MLB a momentálně je v Minoru třeba - ale za minulou sezonu nemá žádné stats v MLB)

počítal jsem i Asiaty, Kubánce atd..., no prostě všechno co splňuje Prospect status.
(Jsou tam i hráči ročník 95,94,93... ETA za hodně dlouho)

Nevim zda Yahoo ještě něco přidá nebo ne... Každopádně je to docela hodně hráčů, sakra hodně a docela hodně z nich je mimo ranky...

------------------------------

Myslim že to pravidlo co už vymyslel orli je dobrý - hráči z posledního draftu se nesmí přidávat...

Ale to sušení hráčů nevim no, je to dost otázka... Loni bylo na FA prospectů dost málo a přesto si je dost týmů sušilo na rosteru. Zejména ti co byli mimo Play off si mohli nabrat co chtěli, pokud to bylo na Yahoo...

Jenže letos toho bude na Yahoo už mraky, vlastně všechno to co bude v prospect rankách.
Takže sdílím obavy s jeffem... Pokud někdo bude jasně mimo Play off, může si klidně nabrat 10 prospectů, klidně i top 10 z těch co nikdo nemá a nebyli v letošní draftu (třeba dle Prospect ranku co vydá Sickels po půlce sezony)... Před příští sezonou tihle hráči mohou tvořit TOP 10 na našem Prospect draftu a my budeme jen čekat, zda si je dotyčný keepne nebo ne...
a pokud budou TOP a budou mít šanci hrát hodně brzo MLB, klidně jich keepne ten dotyčný 5...

Náš draft tak dost schudne, a to jsem mluvil pouze o jednom týmu! Tohle udělá dalších 5 týmů postupně, i třeba při hraní consolation, která je o ničem.. po nich můžou něco přidat týmy co skončili 5. a 6.... A nakonec může být klidně vlastněno, na rosterech na yahoo 30 prospectů nebo víc pro náš budoucí Prospect draft.... pak budeme jen čekat kdo co keepne... Každopádně na top Prospecty na draftu můžeme zapomenout, ty si týmy keepnou... budou se draftovat ti s ETA za dva roky a dál + letošní MLB draft, kubánci a podobně...

Takže názory?

PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. březen 14, 14:33 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Jo, přijde mi to jako relevantní úvaha. Navrhnul bys i pravidlo, jak to omezit? Asi zase nějaký omezení, kdo se nesmí nabírat...

Případně co tohle: nabrat můžeš koho chceš (samozřejmě kromě hráčů z aktuálního draftu v reálu podle pravidla 9.), ale hráče se statusem prospecta nesmíš keepovat, pokud na ně jako na prospecty nemáš právo (z draftu prospectů nebo z trejdu) :?:

PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. březen 14, 14:45 
Stálý hráč
Stálý hráč

jako něco by se dalo vymyslet....

napadlo mě třeba limit NA hráčů na Rosteru, kteří splňují status prospect a nejsou na tvém Prospect listu... Limit kolik ale? o tom by se asi hlasovalo, 2,3,4,5 ... nevim no

I tak to má ale mouchy, to chce se pořádně nad tím zamyslet... musí se o tom debatovat...

PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. březen 14, 14:48 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
To mi nepřijde jako řešení... i kdyby byl limit 2 na tým, tak při 5 týmech, který aktuální sezónu "zabalí", ti z budoucího draftu zmizí 10 kvalitních prospectů, a to už to pravidlo pomalu ani nemusíme zavádět.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. březen 14, 14:53 
Stálý hráč
Stálý hráč

Ranger píše:
To mi nepřijde jako řešení... i kdyby byl limit 2 na tým, tak při 5 týmech, který aktuální sezónu "zabalí", ti z budoucího draftu zmizí 10 kvalitních prospectů, a to už to pravidlo pomalu ani nemusíme zavádět.

jj řikám mouchy to má... ale přeci jen to nebude tolik (já jsem třeba měl loni hned několik hráčů, 2 keepuju) a za druhý ti hřáči nemusí být v ranku vepředu... ten rank je jiný v půlce sezony a pak na začátku nové... Je rozdíl aby bylo vlastněno 10 hráčů a 30... z 30 jich s větší pravděpodobností bude hodně z tý top 10 řekněme....)

PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. březen 14, 15:06 
Stálý hráč
Stálý hráč

Pak mě napadá jedině to, aby jsme každou sezonu draftovali každý 5 nových prospectů ( s tim že mám to z minulé sezona stále na svém prospect listu).... Tim by se zmenšilo o hodně procento na Yahoo... a v nové sezoně by se logicky draftovali ti z draftu MLB + ten zbytek (většinou horší hráči co zbyli). Ale bylo to především o draftu MLB v předchozí sezoně...

Prostě by se to líp podobalo reálu, každý by mohl mít prospectů na seznamu kolik chce - ale navyšovat počet lze jedině draftem... Takže pokud někdo dá dohromady 20 prospectů ze 4 draftů, klidně....

Na Yahoo by toho bylo o dost měně a moc by se toho tak nenabíralo, když by tam ti kvalitní prostě nebyli.
Znamenalo by to vyvážený draft, každý by měl stejně kol každou sezonu...

Problém by byl ale v trejdování prospectů... (třeba zákaz), ale myslim, že to by se taky něco vymyslelo...
Napadá mě třeba že trejdovaný prospect by se musel přidat na roster na Yahoo... v předsezónních trejdech keepovat...
Nebo třeba přidat na seznam by šel, ale jen pokud by měl ten co ho chce volné místo (počet prospectů po draftu mám 13 (momentálně je třeba naše pravidlo a maximum 5)... tudíž je to moje maximum pro aktuální sezonu... pokud chci prospecta a mám pořád 13, musí někoho vyhodit.... pokud mám 12 a míň, prospecta si přidám)

Ale to by se muselo pořádně vymyslet... tohle berte jako nástřel pro debatu...

PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. březen 14, 15:17 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
moj nazor je ze tohle su nepodlozene bludy a hned aj poviem preco:

Citace:
Ale to sušení hráčů nevim no, je to dost otázka... Loni bylo na FA prospectů dost málo a přesto si je dost týmů sušilo na rosteru. Zejména ti co byli mimo Play off si mohli nabrat co chtěli, pokud to bylo na Yahoo...

kto si takto realne nabral hracov? mozno tak jeffjam vzal Venturu a ja mu ho rozhodne nezavidim... to je inak uplne asi vsetko? ja som mal chvilu na rosteri Gibsona ale na tom nic spatneho nevidim ked som mal informaciu ze kazdu chvilu bude povolany do MLB

opravte ma, ale suma sumarum bol takto vzaty jediny Ventura, a ja osobne by som mal problem, velky problem, takehoto prospecta keepnut, uz som mal dilemu so samotnym Bundym, a neviem teda kolik z Vas by sa oplatilo keepnut VIAC ako 1 prospecta...tak slaby tym tu ma na to 1 clovek snad a ak by to ten skusil tak by mi to nevadilo, nech hlada sutazivu vyhodu ako nakopnut tim....

obavy z toho ze niekto naberie celu top 10 do svojho timu? to fakt riesime takyto nezmysel???

tento rok je najvyssim skokanom, ktory u nas nebol draftovany prave Maikel Franco, na 17.! miste v ranku Baseball America. 10. najlepsi hrac ktory nebol minuly rok draftovany v nasom prospect drafte a mohol byt vzaty pocas sezony teoreticky je az na 44.! mieste

podla toho ako sa kvalitne draftuje, bude podla mna na konci sezony problem najst jedineho hraca z top 10(tento rok by ste najvyssie nasli hraca na 17. mieste)... vzdy v podstate Top 60 bude vydraftovana a zvysok ma mizive sance breaknut tak vysoko....

ak by sa teoreticky stal nezmysel, ze timy si keepnu aj 5 prospectov, tak by to znamenalo ze bude keepntych len TOP 80 hracov MLB, tak osobne budem len rad....pretoze osobne to nikdy nespravim a len budem mat kvalitnejsich keeperov ako vsetci ostatny, naviac vacsina tych vasich prospectov stejne zbustuje - keby si minuly rok nabrali timy 10 najlepsich prospectov ktory boli k dispozicii, tak by 10. proscpect bol z 44. pozicii v ranku... ak by kazdy mal keepnut 5 prospectov kazdy, tak sa dostaneme k tomu ze by museli byt keepnuty hraci mimo TOP 100!!! co mi prijde ako NESKUTOCNY NONSENS, ked verim ze rovnako ako ja som mal dilemu keepovat bundyho na 15. pozicii mal aj Jeffjam s Venturou

takze co mam viac dodat k bludom ktore boli vymyslene? ak chce niekto keepovat 5 prospectov ktorych si naberie na konci roka, nech to kludne urobi, ja budem len rad, podla mna sa kompletne odpise, pretoze keby to spravil minuly rok, tak by najlepsieho prospecta mal zo 17. pozicie najhorsieho z 28. pozicie, bola by tam 3x ETA 2014, 1x ETA 2015, 1x ETA 2016... a toto ked pozeram na vase timy by sa neoplatilo ani len najhorsiemu timu... mozno tak 2 prospecty by sa teoreticky oplatili NAJHORSIEMU timu a to je vse...pravdepodobne z tych 2 prospectov aspon jeden zbustne...kazdopadne mal by sancu ziskat mlady talent...

seriozne katastroficky scenar neriho je malovanie certa na zed, same nepodlozene uvahy, ktore ked sa stanu realitou, tak budu znamenat len katastrofalny scenar pre timy ktore to udelaju....

ak by sme si minuly rok kazdy jeden z nas nabrali !1! prospecta minuly rok, tak by to znamenalo ze niektore timy by brali prospectov az z 50. pozicie :D... podla mojho uvazenia sa minuly rok oplatilo takto nabrat 2, max 3 hracov, zvysok nema potrebnu kvalitu ani len na to aby bol keepovany u najhorsieho timu... ktovie mozno budu niektory majtelia zufaly a naberie sa celkom buduci rok i 5 prospectov( to uz budu hraci okolo 30. pozicie), ale to je imho slusna pravdepodobnost ze sa dotycny odrbu...

takze pre mna ostava otazka, bude mi vadit ak sa buduci rok naberie vseho vsudy 5 prospectov ktory budu keepnuty? nie ... ja sam viem ako som si kedysi nabral Bundyho a kde som teraz, na 3 roky zablokvany slot a to som bral svojho casu top 3 prospecta... pokial niekto chce spekulovat ako svojho casu ja nemam s tym fakt problem, je to hra s ohnom len

vychadza mi teda, i ze napriek yahoo praci tento rok je ten draft nastaveny dobre, ocakavam ze nejakych 5 timov bude uvazovat nad keepnutim prospectov ktorych si naberu pocas sezony... a to mi skor pripada len ako fakt zaujimava moznost pre vsetky timy, ci si obetujete keeper spot pre hraca ktory je na 20-30 pozicii v top 100 baseball america...

PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. březen 14, 15:20 
Stálý hráč
Stálý hráč

orli jasně, jenže kolik hráču bylo na Yahoo? byl tam Bryant? Gray? Giolito... já myslim že ne...

Nevim jak Franco...

Ale prostě Yahoo bylo těch hráčů málo, já si to loni všechno projel v sezonně, i na konci... pamatuju si tka že tam byl Zach Lee + ti hráči co byli ve vlastnictví...

Momentálně je tam všechno co ranky nabízí, a nevíš co Yahoo přidá během sezony...

btw. v půlce szeony Sickelsův rank top 75... tam už byli Bryant, Gray, atd

Naposledy upravil nerazzurro dne čtvrtek 06. březen 14, 15:26, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. březen 14, 15:26 
Stálý hráč
Stálý hráč

a myslim, že kdyby někdo teď měl na Yahoo právě Graye, Franca či Bryanta, tak je keepuje.... bez diskuse. Reálně by se prostě keepovali, teda pokud bys neměl lepší hráče, kvalitní hráči s ETA v aktuální sezoně... (a když vezmeš 10 prospectů, tak máš velkou šanci trefit jednoho nebo dva z těch top.... )

Loni se keepovalo už dost prospectů, letos jich je taky celkem dost... já 2, orli 1, jeff možná keepne venturu

Naposledy upravil nerazzurro dne čtvrtek 06. březen 14, 15:38, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. březen 14, 15:28 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
co to zase za nezmysly

Bryanta nemozes picknut, Graya nemozes picknut cize nezmysly...

keepnut giolita po TJ s ETA 2016? ok, skusit to mozes , hrac z 21. pozicie BA

Franco je na 17. pozicii

takze co su to zase za nezmysli mi vysvetlite???

to ze yahoo prida Graya a Bryanta ma netrapi, nikto na nich nesahnete kvoli pravidlam co mame...

suma sumarum si teraz sam vymenoval 2 prospectov ktory by sa mozno oplatili keepnut, imho Franco sa plati ale Giolito zrejme nie pri jeho ETA a TJ...a to je zrejme vse, ked pozeram na list vidim tam uz len 1 prospecta okrem Giolita a Franca ktory by stal za keep, zvysok uz len pre zufalych....

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 103 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]