Právě je pátek 09. květen 25, 23:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Návrhy - co schválit už teď s platností od sezóny 2014
PříspěvekNapsal: čtvrtek 28. únor 13, 00:43 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
no jo orli, ale na co je pak Pravidlo VETA, když nakonec každý Trade projde... stačí ho jen vyvážit správným hráčem, či hráči k ničemu co pudou do Draftu tak jako tak. Rozdíl je jen v tom, že půjdou do Draftu z týmu B, namísto z týmu A...

Schvalování Tradů je vlastně tedy blbost v tomhle případě a mohli by jsme to tedy schvalovat hned,prostě si je vyměnit na dobrý slovo...

Prostě hráče který je v Tradu by se měl keepovat... Jinak nevidím důvod jeho Tradu. A když se ti zraní před Keepers deadline, říkejme tomu riziko podnikání :D
(maximálně dát nějaký kličky, třeba když bude out for season, keepovat ho nemusíš...)

PříspěvekNapsal: čtvrtek 28. únor 13, 00:49 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
akurat ze ked je to pravidlo, takze bud zavedies prisne ze musis keepnut i pitchera co pojde na tommy johna, lebo kto urci ci je 1,5 mesiaca, 2 mesiace, alebo 3 mesiace dost na to aby si nemusel zraneneho hraca keepovat?

seriozne toto vobec nie je potrebne, ked prechadzam vsetky trejdy,tak jediny trejd kde nebude keepnuty hrac je pravdepodobne ten tvoj, takze mi to len prijde ako keby si niekto klasicky liecil ego, asi ani nemienim rozoberanim tohto dalej marnit cas...ze je veto zbytocne podla teba, ma v tom utvrdilo :roll:

PříspěvekNapsal: čtvrtek 28. únor 13, 00:54 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Bylo by to lepší bez výjimek.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 28. únor 13, 08:25 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Oblíbený tým: Pittsburgh Pirates
Povinnost keepovat trejdnuté hráče je podle mě špatný návrh. Hlavně z důvodu, který psal orli, že pokud si trejdnu výborného Rodneyho a ten si mi ve springu urve rameno, koleno a ještě si vyndá čtyři obratle a bude na rok mimo, ta hok keepovat je nesmysl a nikdo mě do toho nemůže nutit.
A taky se mi to nelíbí z toho důvodu, že já si teď trejdnu výborného Rodneyho za nějakej pick, a dejme tomu, že budu i uvažovat nad jeho keepnutím jako 12tého hráče ale pak se nějakým dalším trejdem dostanu k někomu lepšímu, řekněme, že se mi povede trejdnout Skaggse za pick, tak mě taky nikdo nemůže nutit k tomu, abych keepoval Rodneyho a Skaggse místo Hultzena, kterého jsem měl původně jako 11tého keepera.
Nápad to je dobrý, ale podle mě bude muset stačit vetování.
Jinak ten trejd s Rodneym je taky na veto.
Co se týče toho obracení pořadí při draftu, tak proč ne.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 28. únor 13, 09:46 
Stálý hráč
Stálý hráč

no jeffe tak to vetuj, ale my pak opet vymyslime neco jinyho az dokud to neprojde... Tim padem je vlastne kazdy trade pruchozi. Staci proste trade vyvazit hracem/ma co maj nejakou cenu a dotycny je nechce keepovat. To jestli je chce keepnout ten co k nemu jdou se nedozvis pred deadline, takze timto zpusobem nakonec obejdes vse a pravidlo VETA nic neresi... jen snad dobu jak dlouho bude trvat. Nakonec proste projde...

A jak uz sem psal, neco by se dal vymyslelo k tomu pravidlu 2., treba out for season keepovat nemusis a podobne. Nebo treba keepovat povinne jen 100% zdrave... je to v priprave a proto je tahle diskuse

PříspěvekNapsal: čtvrtek 28. únor 13, 11:00 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

1. Na to jestli bude jedno losování společné nebo losování pro každý draft zvlášť jsem se ptal já, ale bylo to myšleno jen jako dotaz. Pokud chcete pořadí otáčet nevidím v tom problém, jen to přesně napsat do pravidel, že losovat se bude prospect draft a druhej draft bude mít pořadí přesně obrácené.

2. Návrh na předsezóní trejdy je evidetně krapet děravý. Což se projevilo až v okamžiku, kdy se nám tu zjevil mega ultra trader nera, otázkou je jestli stojí za to zalepit jedno děravý pravidlo druhým.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 28. únor 13, 11:36 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

ale jo nera, nezda sa mi ze by bol kazdy trejd prechozi...sa pozri na to ze ten tvoj este stale nepresiel...prosim ta bez liecit ego inde, diky

inak nera jedna vec, ten tvoj navrh, to je proste vidiet ze je to zase prva idiotina co ta napadla... oba moje navrhy, ci uz predsezonne trejdy, alebo prospecty, boli veci nad ktorymi som premyslal denno denne MESIACE kym som ich predlozil...nikto ti samozrejme vynimky podla lekarskej diagnozy davat nebude...

co predkladas ty je prva idiotina co ta napadla potom ako sa mstit za to ze ti tu niekto vetol trejd...

PříspěvekNapsal: čtvrtek 28. únor 13, 11:47 
Stálý hráč
Stálý hráč

orli zamysli se, nevim co na tom nechapes...

PříspěvekNapsal: čtvrtek 28. únor 13, 11:57 
Stálý hráč
Stálý hráč

fakt moc. Muj trade neprojde ok, tak ho s Thundermanem vymyslime jinak a budeme dal, dosadime tam spravneho hrace dokud to nebude OK, - fair trade. Trade projde a co to zmeni oproti puvodnimu vetovanemu tradu? Ano, vubec nic. Jen ten hrac co byl dosazen pude do draftu odeme misto od Thundermana. A takhle muze udelat trade kazdy...

A porad zapominas ze ja na tradu tratim dle tebe, tak se mam mstit za to :D. Pro me by asi bylo lepsi dostat pick... ale pro me je trade prpste dobry takto a zadny pick navic nechci.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 28. únor 13, 12:05 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

mne je skutocne fuk ci ten trejd prejde a ci vobec keepnes i toho hollidaya, veto mi na zastavenie trejdov staci, a vermi, keby sme chceli nejaky trejd zastavit vetami, tak nam stacia 4 hlasy a vieme to tak urobit...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]