Právě je úterý 08. červenec 25, 15:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Československá Fantasy MLB 2013 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: pondělí 25. únor 13, 18:31 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Mně se třeba líbí varianta, že se hraje i na holdy... SV + holdy...

To bych v Chazy lize zkusil, protože MVP hrát nebudu (měl bych toho moc)...

Ale co bysme dali jako 7. statistiku na pálce?

PříspěvekNapsal: pondělí 25. únor 13, 18:36 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

na MVP lize máme jako tu poslední statistiku TB (total bases), každopádně tam máme 4 sloty na RP a ne jen 2

PříspěvekNapsal: pondělí 25. únor 13, 18:40 
Stálý hráč
Stálý hráč

Tak to bych samozřejmě doplnil. Rád bych to někdy zkusil, zeptám se lidí, co si o tom myslí.

Mně by se třeba líbilo dát k pálkařům inkasovaný K. Mně se TB nelíbí. To ti pak slugger dá HR, RBI, TB a i v tom OPS hodně pomůže. Ale ty káčka by donutily trochu jinak uvažovat o pálkařích, pak bys prostě na Reynoldse s Dunnem koukal jinak.

PříspěvekNapsal: pondělí 25. únor 13, 19:15 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
BigOne píše:
Ranger píše:
Přicházím ještě s jedním návrhem na doplnění pravidel. Myslím, že by bylo na místě využít novou funkci, kterou Yahoo přidalo loni, a která zamezí manipulacím se schedule, k nimž každoročně dochází minimálně v A-League.

Navrhuju, aby po přihlášení všech týmů do dané ligy - ideálně třeba den před draftem, kdy už víme, že nebudou žádné změny - commish jedenkrát kliknul v Commish Tools v sekci Edit Schedules na tlačítko Shuffle Entire Schedule.

Samozřejmě to bude muset udělat právě jedenkrát, ne vícekrát, aby to zase nemohl manipulovat on. Informace o kliknutí se určitě objeví v ligových news dole na stránce ligy na Yahoo, takže to zneužít nepůjde.

Ještě jeden nápad k tomuhle...udělal bych ten shuffle den po draftu. To už prostě bude 100% závazný pro všechny atd...

Koukám na yahoo na novinky pro letošní sezonu a koukám, že udělali další bodovací statistiku, která se dá zvolit. Dávám podnět k diskuzi na PŘÍŠTÍ sezonu...zda to nevyměnit místo obyč. saves:
- Saves + Holds
- Net Saves + Holds: saves + holds - blown saves

Speciálně ta druhá mi přijde hodně zajímavá...blown saves by s tím mohly krásně míchat...co vy na to...??? 8)

Jo, to je rozumný, klidně ať se ten shuffle schedule zmáčkne až po draftu. Do hlasování to každopádně půjde, bohužel se k tomu nikdo další nevyjadřuje.

Pokud jde o HLD, k SV bych je opravdu nemíchal, protože SV by pak ztratily většinu svojí hodnoty a zábavnosti. Na druhou stranu HLD samotné bych přidal rád, ale opravdu by se to muselo vyvážit něčím na pálce. Můj osobní pocit z MVP ligy je, že TB nejsou optimální.

Proti net saves a ani proti net SB nemám nic.

PříspěvekNapsal: pondělí 25. únor 13, 19:51 
Veterán
Veterán

C-League je taky komplet, už se čeká jen na registraci dvou nováčků do D-League, případně se do čtvrtka může přidat někdo další.

PříspěvekNapsal: pondělí 25. únor 13, 20:06 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: Chicago Cubs
k tomu Shuffle Entire Schedule... máte to odskúšané v MLB? lebo ja som to skúšal aplikovať minulú sezónu v NFL ligách a úplne mi to rozbilo celý schedule! proti niekomu som nehral vôbec a niekoho som mal aj 3 krát... skončilo to tak že som to musel losovať a nahadzovať ručne

PříspěvekNapsal: pondělí 25. únor 13, 20:24 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
jo takle by zo asi slo, ja myslel ze misto Saves se daji S+Holds. Pokud bude7 tak ok, pokud se ale pridaji dalsi tri sloty pro RP...

no a napalku pridat TB, SLG nebo OBP

jinak by ste meli jeste vysvetlit co jsou to ty holdy, aby se vyjadrilo vic lidi...

PříspěvekNapsal: pondělí 25. únor 13, 20:26 
Stálý hráč
Stálý hráč

TB je pro mě těžká hovadina, ale co je to proboha za nápad se SLG nebo OBP? :lol:

To pak v 90% případů bude mít vítěz AVG 3 body za jednu věc. Já bych dal ty Káčka.

A k tomu se nikdo vyjadřovat tady nemusí, do CSMLB to nepůjde letos a pochybuju, že vůbec někdy, ale v tý Chazy lize by to bejt mohlo.

PříspěvekNapsal: pondělí 25. únor 13, 20:47 
Veterán
Veterán

hitman píše:
k tomu Shuffle Entire Schedule... máte to odskúšané v MLB? lebo ja som to skúšal aplikovať minulú sezónu v NFL ligách a úplne mi to rozbilo celý schedule! proti niekomu som nehral vôbec a niekoho som mal aj 3 krát... skončilo to tak že som to musel losovať a nahadzovať ručne

Aha, díky za upozornění, v tom případě od toho návrhu musíme prozatím ustoupit, dokud se nedozvíme, jak to je. Já asi napíšu na Yahoo, vůbec mě nenapadlo, že by to mohli mít udělaný takhle nesmyslně.

PříspěvekNapsal: pondělí 25. únor 13, 20:49 
Veterán
Veterán

Holdy jsou něco jako "malé sejvky" - získávají je ostatní náhradní nadhazovači mimo closera, především setupové. Dávají se za to, když přijdou do zápasu v situaci na save, hodí aspoň jeden out, a když odcházejí, tak jejich tým stále vede. Díky tomu se dostávají do fantasy hry i jiní relieveři než closerové, kteří jsou jinak na 99% bezcenní.

OBP ani SLG určitě nemá smysl zavádět, ty TB jak jsem řekl se mi fakt moc nelíbí. Možná by bylo lepší zauvažovat o tom, že by HLD nahradily L, což je stejně nejnespravedlivější ze všech 12 statistik.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]