orli píše:
no jirka len potvrdrzuje ze nema paru, samozrejme ze to BA nedela pre ludi v MLB, ale prave maju napojenie priamo na industry - maju kontakty priamo v skautskych timoch klubov, cize na 70 percent odzrkadluju konsenzus skautov MLB, drviva vacsina stranok ktora robi vlastne ranky to robi na zaklade infa ktore poskytuju na svojich strankach BA...
toto su vsetko FAKTY, nie moj nazor, mozes si kludne citat co len chces, mne je to fakt jedno, ja som vam len predostrel moznosti, kde si zozeniete kvalitne info, navic top 100 fantasy prospectov, to snad delaji len blogy ako fake teams a mozno ani oni nie, pre potreby fantasy si proste z toho rebricka musis ty sam vycitat ktory hraci sa ti zijdu...
osobne, preco nastevujem stranky BA? pretoze ma zaujima aky je konsenzus skautov, maju zaujimave rebricky a solidne odzrkadluju hodnotu prospectov, vzhladom k tomu ze vacsina reportov je za pay wall, dalsie info si musis googlit...ale ako som vravel je mi fuk co citate, ja vam tu len predostieram fakty a moznosti....chcete mat defaultny rank podla mlb.com, prosim, podla rotoworld, prosim, mne je to absolutne u prdele... a uz vobec mi je jedno co si budete po veceroch citat...
To je dobře, že je Ti to u prdele orli...

já třeba nečtu vůbec nic, protože na to nemám kvůli pracovnímu vytížení vůbec čas. Je to samozřejmě jen můj problém a proto taky mé výsledky jsou takové jaké jsou, ale hraju to ve svém věku už hlavně pro zábavu a ne pro počet hvězdiček.
Musím uznat, že svým způsobem obdivuju lidi jako Ty, který dokážou napsat 30 stránek o tom, "že slepička snesla vejce a kohoutek zakokrhal.."

byl jsem dříve asi taky takovej, ale hold jsem si přehodnotil svůj žebříček priorit a zjistil, že hraní fantasy a psaní článků není něco, o čem bych mohl vyprávět vnoučatům....

Proto se snažím dělat sem tam taky něco smysluplnějšího než jen hledat někde infa o hráčích a nebo addovat closera 3 minuty potom, co si stávající vyhodí rameno.

Nehádejte se tu, jestli je ten či onen zdroj lepší či horší, jde o úplný hovno a jsme tu od toho si zahrát a pobavit se a ne si dokazovat, že jeden ví víc než druhej...