Právě je čtvrtek 15. květen 25, 19:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 524 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 53  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLB Keepers Power League 2013 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:43 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Oblíbený tým: Pittsburgh Pirates
Ranger píše:
Chazy píše:
jeffjam píše:
Je sice pravda, že v dalších letech už by se draftovalo míň prospektů (za předpokladu, že se nějací budou keepovat), ale s velkou pravděpodobností se tam i tak objeví nějaké esa, o které bude velký zájem, proto bych asi ty další roky draft prospektů nedělal na základě pořadí v sezóně. Na druhou stranu je pravda, že pokud by se posunovalo pořadí každý rok o jeden, tak se může stát, že takovej Wizardos si vylosuje trojku a první tři roky pobere ty top, tak teď nevím, jak z toho ven.

Pokud to správně chápu já, tak ti ten prospect draft jakoby přidává dalších 5 keeperů, tedy keeperů jen pro ty rookie hráče. Teoreticky si můžeš nechat všech 5 hráčů, co si nadraftuješ letos do další sezony. Můžeš třeba 3 nahradit, ale když budeš chtít, tak máš právo si prospecta nechat i víc let, dokud nebude mít profi status a nepřesune se ti do áčka.

Ano, přesně tak.

A pořád musím opakovat, že si ani ten nejsilnější z nás nemůže přát, aby se na chvostu ligy vytvořila skupinka totálně nekonkurenceschopných týmů, jejichž manažery to rychle omrzí.

Ok, to dává smysl. Takže ještě musíme vyřešit podle jakého klíče se bude řešit prospekt draft další sezony.

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:44 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
jeffjam píše:
Jestli to správně chápu, tak to hlasováni chceš udělat, tak, že se pro musí vyjádřit nadpoloviční většina hlasujících a ne účastníků ligy?

Ne, ne... Asi jsi to zrovna nečetl, bylo tu toho fakt hodně.

Orli teď připraví svůj návrh kompletního pravidla s tím, že v několika bodech budou dvě varianty vyplývající z diskuse.

Potom proběhne hlasování čistě jen o variantách, kde si každý v několika bodech vybere A/B. Hlasovat samozřejmě budou moct všichni, i ti, co budou nakonec proti zavedení draftu prospectů. Právě pro tohle hlasování o variantách je potřeba tie-breaker, protože jinak by nebylo podle čeho určit vítěznou variantu při remíze.

Z prvního hlasování vyleze finální podoba kompletního pravidla a o ní potom proběhne druhé hlasování - zavést prospect draft ANO/NE. A tady bych si představoval aspoň 7 jasných hlasů pro. Samozřejmě je otázka, pokud bude 6 pro, 2 proti a zbytek se odmítne vyjádřit, ale věřím, že se nakonec povede snad všechny přimět k tomu, aby se vyjádřili.

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:44 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Wizardos píše:
Ranger píše:
Ano, přesně tak.

A pořád musím opakovat, že si ani ten nejsilnější z nás nemůže přát, aby se na chvostu ligy vytvořila skupinka totálně nekonkurenceschopných týmů, jejichž manažery to rychle omrzí.

Jj proto mi taky jako nejlepší řešení vychází letos 1-12 a další roky 1-6, 7-12, případně stejný pořadí pro oba drafty (týmy mimo playoff budou nepatrně zvýhodněny, za předpokladu, že si nebudou chtít držet všech 5 prospektů z minula)

Nojo, smysl to takhle dává, asi jsem taky pro. Ta výhoda pro ně opravdu nebude dramatická.

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:46 
Stálý hráč
Stálý hráč

Vítáme Ruperta :blob:

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:50 
Veterán
Veterán

Chazy píše:
Vítáme Ruperta :blob:

:notworthy:

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:51 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: Milwaukee Brewers
osobně si myslím, že mezi věcmi, který ovlivní konkurenceschopnost týmu/franchise, bude prospect list až ta poslední a nejmíň důležitá věc.
Ale rozhodně je to skvělý placebo :)

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:52 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Oblíbený tým: Pittsburgh Pirates
Chazy píše:
Wizardos píše:
Ranger píše:
Ano, přesně tak.

Jj proto mi taky jako nejlepší řešení vychází letos 1-12 a další roky 1-6, 7-12, případně stejný pořadí pro oba drafty (týmy mimo playoff budou nepatrně zvýhodněny, za předpokladu, že si nebudou chtít držet všech 5 prospektů z minula)

Nojo, smysl to takhle dává, asi jsem taky pro. Ta výhoda pro ně opravdu nebude dramatická.

No já nevím, asi bych to maximálně zjednodušil a udělal ty pořadí v dalších letech identická ve smyslu keeper/prospekt draft. Ale stejně se mi to příčí, protože těch prospektů, které nikdo mít nebude a prostě vystřelí bude, si myslím, vážně dost. A záleží taky na počtu prospektů, kde já jsem jen pro 3.

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:53 
Stálý hráč
Stálý hráč

Soukup píše:
osobně si myslím, že mezi věcmi, který ovlivní konkurenceschopnost týmu/franchise, bude prospect list až ta poslední a nejmíň důležitá věc.
Ale rozhodně je to skvělý placebo :)

No, spíš to uchrání před nadvládou. Teoreticky, vem si, že by do MLB zas šel někdo ve stylu Harpera a Strasburga. Když bude mít první volbu určitě nePO tým, tak to nepomůže nikomu k naprostý dominanci. Kdyby ho teď dostal třeba Wizardos, tak tu máme Yankees.

Když jsem se nad tím takhle zamyslel, tak jsem nakonec určitě pro.

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:55 
Stálý hráč
Stálý hráč

jeffjam píše:
No já nevím, asi bych to maximálně zjednodušil a udělal ty pořadí v dalších letech identická ve smyslu keeper/prospekt draft. Ale stejně se mi to příčí, protože těch prospektů, které nikdo mít nebude a prostě vystřelí bude, si myslím, vážně dost. A záleží taky na počtu prospektů, kde já jsem jen pro 3.

Co se tohodle týče, tak mi počet 5 přijde taky poměrně vysokej. Na druhou stranu těch prospectů, co vyhoří, je vážně dost a když bude mít každej hráč 5, tak existuje větší naděje, že z toho každej něco bude mít.

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:58 
Veterán
Veterán

jeffjam píše:

Přineslo by to zjednodušení, ale zase by někdo měl zbytečně moc štěstí/smůly naráz. Když nalosujeme oboje zvlášť, bude tam pravděpodobnost, že se to aspoň trochu rozloží, byť se pochopitelně i tak bude moct stát, že někdo bude mít v obou draftech 1. volbu.

Navíc já si myslím, že by mohlo projít hlasováním to, že se pořadí budou losovat tím jednoduchým internetovým generátorem, tzn. nebudem muset řešit nějaký přidělování čísel pro Šťastných 10 a sledovat losování. Všechno bude jednoduchý, v podstatě půjde jen o to, že to na stránkách generátoru já zadám dvakrát, zvlášť pro každý draft, a ne pro oba najednou.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 524 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 53  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]