Právě je sobota 17. květen 25, 23:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 524 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 53  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLB Keepers Power League 2013 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:23 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Oblíbený tým: Pittsburgh Pirates
Ještě mi není jasné, jestli by byla možnost v dalším roce keepovat nějaké prospekty, které letos draftnu nebo jak by se to provádělo další roky.

Ano, já bych byl pro to, aby bylo pořadí v prospekt draftu opačné vůči normálnímu draftu, záleží na podpoře, která asi nebude, takže kompromis je losování.

Draft v dalších letech je trochu otázka, jestli by se to třeba každý rok posouvalo o jednu pozici vůči předchozímu roku.

Celkově ale zatím moc nechápu (možná sem špatně četl), co by bylo dřív, jestli prospekt nebo normální, logicky by měl být dřív prospekt draft a co se bude dít v průběhu sezóny, jestli si budu moci nabírat a dropovat prospekty, když se mi třeba nějaký zabije v autě, a pokud ano, tak jestli se bude sledovat nějaká waiver priority atd. atd., tak snad se to dozvím v pravidlech.

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:24 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Ok no, to chápu, i když mi ty dvě výhody pro nePO týmy jsou prostě proti srsti.

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:24 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
presne ako vravite, pokial draftnete prospecta co je momentalne v single A, tak mozete cakat 2 roky aspon kym ho uvidite v MLB ak vsetko pojde hladko...

predpokladam ze buduci rok sa budu draftovat v priemer 2 prospecty na tim...

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:25 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
inak pre jeffa, riesenie tohto som uz nacrtol v diskusii, ale predsalen, myslim ze do polnoci tu budete mat prvu formu navrhu skompletovanu a dam si zalezat aby bolo vsetko jasne...

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:26 
Stálý hráč
Stálý hráč

jeffjam píše:
jestli si budu moci nabírat a dropovat prospekty, když se mi třeba nějaký zabije v autě

To se stalo před pár rokama u nějakýho mlaďocha Angels, ne? Každopádně optimistickej pohled na věc :lol:

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:29 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: Milwaukee Brewers
Tak aby se vyjádřil i někdo ze druhé šestky a Nera nebyl smutnej, tak fakt nechápu, proč se tady do krve hádat o věci, ze které nikdo nemá zajištěnej užitek. I tvůj vysněnej prospect může skončit krásně v průměru a po sezóně si budeš vůbec rozmýšlet jestli ho keepneš :D
Pro draft prospektů jsem, ale je mi úplně putna jestli budu volit prospecta jako nejhůř šestej nebo se losnou všichni a šanci mám menší. Ten prospect nikomu nebude dělat hlavní rozdíl jestli bude sezóna na hovno nebo úspěšná.
Osobně mě spíš než jména budou zajímat určitý aspekty jejich statistik v minoru, takže u každýho typu hráče bude těch prospectů víc a pro mě jako neexperta mezi nima nebude zas takovej rozdíl, abych tady kvůli tomu vyváděl...
Nějak si to tady složitě vyhádejte a dejte vědět až to bude domluvený, já tady blbosti řešit nechci :)

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:29 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Chazy píše:
Ok no, to chápu, i když mi ty dvě výhody pro nePO týmy jsou prostě proti srsti.

Já ti svým způsobem rozumím, ale už jsme to tu rozebírali... my se musíme snažit, aby i ti slabší měli dlouhodobě konkurenceschopný tým a nikdo neměl totální odpad.

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:31 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Chazy píše:
jeffjam píše:
jestli si budu moci nabírat a dropovat prospekty, když se mi třeba nějaký zabije v autě

To se stalo před pár rokama u nějakýho mlaďocha Angels, ne? Každopádně optimistickej pohled na věc :lol:

Každopádně "nabírání prospectů" má být možné jen prostřednictvím draftu... orli to tu už v průběhu diskuse zdůvodňoval, počkejme na jeho návrh, já pak všechny obešlu mailem a spustím první fázi hlasování - o variantách.

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:33 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Oblíbený tým: Pittsburgh Pirates
Je sice pravda, že v dalších letech už by se draftovalo míň prospektů (za předpokladu, že se nějací budou keepovat), ale s velkou pravděpodobností se tam i tak objeví nějaké esa, o které bude velký zájem, proto bych asi ty další roky draft prospektů nedělal na základě pořadí v sezóně. Na druhou stranu je pravda, že pokud by se posunovalo pořadí každý rok o jeden, tak se může stát, že takovej Wizardos si vylosuje trojku a první tři roky pobere ty top, tak teď nevím, jak z toho ven.

PříspěvekNapsal: neděle 10. únor 13, 21:33 
Stálý hráč
Stálý hráč

Soukup píše:
Tak aby se vyjádřil i někdo ze druhé šestky a Nera nebyl smutnej, tak fakt nechápu, proč se tady do krve hádat o věci, ze které nikdo nemá zajištěnej užitek. I tvůj vysněnej prospect může skončit krásně v průměru a po sezóně si budeš vůbec rozmýšlet jestli ho keepneš :D
Pro draft prospektů jsem, ale je mi úplně putna jestli budu volit prospecta jako nejhůř šestej nebo se losnou všichni a šanci mám menší. Ten prospect nikomu nebude dělat hlavní rozdíl jestli bude sezóna na hovno nebo úspěšná.
Osobně mě spíš než jména budou zajímat určitý aspekty jejich statistik v minoru, takže u každýho typu hráče bude těch prospectů víc a pro mě jako neexperta mezi nima nebude zas takovej rozdíl, abych tady kvůli tomu vyváděl...
Nějak si to tady složitě vyhádejte a dejte vědět až to bude domluvený, já tady blbosti řešit nechci :)

Jj, ono se stačí podívat, jak to dopadá v tom skutečným draftu. V každý sezoně se z prvního kola na all star úroveń dostane max 5 a jednička draftu klidně dopadne jako Hochevar. Děláme tu z toho zbytečně velkou věc.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 524 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 53  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]