Právě je čtvrtek 15. květen 25, 07:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 524 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 53  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLB Keepers Power League 2013 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 23:54 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
k tym NA, napr Smyly nebol ani na waiveri este 5 dni potom co tigers oznamili jeho miesto v rotaci tigers :D, Olt trebars taky ne a dalo by sa pokracovat...yahoo ma prave tendenciu davat NA prospectom ktory boli pozvany do kempu a vacsinou su to hraci triple/double A... samozrejme nikoho neprekvapi ze buduce diamanty sa rodia uz v Single A

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 23:58 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Ranger píše:
jeffjam píše:
Ranger píše:
Právě, to s využitím místa mezi 12 keepery je pravda, je ale pořád problém s tím, koho kdy se Yahoo uráčí vytvořit. Bylo by kulturnější si práva na hráče vydraftovat, než je nechat prostě uzmout toho, kdo si první všimne, že ho Yahoo vytvořilo zrovna 15. června... Ale asi by to nestáhlo za zavedení poměrně komplikovaného pravidla, to je fakt. Těžko se rozhodnout, hlavní je, aby to už Yahoo spustilo a podívali jsme se, jak to přesně vymysleli.

Možná jsem špatně pochopil co tím myslíš, ale ten draft by samozřejmě musel proběhnout. Jednodušší by to bylo v tom, že by se to provedlo v rámci hadodraftu před začátkem sezóny. Tím pádem si každý vybere a pokud Yahoo 15. června někoho přidá, tak ten hráč bude před tím nějakou dobu na waiveru a tím pádem bude mít waiver priority aspoň o význam víc.

Draft by nemusel proběhnout, Chazy to tu tak psal... myšlenka je taková, že by se to pravidlo prostě nezavádělo, v průběhu sezóny by si NA hráče mohl každý dát na NA sloty (ovšem těžko by jich bylo 5, já si myslím tak 2-3 max., jako DL slotů), a po sezóně by měl 12 keeperů a byla by jeho věc, jak je využije.

Jop, tak na to koukám. Já bral celou tuhle ideu jako vyvolanou z toho důvodu, že při aktuální situaci musí mít hráči zajímající se o prospecty hráče s NA statusem na lavičce. Což je ve výsledku určitým způsobem znevýhodňuje (i když si stejně myslím, že je to každýho věc a když prospecta chce, tak ať si plácá místo na BN). A to by NA sloty řešily.

Jestli je cílem to, aby se jakoby keeper rozšířil o další rozměr a každej se krom svýho týmu staral i o svojí farmu, tak jsem stejně proti, protože o talentech nic moc nevím, nemám v plánu to měnit a prostě by měla bejt podle mě volba každýho, jestli a v jaký míře má zájem pracovat v keeperu s prospectama.

PříspěvekNapsal: pátek 08. únor 13, 00:04 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Chazy píše:
Jestli je cílem to, aby se jakoby keeper rozšířil o další rozměr a každej se krom svýho týmu staral i o svojí farmu, tak jsem stejně proti, protože o talentech nic moc nevím, nemám v plánu to měnit a prostě by měla bejt podle mě volba každýho, jestli a v jaký míře má zájem pracovat v keeperu s prospectama.

Jenže to jsi právě na úplně špatný myšlenkový vlně, vždyť jsme to tu už rozebírali tolikrát. Ten draft - kromě toho, že odborníci na prospecty se v tom budou vyžívat a zvýší jim to zábavnost hry - taky hodně pomůže právě nám, kteří prospecty prakticky nesledujeme.

Jak je to teď: jakmile Yahoo vytvoří superprospecta, ti největší prospect-geekové se porvou o to, aby si ho přidali, zatímco ostatní netuší, která bije.

Jak by to bylo s draftem: teoreticky TOP60 prospectů bude nějakým způsobem rezervovaných, všichni budou mít svých 5, a to je přece mnohem lepší i pro dlouhodobou vyrovnanost ligy (i kdyby sis nechal jen automaticky napickovat ty nejlepší podle seznamu baseball america).

PříspěvekNapsal: pátek 08. únor 13, 00:06 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
přesně

kdo má třeba teď nejlepší Prospecty na Rosteru třeba? Nera a orli :D

PříspěvekNapsal: pátek 08. únor 13, 00:11 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Jo, já tuhle logiku znám, jen mě to nijak neoslovilo. Věřím tomu, že bych se stejně k prospectům dostal a když sleduju orliho, tak to dopadá jako u oaklandskýho týmu skautů v moneyballu. Ve výsledku mi v tom draftu náhodou přijde 5 Teheránů a někdo jinej dostane luckem 5 budoucích hvězd.

PříspěvekNapsal: pátek 08. únor 13, 00:12 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
Chazy píše:
Jo, já tuhle logiku znám, jen mě to nijak neoslovilo. Věřím tomu, že bych se stejně k prospectům dostal a když sleduju orliho, tak to dopadá jako u oaklandskýho týmu skautů v moneyballu. Ve výsledku mi v tom draftu náhodou přijde 5 Teheránů a někdo jinej dostane luckem 5 budoucích hvězd.

:mrgreen:

PříspěvekNapsal: pátek 08. únor 13, 00:14 
Veterán
Veterán

:nevim: :scratch:

PříspěvekNapsal: pátek 08. únor 13, 00:18 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
ano, orli trebars sa odrbal na Teheranovi ci Monterovi zatial, ale trebars si pochutnal na Troutovi, Harveym a planuje na Bundym :D holt je to riziko...

PříspěvekNapsal: pátek 08. únor 13, 01:20 
Veterán
Veterán

Procházím letošní Commish Tools a NA pozice do rosteru přidat nejdou, takže můžeš pokračovat v přípravě pravidla o draftu prospectů.

PříspěvekNapsal: pátek 08. únor 13, 08:52 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Ani v novinkách nic není, takže teorie s NA sloty definitivně padá a Orli může připravit souhrn pravidel :)

Pokud si ten draft prospectů odhlasujeme, tak bych rozhodně trval na tom aby byl nějaký seznam např. TOP 100, 250 nebo třeba 500 a nikdo by nemohl vybírat hráče mimo tento seznam. Seznam by měl bejt k dispozici x dní před draftem, aby si každej mohl prostudovat, zda tam hráči po kterých touží opravdu jsou a nebo ne, případně by se to doplnilo.

Samotný draft klidně ať je způsobem jak to popsal Ranger. Ještě mě napadlo, že po každým kole by se mohla udělat krátká pauza a všech 12 picků někam souhrně a přehledně vypsat.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 524 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 53  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]