Právě je čtvrtek 15. květen 25, 07:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 524 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 53  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLB Keepers Power League 2013 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 23:25 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
nerazzurro píše:
já bych klidně schváli že hráč nemusí být na seznamu ne? proč by musel být na seznamu.. seznam je jen pro ty co se v tom neorientují.

Podstatný bude, že ten hráč existuje :D a nikdo ho zatím nemá

Podle mě musí, já si neumím představit, co za zmatky a spory by mohlo vzniknout, kdyby se draftovalo bez seznamu. Jak by se třeba určovalo, kdo je "asijec" a nesmí být draftován? Co když se narodil v Americe, a pak žil v Japonsku? Nebo je to Američan, ale prostě se rozhodl třeba hned po střední škole jít tam a hrál jen tam. Co s ním? Další lidi by si zase draftovali sami sebe nebo svoji holku :)

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 23:26 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
spíš budou jen 3 DL/NA

né 3 a 3...

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 23:27 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Oblíbený tým: Pittsburgh Pirates
Jinak bych chtěl uvést na pravou míru chiméry, které tu kolují o tom, že Yahoo má při draftu na začátku sezóny minimální počet hráčů z minorů, protože to není pravda. Loni mělo Yahoo před začátkem sezóny v nabídce drtivou většinu v tu dobu relevantních prospektů, dokonce jsem odsledoval, že nejspíš dají do nabídky všechny hráče, kteří jsou pozvaní do spring trainingu.
Chápu, že to vadí orlimu, který by byl nejradši, kdyby se konal jen draft ze Single A:) , protože takový hráči Yahoo v nabídce opravdu nemá. Zeptejte se ale sami sebe kolik lidí z naší ligy kromě orliho zná nějakého hráče ze Single A, nebo je relevantně schopno posoudit, co od takového hráče může očekávat, obávám se, že nikdo. Proto si myslím, že lidi z AA a AAA musí pro naše účely bohatě stačit a takové hráče Yahoo prostě v té nabídce má.

Samozřejmě pokud Yahoo to NA zavede, tak očekávám, že příslušným způsobem zapracují na nabídce hráčů a potom je celý předchozí odstavec zbytečný :)

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 23:29 
Veterán
Veterán

nerazzurro píše:
spíš budou jen 3 DL/NA

né 3 a 3...

To si myslím, že ne... buď bude NA jako jakási náhražka seznamu prospectů, anebo nebude vůbec. Nevidím důvod, proč by se mělo zavádět NA jen a pouze proto, aby si na něm někdo sušil "neprospekty" odeslané na farmu. Tam je podle mě naprosto na místě, že se člověk musí rozhodnout, jestli mu ještě dá důvěru a bude ho držet na normálním slotu v sestavě, nebo se na něj vykašle.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 23:30 
Stálý hráč
Stálý hráč

já znám hráče jaký jsou ve Prospect rankingách leda, žádný zápas Minor League sem nikdy neviděl, nebo viděl ale málo

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 23:31 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Oblíbený tým: Pittsburgh Pirates
Ranger píše:
jeffjam píše:
Ranger píše:
Právě, to s využitím místa mezi 12 keepery je pravda, je ale pořád problém s tím, koho kdy se Yahoo uráčí vytvořit. Bylo by kulturnější si práva na hráče vydraftovat, než je nechat prostě uzmout toho, kdo si první všimne, že ho Yahoo vytvořilo zrovna 15. června... Ale asi by to nestáhlo za zavedení poměrně komplikovaného pravidla, to je fakt. Těžko se rozhodnout, hlavní je, aby to už Yahoo spustilo a podívali jsme se, jak to přesně vymysleli.

Možná jsem špatně pochopil co tím myslíš, ale ten draft by samozřejmě musel proběhnout. Jednodušší by to bylo v tom, že by se to provedlo v rámci hadodraftu před začátkem sezóny. Tím pádem si každý vybere a pokud Yahoo 15. června někoho přidá, tak ten hráč bude před tím nějakou dobu na waiveru a tím pádem bude mít waiver priority aspoň o význam víc.

Draft by nemusel proběhnout, Chazy to tu tak psal... myšlenka je taková, že by se to pravidlo prostě nezavádělo, v průběhu sezóny by si NA hráče mohl každý dát na NA sloty (ovšem těžko by jich bylo 5, já si myslím tak 2-3 max., jako DL slotů), a po sezóně by měl 12 keeperů a byla by jeho věc, jak je využije.

Já sem si to právě představoval jinak a to tak, že to je prostě obdoba systému co navrhuje orli, akorát to je jednoduše evidované na Yahoo, nic se nemusí psát bokem, vytvářet seznamy hráčů a ty hráči na NA fungují jako ta tvoje farma. To znamená, že by bylo 12 keeperu plus dalších X pozic NA pro minory.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 23:32 
Veterán
Veterán

jeffjam píše:
Samozřejmě pokud Yahoo to NA zavede, tak očekávám, že příslušným způsobem zapracují na nabídce hráčů a potom je celý předchozí odstavec zbytečný :)

Já teda nemám pocit, že by doposud mělo Yahoo v nabídce dostatek NA hráčů. Nemůžu to podložit čísly, ale ten dojem fakt nemám ani zdaleka. Na druhou stranu bych taky doufal v to, co píšeš v závěru - když už NA sloty zavedou, tak se i nabídka NA hráčů hodně výrazně zlepší, a mohlo by nám to stačit. Zatím to nevíme, takže uvidíme...

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 23:33 
Stálý hráč
Stálý hráč

vždyt status NA skoro nikdo nedostane, to bude úplně k hovnu si myslim...

Leda že Yahoo začne psát NA ke každýmu hráči co zrovna neni v MLB na rosteru a to hodně pochybuju...

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 23:33 
Veterán
Veterán

jeffjam píše:
Já sem si to právě představoval jinak a to tak, že to je prostě obdoba systému co navrhuje orli, akorát to je jednoduše evidované na Yahoo, nic se nemusí psát bokem, vytvářet seznamy hráčů a ty hráči na NA fungují jako ta tvoje farma. To znamená, že by bylo 12 keeperu plus dalších X pozic NA pro minory.

No je vidět, že nakonec snad co diskutující, to jiná představa :) Tu logiku tam vidím, ale v tomhle případě jsem to chápal tak, jak jsem napsal. Musel bych se nad tím samozřejmě ještě zamyslet.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 23:35 
Veterán
Veterán

nerazzurro píše:
vždyt status NA skoro nikdo nedostane, to bude úplně k hovnu si myslim...

Leda že Yahoo začne psát NA ke každýmu hráči co zrovna neni v MLB na rosteru a to hodně pochybuju...

No nejdřív jsem si říkal, že máš pravdu, ale nakonec mám pocit, že to tak je... kdo není na zápasovém rosteru týmu MLB (neboli opravdu hraje v minors, jinde, anebo vůbec), ten má u sebe NA. Problém je, že si myslím, že těchhle hráčů bylo relativně málo a to obzvlášť z řad prospektů, o které nám tady jde. Ty prostě Yahoo zatím vytvářelo dodatečně, často až s povoláním to MLB.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 524 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 53  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]