Právě je čtvrtek 15. květen 25, 01:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 524 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 53  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLB Keepers Power League 2013 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 22:25 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
no top 100 stacit nebude, orli taky planuje 2-3 hracov co ani v top 200 zrejme nebudu, preto to vidim na nejakych top 500 az, k tom vam dam ten zoznam i upraveny na nejakych top 15 pre kazdy tim MLB...

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 22:26 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

orli píše:
no top 100 stacit nebude, orli taky planuje 2-3 hracov co ani v top 200 zrejme nebudu, preto to vidim na nejakych top 500 az, k tom vam dam ten zoznam i upraveny na nejakych top 15 pre kazdy tim MLB...

:poklona:

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 22:28 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
já bych klidně schváli že hráč nemusí být na seznamu ne? proč by musel být na seznamu.. seznam je jen pro ty co se v tom neorientují.

Podstatný bude, že ten hráč existuje :D a nikdo ho zatím nemá

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 22:29 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Chazy píše:
Tak by mi ho vyfouknul, o tom to je. Pojistím si 23 hráčů v sestavě, nechci k tomu sledovat prospecty.

Jestli budu letos zas hrát 4 ligy, tak mi to úplně stačí. Já proti tomu návrhu nejsem nijak zásadně, nevystupuju proti tomu, neotrávíte mi to tím, ale budu hlasovat proti.

Tady přece nejde o to hru někomu otrávit. Nejsem žádnej expert na prospecty a ze začátku jsem k tomu byl taky dost skeptický, ale ať už to projde nebo ne, hru mi to rozhodně neotráví. Přizpůsobím se a dovrším zlatý hattrick a pak to můžu pověsit na hřebík :)

Naposledy upravil Wizardos dne pátek 08. únor 13, 08:33, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 22:35 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
já ti dám hattrick... :lol: :angryfire:

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 22:36 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

tak nerro s tym urcite nic nespravi no je to jedine na nas zvysku ligy :D :D :D

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 22:43 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Wizardos píše:
Chazy píše:
Tak by mi ho vyfouknul, o tom to je. Pojistím si 23 hráčů v sestavě, nechci k tomu sledovat prospecty.

Jestli budu letos zas hrát 4 ligy, tak mi to úplně stačí. Já proti tomu návrhu nejsem nijak zásadně, nevystupuju proti tomu, neotrávíte mi to tím, ale budu hlasovat proti.

Tady přece nejde o to hru někomu otrávit. Nejsem žádnej expert na prospecty a ze začátku jsem k tomu byl taky dost skeptický, ale ať už to projde nebo ne, hru mi to rozhodně neotráví. Přispůsobím se a dovrším zlatý hattrick a pak to můžu pověsit na hřebík :)

Já tím jen chtěl říct, že ten můj nesouhlas není nijak dramatickej a nebudu mít problém s tím, když návrh projde.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 23:12 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Oblíbený tým: Pittsburgh Pirates
Ranger píše:
Právě, to s využitím místa mezi 12 keepery je pravda, je ale pořád problém s tím, koho kdy se Yahoo uráčí vytvořit. Bylo by kulturnější si práva na hráče vydraftovat, než je nechat prostě uzmout toho, kdo si první všimne, že ho Yahoo vytvořilo zrovna 15. června... Ale asi by to nestáhlo za zavedení poměrně komplikovaného pravidla, to je fakt. Těžko se rozhodnout, hlavní je, aby to už Yahoo spustilo a podívali jsme se, jak to přesně vymysleli.

Možná jsem špatně pochopil co tím myslíš, ale ten draft by samozřejmě musel proběhnout. Jednodušší by to bylo v tom, že by se to provedlo v rámci hadodraftu před začátkem sezóny. Tím pádem si každý vybere a pokud Yahoo 15. června někoho přidá, tak ten hráč bude před tím nějakou dobu na waiveru a tím pádem bude mít waiver priority aspoň o význam víc.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 23:17 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Oblíbený tým: Pittsburgh Pirates
Chazy píše:
Ale tak to prostě má bejt. Když je někdo sleduje, měl by z toho mít v keeperu nějakou výhodu. Keepovat stejně může jen 12 hráčů a ne 12 hráčů + NA hráče k tomu.

Já s tou dosavadní situací problém nemám. NA spoty třeba pomůžou k tomu, aby si hráč udržel talenty během sezony, ale pokud je bude chtít dál, bude muset riskantně obětovat keeper. Ale zas z toho může vytěžit jednou top hráče. Přijde mi to fér.

Ano to je dobrá otázka. Každopádně v tom co navrhuje orli si každý tým vybere třeba 5 prospektů, kteří se budou vést jakoby bokem, takže vlastně stejně budeš mít 12 keeperu plus 5 minorů (snad teda nekecám). V tomhle případě bych si to představoval obdobně s tím, že ty N/A sloty jsou prostě tvoji minoři, takže by si měl 12 keeperu plus X N/A pozic, což mi přijde logické vzhledem k tomu, aby to fungovalo stejně jako orliho návrh.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 23:23 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
jeffjam píše:
Ranger píše:
Právě, to s využitím místa mezi 12 keepery je pravda, je ale pořád problém s tím, koho kdy se Yahoo uráčí vytvořit. Bylo by kulturnější si práva na hráče vydraftovat, než je nechat prostě uzmout toho, kdo si první všimne, že ho Yahoo vytvořilo zrovna 15. června... Ale asi by to nestáhlo za zavedení poměrně komplikovaného pravidla, to je fakt. Těžko se rozhodnout, hlavní je, aby to už Yahoo spustilo a podívali jsme se, jak to přesně vymysleli.

Možná jsem špatně pochopil co tím myslíš, ale ten draft by samozřejmě musel proběhnout. Jednodušší by to bylo v tom, že by se to provedlo v rámci hadodraftu před začátkem sezóny. Tím pádem si každý vybere a pokud Yahoo 15. června někoho přidá, tak ten hráč bude před tím nějakou dobu na waiveru a tím pádem bude mít waiver priority aspoň o význam víc.

Draft by nemusel proběhnout, Chazy to tu tak psal... myšlenka je taková, že by se to pravidlo prostě nezavádělo, v průběhu sezóny by si NA hráče mohl každý dát na NA sloty (ovšem těžko by jich bylo 5, já si myslím tak 2-3 max., jako DL slotů), a po sezóně by měl 12 keeperů a byla by jeho věc, jak je využije.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 524 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 53  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]