Právě je úterý 08. červenec 25, 14:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Československá Fantasy MLB 2013 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: středa 06. únor 13, 21:29 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: New York Yankees
Rangere, doplň k pravidlu č. 7: "...obdobně podle pravidel 2 a 3 a 6". To jen taková malá drobnost...

PříspěvekNapsal: středa 06. únor 13, 21:36 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
BigOne píše:
Rangere, doplň k pravidlu č. 7: "...obdobně podle pravidel 2 a 3 a 6". To jen taková malá drobnost...

Doplnil jsem to :ok: I když ono tam nejde v přesném slova smyslu o postup a sestup, ale v podstatě to k tomu patří.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 09:13 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Oblíbený tým: Pittsburgh Pirates
Ranger píše:
Bavili jsme se tu o tom loni, myslím si, že nemá smysl mít třeba 10 úrovní a v každé jen 1 ligu. Nikde to tak není, všude se to rozvětvuje (a myslím, že málokde se to rozvětvuje níž než od 3. úrovně a u nás by to byla až 4. úroveň). Pokud někdy v budoucnu přistoupí nováček, tak se mezi třeba 120 lidmi bude 9 let probojovávat do A-League? Někde holt musíme udělat čáru a rozvětvit to. D-League vznikla teprve loni, takže ještě nemá takovou tradici a myslím si, že je to na místě. Podobně by se to potom rozvětvilo i níž, takže by byly 4 E-Leagues a to by mělo potom stačit na hodně dlouho (možná napořád) a přitom by nováček měl naději, že A-League může hrát za 4 roky.

Aha, to jsem nějak nezaregistroval. Každopádně v tom případě by bylo možná zajímavější to v budoucnu přetransformovat tak, jak psal Nera, bez ohledu na X letou tradici.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 14:18 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Já jsem taky spíš pro nerův návrh, z D ligy je to do A prostě šíleně daleko a E liga by vůbec nikdy neměla vzniknout.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 16:01 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
podle mě se to musí předělat, aby do první lgiy bylo blíž, daleko blíž od úplnýho spodku. Protože skoro nikdo asi nebude hrát Fantasy v 50 letech... většina z nás bude hrát dokud je mladá a třeba během těch 10 let se z takový E dostat do A je téměř nemožný, při hře jakou je Fantasy Baseball...

a prostě kvalitní hráči půjdou nahoru a špatní dolu. Takhle třeba v A se pořád drží někdo, kdo tu byl prostě mezi prvními a tak v A začal bez ohledu na kvalitu... nevim jaká je skutečnost teda, já tu totiž taky nejsem dlouho...

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 16:04 
Stálý hráč
Stálý hráč

Tak pokud znám pravidla lig, dá se to navrhnout k hlasování, ne? Když to nějak smysluplně dáš dohromady.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 16:12 
Stálý hráč
Stálý hráč

mě se nejvíc zamlouvá varianta

Superleague (padají dva)
A (padají 4 - postupují 2)
B1 a B2 (padají 4 - postupují 2 )
C1,C2,C3,C4 (padají 4 - postupují2 )
a tak dále

Superleague bych nechal tou nejlepší ligou a v ní by se měla držet kvalita, čili padat jen 2 lidi.

a tady je hlasování zbytečný, protože to určitě projde. Těm nahoře to bude jedno totiž, hlavně v A (možná B se nebude líbit že padají 4 takže B bude proti třeba ale je jich málo proti všem), a ti zespoda to jedině uvítají, protože do 1.ligy bude blíž...

--------------------

možná by nebylo na škodu letos vzít všechny hráče bez ohledu jakou hrajou ligu, a nalosovat je do 6 lig. Samozřejmě dle nějakých kooficentů, aby třeba 6 lidí z A nebylo v jendý lize...
Z každé by první dva hráči hráli příští rok Superleague...
hráči na 3 -4 místě by šli do A-league
5-8 místo by byli hráči do B1 a B2 (to by se nalosovalo)
A C1-C4 by byli hráči na 9-12 + v novém roce nováčci..

ale to by asi moc lidí nepřijalo z A či B ligy... ale prostě ukázala by se kvalita a správnej hráč se toho nebojí

Ranger musí rozhodnout :D a aby se neřeklo že z toho zase já těžim, tak klidně mě dejte do tý nejspodnější ligy, mě je to jedno...

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 16:38 
Stálý hráč
Stálý hráč

Koeficient a losování, to je těžká kravina.

A nechápu ani smysl superligy, prostě kdyby mělo bejt po tvým, tak B liga bude rozdělená na dvě a postupovat bude z každý jen jeden tým.

Jinak já si fakt nemyslím, že by to nějak drtivě prošlo, už jen všichni z A, B lig budou proti.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 18:22 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

nerazzurro píše:
možná by nebylo na škodu letos vzít všechny hráče bez ohledu jakou hrajou ligu, a nalosovat je do 6 lig. Samozřejmě dle nějakých kooficentů, aby třeba 6 lidí z A nebylo v jendý lize...

tímhle si svůj návrh docela zabil :D

ještě bys měl navrhnout hlasování, aby všichni z A ligy spadli do nejnižší divize, to by taky mělo šanci projít, lidi z B, C atd. by měli nadpoloviční většinu a určitě by tvůj návrh prošel :cheers:

PříspěvekNapsal: čtvrtek 07. únor 13, 18:24 
Stálý hráč
Stálý hráč

Chazy píše:

A nechápu ani smysl superligy, prostě kdyby mělo bejt po tvým, tak B liga bude rozdělená na dvě a postupovat bude z každý jen jeden tým.

Jinak já si fakt nemyslím, že by to nějak drtivě prošlo, už jen všichni z A, B lig budou proti.

A-league (nově Superleague) bude nejvyšší liga a budou z ní padat 2 nejhorší týmy
B-League (bude nově A-league), první dva postupují, ale z ní už budou padat 4 týmy
C-league bude rozdělená na dvě C1 a C2, první dva z každý ligy postoupí do B a taktéž budou padat opět 4 lidi...
pak D1,D2,D3,D4... stejný systém

takže momentálně to lidi z A-league (nově Superleague) neovlivní nijak, pořád padají 2.
Z momentální B-league (noivě A league) však padají 4 a proto by mohli být její účastníci proti. Pro C-league je to jedině plus, protože je tu větší šance dostat se výš...

Takže jedinou ligu ktero to nasere je B-league a to je 12 lidí... 12 proti 50+... myslim že by to prošlo

----
je tu samo i ta možnost, že z A by padali 4 hned... ale myslim že v A bude největší kvalita a tu je třeba držet pohromadě...

každopádně ligy A až E, případně pak F atd... to prostě je lepší nehrát, azahrát si ligu s někym jen tak. Bo nemáš šanci se nikdy dostat do A, pokud nebudeš mít brutální štestí každou sezonu a ještě k tomu 50 let Fantasy života

Naposledy upravil nerazzurro dne čtvrtek 07. únor 13, 18:27, celkově upraveno 2

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]