Jak už jsem avizoval v Keeper chatu, od doby zavedení Holds je liga prostě nudnější, nikdo nemá moc potřebu trejdovat RP - protože takto vlastně nemají moc value oproti FA. FA totiž stále nabízí dost zajímavých hráčů, kteří Holds dokáží udělat.
Když jsme jeli jen Saves, bylo to přecijen zajímavější a né každý mohl mít plný počet closerů a na konci sezony pro ně nejlepší týmy trejdovali, a dalo jim to případně v Play off podstatnou výhodu. Stejně tak byl mnohem zajímavější Doplňující draft, o closery byl pekelný boj... teď je má každý u zadku, protože doplnit z FA prostě jde a je to velká škoda.
Takže za mě jediná možnost, jak zachovat Holds je přidat další RP nebo P slot - třeba i dva. Což by pak mělo mít vliv na chudší výběr RP ve FA, a zvýšit potřebu udělat trade na konci sezony - což může pomáhat týmům mimo play off, získat nějaký talent navíc.
A přidat pouze RP slot, a nepřidávat počet míst na soupisce by prostě na škodu nebylo. A každý by pak hrál tak jak uzná takticky za vhodné.
Nebo jsem raději pro to zavést zpět Saves
Každopádně faktor zábavy s Holds upadl a liga je za mě o moc nudnější...
(A píšu to bez toho, aniž bych měl zájem nějaký trade dělat. Jedno RP co mám neprodám a druhé mám z FA týden
...)Takže se prosím vyjádříte všichni... pokud nemáte ligu taky už u zadku