Ahojte,
já si určitě přeju hlasování za zrušení/nahrazení "nsvh"... brali jsme to loni celkem jako dost podvod (hodně důvodů, nechce se mi v tom už patlat, ale většině z vás je to asi jasný... 1, nevědělo se, o čem se hlasuje - žádný vysvětlení ani v diskuzi ani přímo v hlasovací otázce 2, málo času na jakoukoliv přípravu a ještě bez znalosti vzorce, který tedy v otázce nebyl 3, je to v baseballe neexistující statistika a ještě počítaná na základě dalších 2 neoficiálních statistik atd. atd.)
Toto hlasování by mělo být rozhodně, buď jako jen návrat s SV nebo nějaká jiná varianta. Obecně jsem pro to, abychom se drželi baseballu a ne nějakých podivných kategorií, které ani sami nadhazovači v MLB natuty neznaj

A k diskuzi výše - na L nevidím nic špatného, je to oficiální stat a odráží kombinaci kvality nadhazovače a týmové ofenzivy. V jiných sportech je totálně běžné, že šikovní hráči/týmy prohrávají, i když performují lépe než soupeř. Proto máme další komplementární statistiky, které výkon vašeho pitchera, který získá L, ukáží v pravém světle...
QS - nebráním se tomu, je to i oficiální stat, pokud se nepletu, ale z herního pohledu je to dost podobné jako SV (náročné na zisk i náročné na akvizici hráčů v rozehrané sezoně), který tady někteří blázni mermomocí chtěli zrušit a zrušili. A QS by spíš logicky měl asi nahrazovat W a ne L

Ale díky bohu i za to, pokud se musíme zbavit tý NSVH blbosti!
A ještě k tomu podělanému NSVH - někde jsem se i dočet, že jde teoreticky hrát SV+H (jakože součet v jedný metrice, bez těch blown saves... Koneckonců to jsme si taky mysleli loni, když jsme hlasovali o tom, co nebylo zadáno a vysvětleno...a připravovali se podle toho na draft. K velkému překvapení se však začaly objevovat mínusová čísla (WTF, jak někdo může mít mínus jeden hold

) Tak kdyby aspoň tato varianta šla, určitě by to dávalo nějaký smysl narozdíl od NSVH)
Nakonec aspoň navrhnu varianty za sebe v návaznosti na ty Rangerovy
1, NSVH --> SV
2, NSVH --> QS
3, zrušit OPS a NSVH
4, NSVH --> SV+H (pokud to jde, ale s tím, že holds pořád nejsou oficiální statistikou(!))
A nakonec, pokud bychom neměli přemýšlet o větších změnách,
prosím o vyhlášení hlasování o navrácení SV (a zrušení NSVH). Větší blbost jsem zatím v žádné fantasy neviděl. Chápu, že je tady spousta z Vás, kteří hrajete fantasy ve všech sportech (hokeji, fotbale...), a vlastně nerozumíte žádnému z nich pořádně, a je vám to jedno, co tam naskakujou za čísla, hlavně že tam naskakujou. Ale fakt bych chtěl apelovat, abychom my, co milujem baseball, žijem tím, nemuseli čelit takovým podivným výmyslům, a mohli si tu hru díky tomu užívat

Loňská sezona to velmi odnesla a za mě je nutné to letos opravit. Já jsem tady v těch změnách kategorií byl vždycky spíš konzervativní, ale
budu radši hlasovat pro radikální změnu směrem k baseballovým statistikám, než abychom tady měli nesmyslné a neexistující blbosti.
Díky a mějte se
Honza